Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hof Gorei Beach Resort

Adecor, Kaputian, Island Garden City of Samal, Okres Samal - Ostrov Samal, Davao City, Filipíny

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 392 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,8
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (392)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 12. května 2011
Ráj na ostrově Samal

krásné ubytování na pláži
10
První pozitivní šok na vás čeká už v přístavu v Davao, kde pokud máte štěstí a zjistíte si odjezd, naleznete speciální loď, která vás odveze přímo k resosrtu a zdarma, což je neobvyklé. V resortu je nádherně. Máte svůj bungalow a ke každému bungalowu je přidelen jeden člověk, který vás má na starost po celou dobu. Měli jsme dva bungalowy a naše obsluha byla na úrovní 5* hotelu bez ohledu na denní nebo noční dobu. Je velmi zajímavý i způsob, jakým svého pomocníka přivoláte. V každém bungalowu je zvoneček a stačí zazvonit a za chvilinku je u vás s úsměvem na tváři... Jednotlivé bungalowy jsou zasazené v překrásné přírodě, kdy si majitelé dali záležet nejen na přirozeném zázemí, ale obohatili jej o klece s papoušky. Někteří tam žijí i volně a tak pocit dokonalého ráje je opravdový. Opravdovou libůstkou jsou dvě husi, které se tam volně pohybují (Martin a Martina) a zpestřují pohyb mezi bungalowy:-))) Internet je přístupný jenom ve vyšší části resortu, ale není to na překážku, protože máte vlastní altánek, kde wifi funguje a váš přidělenec se neustále zajímá, jestli vám něco nechybí. Strašně rád bych pochválil nejen personál, ale i paní majitelku, se kterou jsem měl možnost se seznámit. Je to nesmírně milá paní - původem Filipínka, která vede celý resort s přehledem a velmi příjemně. Nevím, jak to shrnout, ale pobyt byl úžasný a vřele doporučuji.
Sightseeing/Attractions Tip: Byli jsme se potápět na vedlejsším ostrově. Komplet potápění zabezpečil resort. Bylo to úžasné a opět na maximání úrovni a za rozumnou cenu...
Kristine J. Páry Philippines, 22. května 2016
weekend getaway
5,3
We had a nice and peaceful stay here.we were able to unwind and relax in this perfect place.thanks to their accommodating staff who helped us with all the things we needed.
Mark D. Páry United Kingdom, 19. dubna 2016
We will be back
6,3
Beautiful hotel. Nice and helpful staff
Dachel N. Páry Philippines, 17. dubna 2016
Great Food and Staff
5,7
If you are so stressed, Hof Gorei is the best place. You can really relax here. The place is so peaceful. Their staff are very accommodating. We are travelling as couple for our anniversary and lucky we are at the right place. We enjoyed our romantic dinner date at the beach. One unique thing at HOf Gorei is that we have our personal staff that will help us everything that we need at Hof Gorei. Pets here are allowed too. All in all we like the service of Hof Gorei
Matthias L. Páry Germany, 12. dubna 2016
good location
5
its a little expensive the rate for the motocycle rent its crazy
Julie A. Jednotlivci Philippines, 11. dubna 2016
Very nice place but needs maintenance
5,3
The location is nice, beach is good and the staff are super friendly but the pool was not cleaned, the restrooms are bit rusty and the veranda where we stayed was full of dried leaves and bird droppings... If you hate stairs or climbing up, this place is not for you because before you reach your room, you have to climb 40-70 steps and before you reach the jacuzzi, you have to go up 240 steps!
Marley W. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. března 2016
Great Stay
6,3
Had a nice time there. Great if you just want to be away from the city buzz and looking for a nice quiet place to be. The beach is fine but the sea is too rocky. Mosquito haters, please bring your repellents. Food is great and the price is good. Staff are friendly and so is the lady boss. Unfortunate thing is electricity was lost due to some underwater cable issue. Aircon had to be switched off during most parts of the day and night. Other than that, I would love to stay there again if I want to get away from the city. P.s. phone reception & 3G is bad there.... Wireless is available only near the bar but unfortunately it is also slow and full of my dear mosquitoes. =)
Clint A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 28. února 2016
Expensive for its class...
2,7
Accessibility via land is very awful... Very nice and accomodating staff...
Ma L. Páry Philippines, 17. ledna 2016
Awesome Resort! We are definitely going back here!
6,7
Everything is superb in this resort. Its a little far I should say but the place is really worth it. From the port to the crews, the hotel, food everything is recommendable in this place! I can't wait to visit this place again. Kudos to their staff who really took care of us during our overnight stay in Hof. God bless and more power!
Rachel T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. ledna 2016
nice view

The miracle fruits...
5
If not for the over pricing, I will give an A, but they charged us additional 1850 for my six year old, without giving us additional beddings and towels which we requested.. Our lunch took an hour and half to be served.. But attended to our needs well..
1 z 1 hodnocení
Hof Gorei Beach Resort Davao CityHof Gorei Beach Resort Davao City - VchodHof Gorei Beach Resort Davao City - BazénHof Gorei Beach Resort Davao City - BazénHof Gorei Beach Resort Davao City - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao City - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao City - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao City - Prostory pro setkáváníHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao City - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao City - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao City - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao City - BazénHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao City - Interiér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao City - BazénHof Gorei Beach Resort Davao City - BazénHof Gorei Beach Resort Davao City - BazénHof Gorei Beach Resort Davao City - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao City - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01