Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Vchod Hard Rock Hotel Macao - Recepce Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Exteriér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Obchody Hard Rock Hotel Macao - Obchody Hard Rock Hotel Macao - Obchody Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Apartmá
Hard Rock Hotel Macao - Exteriér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Lobby Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Recepce Hard Rock Hotel Macao - Bazén Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Pub/lounge Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Obchody
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 322
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 1384 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (1384)
Seřazeno podle:
Koh K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 27. července 2015
A hotel of classic rock style

Big and comfy beds
7,7
nice and pleasant except for toilet with no attached taps for washing hands
Nahlásit hodnocení
San S. Obchodní cestující Macau, 25. července 2015
Staffs are very good

staffs are very polite and nice and very helpful.They are willing to help. I like their attitude.
9
Nahlásit hodnocení
Thomas A. Páry Ireland, 24. července 2015
Good but a little overpriced

The house of dancing water, the ornaments,
7,7
The hotel is great, don't get me wrong. The room was nice. It's just I thought it was a bit over priced for a standard I have seen surpassed for far cheaper room rates in other hotels. The house of dancing water is a must see. There is not much to do other than gamble, there were no bars with people in them to sit and have a few drinks, which was dissapointing. I was really surprised at how bad the internet connection in the room was. Only the laptop would connect, It wouldn't let our phones connect (iPhone & Sony z3) that was frustrating.
Nahlásit hodnocení
Edwin T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 24. července 2015
small & expensive

the bathroom is small & expensive .. i think the hotel 3/4 star
7,3
Nahlásit hodnocení
Kartika P. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 23. července 2015
LOVE IT!

Room, bus, interior
7
Very pleasant stay we had! Big room, big beds, nice view!
Nahlásit hodnocení
Kartika P. Páry Indonesia, 23. července 2015
Very Good!

Interior, room, bed
6,7
We like it stay here! big room, big bed! we can see venetian from our window room
Nahlásit hodnocení
Wong L. Skupiny Singapore, 23. července 2015
Really good hotel. Nice room. Staff serve well.

Location good, room very big, excellent services & provide very good transport service.
9,3
Just a word as excellent.
Nahlásit hodnocení
Toh Y. Páry Malaysia, 23. července 2015
EXCELLENT ROOM

SERVICE,ROOM AND LOCATION
9,7
Nahlásit hodnocení
Lok H. Páry Hong Kong, 22. července 2015
Anniversery celebration

Room tidyness
8,3
Nahlásit hodnocení
Nelfarida R. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 21. července 2015
the waitrees not god in serving us , when we ask

room big and comfortable , customer service nice and friendly, everthing we need have in hotel, easy to go everywhere with shuttle bus
8,7
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - VchodHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LobbyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - BazénHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01