nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hard Rock Hotel Macao - Exteriér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Exteriér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hosty Hard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hosty Hard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hosty Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Koupelna Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Bazén Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Pub/lounge
Hard Rock Hotel Macao - Pub/lounge Hard Rock Hotel Macao - Pub/lounge Hard Rock Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna Hard Rock Hotel Macao - Vchod Hard Rock Hotel Macao - Recepce Hard Rock Hotel Macao - Lobby Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Vyhlídka Hard Rock Hotel Macao - Vyhlídka Hard Rock Hotel Macao - Sport a aktivity
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 322
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 1055 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (1055)
Seřazeno podle:
Choo C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 9. července 2014
Location. Convenience

Hard rock cafe
7,7
Very convenient. Free bus shuttle to ferry terminal / City Centre / Airport
Jerry R. Rodiny s malými dětmi United States of America, 4. června 2014
fantastic

staff shuttle bus the view
9
It was great the staff was very helpful and thanks for the late check out. Well be back again
Ming X. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 17. května 2014
Nice hotel!

Shuttle bus services available, shopping downstair, casinos
8,3
It was a pleasant stay at the hotel. Hotel staff were helpful and attentive. Bell boy take our luggage once we drop off from bus and send up to room straight away. Check in process done in the room. Our key card have some malfunction when we get back to room at nearly 12am, and the front office staff quickly help us to reset the room key card. Free shuttle bus to airport, ferry terminal and other attractions. Nice hotel.
Xiaoting S. Skupiny Singapore, 12. května 2014
Great stay!

Attentive staff, Great Rooms & Airport Shuffle
9,3
Sahapul B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 29. dubna 2014
excellent

huge
9,7
excellent
Justin M. Páry United States of America, 25. dubna 2014
relaxation and good food

room was excellent
8,3
We loved our room and since our plan was just to relax after a tiring stay in Hong Kong the hotel fit the bill. That being said, there was nothing really special about the City of Dreams area which left me very disappointed. Basically it was high priced shopping, which is basically a nightmare, followed by construction everywhere. Maybe in a year or 2 it will be a nice place to walk around but not now. If you do stay here make to visit old Taipa town it was a nice place to walk and grab food. Macau as a whole was overrated. Stick to Vegas.
Wong N. Skupiny Hong Kong, 22. dubna 2014
Pleasant. Comfortable. Friendly environment.

1. Centrally located to the show of "House of Dancing Water"
7,7
George L. Páry Canada, 19. dubna 2014
Our hotel room was exactly as we wanted!

Hotel staff, room and lobby bar!
8,3
Hotel was wonderful. Avoid Hard Rock Cafe. We made a reservation for a table in a particular area which meant nothing when we arrived. Once seated, we waited over 20 minutes with trying to wave down waitstaff as they walked right by us and we were never acknowledged. We left and hotel conceirge sent us to a delicious restaurant in the casino.
Lim C. Páry Singapore, 14. dubna 2014
Good , Good and Good

Check in & out was fast, free shuttle and room was big
8
Reception service was good, free shuttle bus to many place, room was huge
Wan T. Páry Hong Kong, 14. dubna 2014
The room is very tidy and comfortable

good utilities, comfort bed, tidy room
8,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - KoupelnaHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - BazénHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaHard Rock Hotel Macao - VchodHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - LobbyHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - VyhlídkaHard Rock Hotel Macao - VyhlídkaHard Rock Hotel Macao - Sport a aktivityHard Rock Hotel Macao - Sport a aktivity


AS-AGWEB-3A01