Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Apartmá Hard Rock Hotel Macao - Vchod Hard Rock Hotel Macao - Recepce Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Exteriér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Obchody Hard Rock Hotel Macao - Obchody Hard Rock Hotel Macao - Obchody Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Apartmá
Hard Rock Hotel Macao - Exteriér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Interiér hotelu Hard Rock Hotel Macao - Lobby Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Recepce Hard Rock Hotel Macao - Bazén Hard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápoje Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Pub/lounge Hard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení Hard Rock Hotel Macao - Lázně Hard Rock Hotel Macao - Obchody
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 322
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 1374 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (1374)
Seřazeno podle:
Wong L. Skupiny Singapore, 23. července 2015
Really good hotel. Nice room. Staff serve well.

Location good, room very big, excellent services & provide very good transport service.
9,3
Just a word as excellent.
Toh Y. Páry Malaysia, 23. července 2015
EXCELLENT ROOM

SERVICE,ROOM AND LOCATION
9,7
Lok H. Páry Hong Kong, 22. července 2015
Anniversery celebration

Room tidyness
8,3
Nelfarida R. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 21. července 2015
the waitrees not god in serving us , when we ask

room big and comfortable , customer service nice and friendly, everthing we need have in hotel, easy to go everywhere with shuttle bus
8,7
Timothy K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 11. července 2015
So bad & expensive

nothing good but only expensive
6,7
I booked a double queen room for one night in $1850HKD ($240USD) expecting to have a wonderful bright view, however, the room is small & stuffy, nothing new and clean as a 5 stars hotel. I think its only a 3 stars hotel and will never be there again.
Wei T. Páry Singapore, 10. července 2015
Staffs are very friendly and helpful. Thumb up !

Location is good , Shuttle Bus (Free Transfer), Good Restaurant !
10
This is my 3 rd times in this Hotel, for the past 04 years . The reason make me come back cause the Staffs are friendly and make you feel at home .:)
Angel G. Páry Honduras, 8. července 2015
The 5 star Hard Rock Hotel!

Staff, room, shuttle bus
10
The room was very clean, spacey and very comfortable. There is a lot of construction going on, so the view is not great. However, it gives a glimpse of the future Taipa, Macau. The staff gets a 10/10 - ask them anything, even to book your ferry back to the Hong Kong Airport. The shuttle buses (wifi included) really go to the most important tourist places, are frequent, and the seats are comfortable. I would stay here again without hesitation.
Susanne E. Jednotlivci United States of America, 2. července 2015
Hard Rock n' Roll

Location, Food, Location
10
Great place to stay. Fantastic food. Great atmosphere.
Veni V. Páry Singapore, 30. června 2015
A good experience but...

Good service, good location, comfortable beds...
9,7
Whenever I travel I make sure I try out Hard Rock hotel at least once. This hotel was nice and all but other hard rock hotels room gives u the hard rock feel but this didn't. Other than that, everything was perfect!
Francis H. Páry Malaysia, 25. června 2015
nice hotel

staff performance good, shutter bus easy to get it, room clean
8,7
is easy to get shutter bus to hotel.. when i reach hotel reception treat very professional.. the bell boy still give many map of city of dreams to me.. shuttle bus waiting area in at basement .. so no need scare raining and sunny day.. when i bec to hotel around 11pm i feel my room lamp is broken so call reception to change, service is very good and i feel very professional.. cos duty manager come with technicia to fix it.. nice hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - VchodHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LobbyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - BazénHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06