nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hof Gorei Beach Resort

Adecor, Kaputian, Island Garden City of Samal, Okres Samal- Ostrov Samal, Davao, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Restaurace Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Koupelna Hof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Restaurace Hof Gorei Beach Resort Davao - Okolí Hof Gorei Beach Resort Davao - Pub/lounge
Hof Gorei Beach Resort Davao - Pub/lounge Hof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hotelu Hof Gorei Beach Resort Davao - Pub/lounge Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Prostory pro setkávání Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka Hof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hosty Hof Gorei Beach Resort Davao - Bazén Hof Gorei Beach Resort Davao - Vyhlídka
Oblast: Okres Samal- Ostrov Samal Počet pokojů: 18

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 324 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
7,9
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (324)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 12. května 2011
Ráj na ostrově Samal

krásné ubytování na pláži
10
První pozitivní šok na vás čeká už v přístavu v Davao, kde pokud máte štěstí a zjistíte si odjezd, naleznete speciální loď, která vás odveze přímo k resosrtu a zdarma, což je neobvyklé. V resortu je nádherně. Máte svůj bungalow a ke každému bungalowu je přidelen jeden člověk, který vás má na starost po celou dobu. Měli jsme dva bungalowy a naše obsluha byla na úrovní 5* hotelu bez ohledu na denní nebo noční dobu. Je velmi zajímavý i způsob, jakým svého pomocníka přivoláte. V každém bungalowu je zvoneček a stačí zazvonit a za chvilinku je u vás s úsměvem na tváři... Jednotlivé bungalowy jsou zasazené v překrásné přírodě, kdy si majitelé dali záležet nejen na přirozeném zázemí, ale obohatili jej o klece s papoušky. Někteří tam žijí i volně a tak pocit dokonalého ráje je opravdový. Opravdovou libůstkou jsou dvě husi, které se tam volně pohybují (Martin a Martina) a zpestřují pohyb mezi bungalowy:-))) Internet je přístupný jenom ve vyšší části resortu, ale není to na překážku, protože máte vlastní altánek, kde wifi funguje a váš přidělenec se neustále zajímá, jestli vám něco nechybí. Strašně rád bych pochválil nejen personál, ale i paní majitelku, se kterou jsem měl možnost se seznámit. Je to nesmírně milá paní - původem Filipínka, která vede celý resort s přehledem a velmi příjemně. Nevím, jak to shrnout, ale pobyt byl úžasný a vřele doporučuji.
Sightseeing/Attractions Tip: Byli jsme se potápět na vedlejsším ostrově. Komplet potápění zabezpečil resort. Bylo to úžasné a opět na maximání úrovni a za rozumnou cenu...
Eden L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. září 2014
Tingling vacation

Swimming pool, accommodated staff and delicious food
5,7
We stay at the top house which is so beautiful but very hard to get into. The room is big but so many flies that when got home we had so many flies bite all over our body. The sea water was itchy. The food is great but too expensive...I rate this 4...
Dana P. Páry United States of America, 16. září 2014
Average at best

Pool ? ?
4
Not good stay overall. Good but overpriced food. Activities overpriced. Service was average at best, but butler concept could be a good idea if professionally executed. The place is remote and it is very difficult to get to local town. We had to pay local kids to ride us on back of motorcycle to get to a paved road. 1 week at Hof Gorie was way too long.
Marc C. Skupiny Philippines, 15. září 2014
Nice Resort with personal butler service

Great view, Butler service, free boat transfer
7,7
Overall stay was great. We like the butler service. The food was expensive but delicious. The rice was of good quality. The swimming pool was big, but there were no lights at night. There is no internet access in the rooms, as it is limited at the resort's port area only.
Fritzelyn J. Jednotlivci Philippines, 12. září 2014
None

So so
2
Jeremiah G. Páry Australia, 5. září 2014
average location, expensive prices, nothing to see

the one to one staff, the garden and wildlife
5
Expensive food and activities. Beach was muddy and inaccessible. Not much to do there that didn't cost a lit of money!
Ferdinand F. Páry Philippines, 30. srpna 2014
Good accomodations

the landscaping
10
Great!
Trestam G. Páry Philippines, 19. července 2014
Anniversary getaway

the view, staff and the accomodation
9,7
We stayed at the chalet, the 215 steps were exhausting but was all worth it because of the view. the pool was a bit dirty when we went there, and the tide was also low during our stay, so we hadn't have a chance to take a dip. Our overall stay was great,but the food was a bit pricey though.
Jo Y. Rodiny s malými dětmi Philippines, 6. července 2014
poorly kept property

Nice location
4,3
Poorly maintained beach and resort. We got a beachside bungalow but can't even see the beach coz of overgrown plants. Staff was excellent. Didnt have fun coz beach and pool was dirty. This is not a resort as advertised.
David L. Páry Philippines, 7. června 2014
It was a relaxing stay in the resort.

personal butler, peaceful environment, nature
8
It was a pleasant stay in the resort. Personal butler service is a plus. Nature environment is very relaxing. The only downside of our stay is the expensive food of the resort. You will be left with no choice but to have your expensive meals from lunch, snacks, and dinner.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hof Gorei Beach Resort DavaoHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - KoupelnaHof Gorei Beach Resort Davao - ZahradaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - OkolíHof Gorei Beach Resort Davao - Pub/loungeHof Gorei Beach Resort Davao - Pub/loungeHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pub/loungeHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - Prostory pro setkáváníHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Interiér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Balkón/terasaHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Interiér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - OkolíHof Gorei Beach Resort Davao - BazénHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - ApartmáHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - ApartmáHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Pokoj pro hostyHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - RestauraceHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - Exteriér hoteluHof Gorei Beach Resort Davao - VyhlídkaHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - PlážHof Gorei Beach Resort Davao - OkolíHof Gorei Beach Resort Davao - Zahrada


AS-AGWEB-3A01