Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay, Manila, Filipíny

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 6692 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,1
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (6692)
Seřazeno podle:
Hwee H. Jednotlivci Singapore, 28. dubna 2016
Spacious Room
4
Room is spacious & clean..
Nahlásit hodnocení
Eflin V. Jednotlivci United States of America, 19. dubna 2016
Heritage
5,7
Good location near the airport and the Mall of Asia, friendly helpful staff
Nahlásit hodnocení
Oliver L. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 18. dubna 2016
Hotel overall
3,3
So disappointing
Nahlásit hodnocení
Maria V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 17. dubna 2016
Not coming back here again
3
The hotel is old and not relaxing. There were some stains on our room carpet and the bathtub was clogged so we couldn't use the bathroom well.
Nahlásit hodnocení
Russell R. Rodiny s malými dětmi United States of America, 17. dubna 2016
The room was decent, felt a bit outdated and had a
5,3
The sauna was "under renovation" and I wish they had more entertainment in the lobby, like a live band or some music.
Nahlásit hodnocení
Laarni E. Páry United States of America, 16. dubna 2016
Rooms need renovation
4,7
Our room had a leak, they didn't seem to think it was an emergency. They moved us to a different room only after calling them several times.
Nahlásit hodnocení
Mirko S. Obchodní cestující Slovenia, 16. dubna 2016
ok
4,7
old rooms
Nahlásit hodnocení
Mellyfe I. Páry Philippines, 12. dubna 2016
Room 921
4
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 THE CHECK IN STAFF IN MELLIUM LOUNGE OF 9TH FLOOR IS NOT APPROACHABLE IN THE GUEST HER LAST NAME IS BAUTISTA I CHECK IN LAST APRL 9 BUT I DONK LIKE THE RECEPTIONIST IN HERITAGE HOTEL,,
Nahlásit hodnocení
Jinky W. Rodiny s malými dětmi Australia, 12. dubna 2016
Not worth the price you pay for
3,3
It is old, musty and dirty, the carpets were full of stain!i feel like ive wasted a my money for such an appalling state of a hotel. If not for the hospitality of the staff, we would have left asap.
Nahlásit hodnocení
David K. Skupiny United States of America, 9. dubna 2016
great hotel
6,3
we will return
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Exteriér hoteluHeritage Hotel Manila - BazénHeritage Hotel Manila - BazénHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - Taneční sálHeritage Hotel Manila - Pokoj pro hostyHeritage Hotel Manila - RestauraceHeritage Hotel Manila - Golfový kurzHeritage Hotel Manila - Executive LoungeHeritage Hotel Manila - Pokoj pro hostyHeritage Hotel Manila - Pokoj pro hostyHeritage Hotel Manila - Pokoj pro hostyHeritage Hotel Manila - Pokoj pro hostyHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - Pokoj pro hostyHeritage Hotel Manila - Pokoj pro hostyHeritage Hotel Manila - RecepceHeritage Hotel Manila - ApartmáHeritage Hotel Manila - ApartmáHeritage Hotel Manila - Apartmá


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04