Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 1569 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,7
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1569)
Seřazeno podle:
Lasantha R. Obchodní cestující United Kingdom, 5. února 2016
Fantastic service

Room, view, food
9,3
Great hotel. First room was a little smokey but got that changed to a great room with a Venetian view. Service was phenomenal. Well worth the stay and very comfortable with a good music selection.
Nahlásit hodnocení
Arkom J. Jednotlivci Australia, 1. února 2016
Good location

Good location
10
Was good
Nahlásit hodnocení
Graciela P. Páry United States of America, 25. ledna 2016
Great service

location, service, comfort
9,3
Excellent! we had a couple of issues with our booking that morning, which was my fault but the staff at the Hard Rock did everything they could to accommodate us. Everyone was friendly and helpful. The rooms were clean and we had a great view. I think having free breakfast with the price we paid would be better but overall a great hotel.
Nahlásit hodnocení
Zi H. Páry Malaysia, 22. ledna 2016
modern wonderful hotel

environment, location and value
7
Nahlásit hodnocení
Angelita D. Páry Philippines, 17. ledna 2016
great!

Hotel Condition/Cleanliness
10
Room Comfort/Standard Value for Money Hotel Condition/Cleanliness
Nahlásit hodnocení
Wing Y. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 17. ledna 2016
Hard Rock Hotel

service.
8,3
- better have speaker for Android phone users
Nahlásit hodnocení
Elena K. Jednotlivci Russia, 14. ledna 2016
location is the main

location, staff, view
9,7
Second time here. Clean, good staff. Give room with view to Venetian. Comfortable shuttle bus. Pleasant to visit perfomance "The house of dansing water". One minute from my room.
Nahlásit hodnocení
Xue Y. Páry Malaysia, 13. ledna 2016
Good stay

casino hotel,comfort room,good services
10
Nahlásit hodnocení
Chang S. Páry Malaysia, 12. ledna 2016
Nice stay at Hard Rock Hotel

Friendly & helpful staff, Centrally located, comfortable room
8,7
Overall satisfied with the stay at Hard Rock hotel Macau, we welcome by friendly staff, fast check in, staff were ready to help, comfortable & clean room. The hotel was centrally located where we can hang around in Macau.
Nahlásit hodnocení
Tiffany C. Páry Singapore, 11. ledna 2016
Nice staffs

Staffs and design of hotel
8
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - VchodHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - Exteriér hoteluHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - LobbyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - BazénHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - ObchodyHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - LázněHard Rock Hotel Macao - RecepceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - ApartmáHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Interiér hoteluHard Rock Hotel Macao - Pub/loungeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Jídlo a nápojeHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Rekreační zařízeníHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - Pokoj pro hostyHard Rock Hotel Macao - KoupelnaHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - RestauraceHard Rock Hotel Macao - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05