Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hof Gorei Beach Resort

Adecor, Kaputian, Island Garden City of Samal, Okres Samal - Ostrov Samal, Davao, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hof Gorei Beach Resort Davao - Vchod Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada Hof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasa Hof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada Hof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada Hof Gorei Beach Resort Davao - Prostory pro setkávání Hof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasa Hof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasa Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasa Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada
Oblast: Okres Samal - Ostrov Samal Počet pokojů: 18

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 350 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,8
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (350)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 12. května 2011
Ráj na ostrově Samal

krásné ubytování na pláži
10
První pozitivní šok na vás čeká už v přístavu v Davao, kde pokud máte štěstí a zjistíte si odjezd, naleznete speciální loď, která vás odveze přímo k resosrtu a zdarma, což je neobvyklé. V resortu je nádherně. Máte svůj bungalow a ke každému bungalowu je přidelen jeden člověk, který vás má na starost po celou dobu. Měli jsme dva bungalowy a naše obsluha byla na úrovní 5* hotelu bez ohledu na denní nebo noční dobu. Je velmi zajímavý i způsob, jakým svého pomocníka přivoláte. V každém bungalowu je zvoneček a stačí zazvonit a za chvilinku je u vás s úsměvem na tváři... Jednotlivé bungalowy jsou zasazené v překrásné přírodě, kdy si majitelé dali záležet nejen na přirozeném zázemí, ale obohatili jej o klece s papoušky. Někteří tam žijí i volně a tak pocit dokonalého ráje je opravdový. Opravdovou libůstkou jsou dvě husi, které se tam volně pohybují (Martin a Martina) a zpestřují pohyb mezi bungalowy:-))) Internet je přístupný jenom ve vyšší části resortu, ale není to na překážku, protože máte vlastní altánek, kde wifi funguje a váš přidělenec se neustále zajímá, jestli vám něco nechybí. Strašně rád bych pochválil nejen personál, ale i paní majitelku, se kterou jsem měl možnost se seznámit. Je to nesmírně milá paní - původem Filipínka, která vede celý resort s přehledem a velmi příjemně. Nevím, jak to shrnout, ale pobyt byl úžasný a vřele doporučuji.
Sightseeing/Attractions Tip: Byli jsme se potápět na vedlejsším ostrově. Komplet potápění zabezpečil resort. Bylo to úžasné a opět na maximání úrovni a za rozumnou cenu...
Cristy S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 7. června 2015
Celebration

1) Nice staff 2) Nice Place 3) Peaceful Place and relaxing
8,7
Nice and relaxing
Dorie J. Páry Philippines, 7. června 2015
If you want a bit overpriced night of serenity

Staff, complimentary ride, peaceful
7,7
My girlfriend and I had an overnight stay at this resort. Complimentary ferry ride was fine as there were only us and another couple with their child who were the passengers of the boat. When we arrived at the resort, watermelon juice as welcome drinks were served, and we were introduced to our personal butler. We stayed on one of their hillside round huts. The room was pretty cozy but the toilet and bath's located outside, a few steps from the room. For dinner, we were given options on where dinner will be served, either on the dining place under our room, beach side, pool side, or an overlooking view on top of a massive rock (forgot what it's really called). We were going to choose the overlooking view but another couple already got the spot, so we chose the beach side instead. Dinner seems romantic but there was something lacking on the ambiance, there was no see breeze. Food was pretty overpriced, but I totally get it since the resort's location is a one-hour boat ride from Davao, and there were no other resorts or restaurants nearby. Law of supply and demand. For the other amenities, the WiFi connection didn't reach our room but it was okay because we have mobile internet. The Jacuzzi was located on top of the hill where there is a 217-step staircase. It wasn't that relaxing when you get in their Jacuzzi since there is no heater, therefore, water was so cold. For their pool, life vests were offered for non swimmers for safety. To end this, if you want a bit overpriced night of serenity, stay here.
Patrick G. Páry Philippines, 6. června 2015
Nice

food is expensive
7,3
great!!!
Philip A. Páry Philippines, 1. června 2015
Perfect get away

good customer service. nice food. nice staff
9
A perfect get away..
Zsarlemaine B. Páry Philippines, 30. května 2015
Food is too expensive!

Friendly staff, dinner by the beach
6,7
I didn't expect that the food is overpriced.
Milan A. Páry Philippines, 15. května 2015
Relaxing Escape

1. Excellent Service 2. Superb Food 3. Beautiful Place
10
We had a great time, esecially as we had the entire place to ourselves. Our room was also upgraded to the villa near the beach... Our butler Mikoy was very helpful, and we totally had NOTHING to complain about. The food was excellent and tasty, and we arranged for a romantic dinner at the kiosk, and breakfast by the beach. I would definitely recommend this place to anyone who wants to spend time with their special someone...
Fei Z. Páry Italy, 2. května 2015
Comfy and relaxing stay

Staff, attention to service
8,3
Enjoying and relaxing
John W. Páry Australia, 9. dubna 2015
Quite place

Location, quietness, views
5,3
Unfortunately i was not able to make the reservation. And sadly the staff did not do anything to help ei, not change the reservation date to a few days to a few months, not transfer to another name, did not recommend anything. could not give any suggestions i even offered to pay to change the dates.
Camille M. Jednotlivci Philippines, 29. března 2015
Safe, secluded.

Staff, service, food.
8
The staff were friendly and polite. It was my first time to travel alone but I didn't feel scared because I was provided a butler who always assisted and accompanied me even at night. The only down side was the location. It was a bit far from the town. But they have a private boat from Davao port so if you only plan to stay at the resort, there should be no problem :)

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hof Gorei Beach Resort DavaoHof Gorei Beach Resort Davao - VchodHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao - Prostory pro setkáváníHof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03