Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

High Point Serviced Apartment

Jl Siwalankerto 161-165, Rungkut, Surabaya, Indonésie 60236

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 695 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
6,8
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (695)
Seřazeno podle:
Hendy B. Jednotlivci Indonesia, 19. dubna 2016
Everything is good
6,7
Good
Nahlásit hodnocení
Nurul R. Obchodní cestující Malaysia, 17. dubna 2016
Not bad
5,3
Not bad
Nahlásit hodnocení
Yohanes D. Páry Indonesia, 8. dubna 2016
good service
6,7
good service
Nahlásit hodnocení
Raka W. Obchodní cestující Indonesia, 27. března 2016
Can't be considered as hotel!

Spacious Room, Large bed, Kitchen provided
5,3
This is a bad hotel for us as a bussiness traveller. We stayed here for a week and it couldve been worse. When I came to have early check in the reception told us that it is unable to provide me early check in, then i asked them whether i could be given extra charge to do that and they agreed, but the staffs were really unhelpfull they do the check in process so long. Moreover when i entered the room, the wall is dusty and broken, the bed linen was dirty so I called the housekeeping to change it, air conditioner didnt work well and make tge room hot, trashes in the balcony were something unpleasant, the bathroom is old, shower sometimes sprouted too hot watter accidentally, the phone was not working so I should go downstairs if I need something. this freakin hotel cannot be considered a 3 star hotel!!
Nahlásit hodnocení
Vincentius I. Obchodní cestující Indonesia, 15. února 2016
bad
1,3
Bad staff and service
Nahlásit hodnocení
Chumphol A. Skupiny Thailand, 14. února 2016
Good hotel
5
Staff are good.
Nahlásit hodnocení
Kuwera P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. ledna 2016
Overated for 3 stars

Swiming pool, room space.
3
No towel and tissue when we arrived The lady receptionist is not very helpfull, not a all. I think the picture should be renewed since it is totally out of date (not represent the reality)
Nahlásit hodnocení
Kuwera P. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. ledna 2016
So so

Swiming pool ok, studio room big size.
3,7
Will find other comparison, reception not that polite as expected, photo need tp be updated.
Nahlásit hodnocení
Mohd N. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 10. prosince 2015
Spacious and comfortable room

Big space in the room.
6,3
Comfortable to rest and sleep. The cafe is expensive. Taxis are easily accessable.
Nahlásit hodnocení
Lim X. Obchodní cestující Malaysia, 14. října 2015
as expected in this price range
4
as expected in this price range
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
High Point Serviced Apartment SurabayaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - RecepceHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Fitness prostoryHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Fitness prostoryHigh Point Serviced Apartment Surabaya - BazénHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - OkolíHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - BazénHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Exteriér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - VybaveníHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Fitness prostoryHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Exteriér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - VybaveníHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - VybaveníHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KuchyněHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KoupelnaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - VybaveníHigh Point Serviced Apartment Surabaya - RestauraceHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Exteriér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Prostory pro setkáváníHigh Point Serviced Apartment Surabaya - RecepceHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Pokoj pro hostyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Fitness prostoryHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Exteriér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KuchyněHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Exteriér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Exteriér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KuchyněHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Fitness prostoryHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Interiér hoteluHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01