Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Harolds Hotel Cebu - Lobby Harolds Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Harolds Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Harolds Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Harolds Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Harolds Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Harolds Hotel Cebu - Restaurace Harolds Hotel Cebu - Restaurace Harolds Hotel Cebu - Restaurace Harolds Hotel Cebu - Restaurace Harolds Hotel Cebu - Pub/lounge Harolds Hotel Cebu - Pub/lounge Harolds Hotel Cebu - Pub/lounge Harolds Hotel Cebu - Restaurace Harolds Hotel Cebu - Taneční sál Harolds Hotel Cebu - Taneční sál
Harolds Hotel Cebu - Taneční sál Harolds Hotel Cebu - Taneční sál Harolds Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Harolds Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Harolds Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Harolds Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Harolds Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Harolds Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Harolds Hotel Cebu - Obchodní centrum Harolds Hotel Cebu - Fitness prostory Harolds Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 90
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 1258 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,2
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1258)
Seřazeno podle:
Belle R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. července 2015
Accessible

Walking distance from UP Cebu
6,3
It was great
Michael M. Jednotlivci United States of America, 14. července 2015
BEST STAFF IN THE PHILIPPINES

STAFF,BREAKFAST & GOOD LOCATION
10
This the second time at Harolds and it will be my choice in future visits to Cebu.
Minfang G. Rodiny s malými dětmi China, 13. července 2015
Valuable hotel

food is good, room is quiet, and big
9,3
Michael C. Páry United Kingdom, 13. července 2015
the best hotel in cebu

the staff were superb faultless and the room was clean and comfortable.the food and breakfast was very good.once again the staff were fantastic brilliant
10
Brilliant. No faults at all. The hotel is really first class and very well run.I stay in hotels a lot but this hotel is really superb.a gem of a hotel its realy a five star.one of the best I have stayed in all over the Philippines.as I say the staff were unbelievable in every aspect.they treat you like royalty.
Jeffrey W. Jednotlivci United States of America, 8. července 2015
Great Hotel

COmfort, Location, Staff
10
This is one of my favorite hotels. It has a very clean and comfortable room. One of the best beds around. Excellent customer service. Walking distance to Ayala Mall. Numerous restaurants around. You can't go wrong here.
April G. Páry Philippines, 5. července 2015
Harolds Suite

Friendly Staff, Cleanliness, Location
7,3
Theres just one thing i dont like about this hotel. The WIFI is so complicated and it doesnt really work well. Hope they fix this. Staff were very accomodating tho, always ready to assist. Nice breakfast. Clean room. Overall it was a good stay. However I might consider booking another hotel on my next visit to Cebu.
Romielyn B. Páry Philippines, 3. července 2015
A RELAXING STAY.

room, highlights cafe, staff
8
The room is very nice and cozy. I liked the balcony that came with it. We don't have to go out for dinner because the café at the roof deck is such a great place to chill out. Not too crowded and not too loud. Great stay, will definitely come back!
Stewart S. Obchodní cestující Philippines, 1. července 2015
harolds experience

proximity
5,7
its only for 1 night. d hotel lacks ammenities to be a 4 star hotel. it lacks face towel, and the bath towel seems old. it doesnt have centralized airconditioning
Eduardo S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. července 2015
Nice hotel and location

Staff are accomodating
9
Best so far
Roberto R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. června 2015
awesome stay at harolds!

good food & nice staff
8
good service & accommodating staff

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Harolds Hotel CebuHarolds Hotel Cebu - LobbyHarolds Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHarolds Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHarolds Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHarolds Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHarolds Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHarolds Hotel Cebu - RestauraceHarolds Hotel Cebu - RestauraceHarolds Hotel Cebu - RestauraceHarolds Hotel Cebu - RestauraceHarolds Hotel Cebu - Pub/loungeHarolds Hotel Cebu - Pub/loungeHarolds Hotel Cebu - Pub/loungeHarolds Hotel Cebu - RestauraceHarolds Hotel Cebu - Taneční sálHarolds Hotel Cebu - Taneční sálHarolds Hotel Cebu - Taneční sálHarolds Hotel Cebu - Taneční sálHarolds Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníHarolds Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníHarolds Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníHarolds Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníHarolds Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníHarolds Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníHarolds Hotel Cebu - Obchodní centrumHarolds Hotel Cebu - Fitness prostoryHarolds Hotel Cebu - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04