nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hof Gorei Beach Resort

Adecor, Kaputian, Island Garden City of Samal, Okres Samal- Ostrov Samal, Davao, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Restaurace Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Koupelna Hof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Restaurace Hof Gorei Beach Resort Davao - Okolí Hof Gorei Beach Resort Davao - Pub/lounge
Hof Gorei Beach Resort Davao - Pub/lounge Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Pub/lounge Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Prostory pro setkávání Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka
Oblast: Okres Samal- Ostrov Samal Počet pokojů: 18

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 314 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (314)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 12. května 2011
Ráj na ostrově Samal

krásné ubytování na pláži
10
První pozitivní šok na vás čeká už v přístavu v Davao, kde pokud máte štěstí a zjistíte si odjezd, naleznete speciální loď, která vás odveze přímo k resosrtu a zdarma, což je neobvyklé. V resortu je nádherně. Máte svůj bungalow a ke každému bungalowu je přidelen jeden člověk, který vás má na starost po celou dobu. Měli jsme dva bungalowy a naše obsluha byla na úrovní 5* hotelu bez ohledu na denní nebo noční dobu. Je velmi zajímavý i způsob, jakým svého pomocníka přivoláte. V každém bungalowu je zvoneček a stačí zazvonit a za chvilinku je u vás s úsměvem na tváři... Jednotlivé bungalowy jsou zasazené v překrásné přírodě, kdy si majitelé dali záležet nejen na přirozeném zázemí, ale obohatili jej o klece s papoušky. Někteří tam žijí i volně a tak pocit dokonalého ráje je opravdový. Opravdovou libůstkou jsou dvě husi, které se tam volně pohybují (Martin a Martina) a zpestřují pohyb mezi bungalowy:-))) Internet je přístupný jenom ve vyšší části resortu, ale není to na překážku, protože máte vlastní altánek, kde wifi funguje a váš přidělenec se neustále zajímá, jestli vám něco nechybí. Strašně rád bych pochválil nejen personál, ale i paní majitelku, se kterou jsem měl možnost se seznámit. Je to nesmírně milá paní - původem Filipínka, která vede celý resort s přehledem a velmi příjemně. Nevím, jak to shrnout, ale pobyt byl úžasný a vřele doporučuji.
Sightseeing/Attractions Tip: Byli jsme se potápět na vedlejsším ostrově. Komplet potápění zabezpečil resort. Bylo to úžasné a opět na maximání úrovni a za rozumnou cenu...
Jo Y. Rodiny s malými dětmi Philippines, 6. července 2014
poorly kept property

Nice location
4,3
Poorly maintained beach and resort. We got a beachside bungalow but can't even see the beach coz of overgrown plants. Staff was excellent. Didnt have fun coz beach and pool was dirty. This is not a resort as advertised.
David L. Páry Philippines, 7. června 2014
It was a relaxing stay in the resort.

personal butler, peaceful environment, nature
8
It was a pleasant stay in the resort. Personal butler service is a plus. Nature environment is very relaxing. The only downside of our stay is the expensive food of the resort. You will be left with no choice but to have your expensive meals from lunch, snacks, and dinner.
James K. Páry United States of America, 19. května 2014
Overall we were very disapointed with this Beach

Butler service Friendly staff Food but over price for what you get!!!
7,3
We enjoyed our Butler service meals were good but way over price for what you were getting
Morell B. Páry United States of America, 9. května 2014
Remote, well run getaway

Quite, attention of personal butler
9,7
All aspects of our stay at this remote island retreat were great. Can't wait to return.
Editha D. Skupiny Philippines, 26. dubna 2014
Time to enjoy nature

We have our own butler who are very friendly and accommodating. The food is not cheap but with the quality and taste is not expensive either. You feel very close to nature.
9,7
The experience was very nice. We're able to relax and enjoy our vacation.
Melody O. Páry Philippines, 20. března 2014
Great place to stay but pricey

Superb staff, Close to the beach, great food
7,7
As soon as you get off the boat, you'll be greeted with your personal butler who will give you a welcome drink and a towel. We booked the attic room so it's a bit far from the beach but has an amazing view. The food is great and you can choose to dine near the beach. We loved the Adobong Buntot ng Tuna and the Tinolang Tuna. One serving is probably good for 2-3 persons so be careful about ordering too much food. The staff is very friendly and accommodating plus the fact that you have a personal butler is great plus! CONS: The bathroom is a bit dirty for someone who is OC like me. The veranda needs a bit of cleaning from bird droppings as well. Everything about this place is pricey. It's also a bit far from Samal's city proper so it's not the most convenient place to stay if you want to tour around the city. Bring your own toiletries because they only provide soap and shampoo.
Philip N. Páry United Kingdom, 17. března 2014
A tropical paridise

Location,staff and quiet
9
The staff at this resort are so attentive. You are allocated a butler on your arrival and they are with you for the entire stay at the resort, even on our day trip to the coral reef and barbeque she came with us. Our butler was female and her name was Rea, she was a very nice person and is always on hand to help. I would go back to this resort again and again. There is just a few areas that require tidying up around the resort and these are the wildlife part ,ponds and some of the paths. But there is no getting away from the fact that his resort has a fabulous location, with views across the bay of Davao to Mount Apo in the distance. Also the way you arrive by boat immediately separates you from the day to day city life of Davao. If you are looking for a getaway relaxing time, with a quiet natural environment with good food and superb service you do not need to look any further. Go and enjoy the experience.
Edison R. Skupiny Philippines, 15. března 2014
Great vacation!

place, price and food order
9,3
Memorable. We enjoyed our whole trip; from the port up to the resort. The place is very quiet which is good for relaxation. I love the place.
Edison R. Skupiny Philippines, 15. března 2014
I'll be back again!

location, environment and staff
9
Ill be back again for sure. We got the chance to relax and enjoy the beauty of nature. The place is good for couples and friends.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hof Gorei Beach Resort DavaoHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - KoupelnaHof Gorei Beach Resort Davao - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - OkolíHof Gorei Beach Resort Davao - Pub/loungeHof Gorei Beach Resort Davao - Pub/loungeHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pub/loungeHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - Prostory pro setkáváníHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Interiér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Interiér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - OkolíHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - ApartmáHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - ApartmáHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - OkolíHof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada


AS-AGWEB-3C07