Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hilton Copenhagen Airport Hotel

Ellehammersvej 20, Kodaň Mezinárodní letiště - Kastrup, Kodaň, Dánsko (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Hilton
Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Restaurace Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Restaurace Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Restaurace Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Bazén Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Lobby Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Exteriér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Exteriér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Okolí Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Vyhlídka Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pub/lounge Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Dětský klub Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Vyhlídka Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkávání Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hotelu
Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Restaurace Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkávání Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pub/lounge Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Lobby Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hotelu Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Taneční sál Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkávání Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hosty Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hosty
Oblast: Kodaň Mezinárodní letiště - Kastrup Počet pokojů: 376

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 365 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
9,4
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (365)
Seřazeno podle:
Winston H. Páry United States of America, 9. srpna 2015
Near airport and transportation

Near airport
8,7
Very good
Nahlásit hodnocení
Edward B. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 31. července 2015
Quick Trip

Location Room Staff
9,7
Excellent stay - short trip to see some sights and shop, choose the Hilton so we had an easy check in and check out and able to leave the bags to pick up as we pass on through to the airport.
Nahlásit hodnocení
Edward B. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 31. července 2015
Short Break

Breakfast room location
9,7
Excellent stay - short trip to see some sights and shop, choose the Hilton so we had an easy check in and check out and able to leave the bags to pick up as we pass on through to the airport.
Nahlásit hodnocení
Jeanette S. Rodiny s malými dětmi Canada, 27. července 2015
Great location, nice front desk staff

location, location, location
7,7
We overnighted at the HIlton to catch our flight the next day. The front desk was very helpful, quick and easy check in and check out. We had dinner in the restaurant and waited a very long time. It took them 20 mins to heat up our son's food and they weren't very busy. I was disappointed in our meal, it was underwhelming and bland. We got up to our room and found that the bathroom was not as clean as it should be but housekeeping was very apologetic and offered to upgrade us. Other than that, overall was a convenient stay to catch a flight for the next day. I would stay again.
Nahlásit hodnocení
Martin K. Páry Sweden, 25. července 2015
Great hotel close to airport

Location, Location, Location
7,7
Great hotel walking distance from the Copenhagen airport. We had a flight very early in the morning, so the location of the hotel was terrific. They even started serving a lighter breakfast at 4am, so no problem getting some food before walking the short distance to the airport (about 5min).
Nahlásit hodnocení
Navarat K. Páry Thailand, 18. července 2015
Nice stay right next to the airport

Staff, Room, Price
7,7
Very convenient if you are looking for a hotel near the airport. Staff is polite and provides good service. We requested for a change of the room to a non-smoking floor and the staff accommodated our request quickly. The room is big, clean and nice.
Nahlásit hodnocení
Martha G. Jednotlivci United States of America, 7. července 2015
Great location, a 5 star

room accommidations, location, cleanliness
10
I'mm used to having free wi fi in a hotel of this standard. When I checked out I was told the wi fi was free if I became a Hilton Hotel member. This membership was offered when I checked in but not the benefits of membership. That could be my fault for not inquiring.
Nahlásit hodnocení
Catriona M. Rodiny s malými dětmi Ireland, 3. července 2015
convenient to airport; spacious family room

close to airport; so perfect when in transit. Family r!ooms are prefect, very roomy with very large bathroom, staff at reception were very professional and helpful. l
8,7
Nahlásit hodnocení
John V. Rodiny s malými dětmi Denmark, 26. června 2015
Not danish but Faroese

Close to airpory
8,3
Did almost not sleepe
Nahlásit hodnocení
Robert W. Páry United States of America, 10. června 2015
Excellent Hotel

...
9
...
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Exteriér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - RestauraceHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - RestauraceHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - RestauraceHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - BazénHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - LobbyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Exteriér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Exteriér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - OkolíHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - VyhlídkaHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pub/loungeHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Dětský klubHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - VyhlídkaHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - RestauraceHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pub/loungeHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - LobbyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Taneční sálHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Fitness prostoryHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - VchodHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Exteriér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - RestauraceHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - RestauraceHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Exteriér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - BazénHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - LobbyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - BufetHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - KoupelnaHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Pokoj pro hostyHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - KoupelnaHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Interiér hoteluHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkáváníHilton Copenhagen Airport Hotel Kodaň - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08