Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Holiday Inn Express Hong Kong Soho

83 Jervois Street Sheung Wan, Hong Kong Central, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 760 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,5
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (760)
Seřazeno podle:
Desiree D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. dubna 2016
Tourist from Philippines
4,7
Location is near train station, restaurants and convinience store. The room was just enough for me and my daughter. Clean room but NO BEDIT. The staffs can speak english. Overall satisfactory.
Nahlásit hodnocení
Liu N. Obchodní cestující Hong Kong, 20. dubna 2016
good but expensive

Good location, good view, good staff
8
Good location, good view, good staff
Nahlásit hodnocení
Paisit K. Rodiny s malými dětmi Thailand, 13. dubna 2016
Good but a little bit old. Sofabed can not use.
4,3
Good. But the room a little bit old. Sofabed can not use. Spring under sofa is broken. Breakfast ok but can eat till 10:30. Near mrt. 7-11 and restaurants are beside the hotel.
Nahlásit hodnocení
William S. Rodiny s malými dětmi United States of America, 31. března 2016
Decent location
5
Typical HK hotel. Small, clean room that included breakfast in the morning. Price was a bit above average but not outrageous.
Nahlásit hodnocení
Fabrice D. Páry France, 27. března 2016
convenient location near soho and central

clean, comfortable, nice staff
8
hotel is clean, comfortable, nice staff but the buffet breakfast could be much better
Nahlásit hodnocení
Martin S. Rodiny s malými dětmi Sweden, 20. března 2016
Solid hotel with good location
5,7
Although small rooms and actually a shitty breakfast buffe. The staff at the front desk makes it up. Close to soho restaurants and shopping. 2 min from subway. I would stay here again but not with kids in the same room category.
Nahlásit hodnocení
Shinichi O. Obchodní cestující Japan, 18. března 2016
Value for money
6,3
Good location, staff and value for money(breakfast included)
Nahlásit hodnocení
Heroik J. Obchodní cestující Indonesia, 15. března 2016
It was our 2nd stay in this hotel. We like the loc
5,7
We like the simple breakfast provided. It would be better if the Executive meeting room at the 3rd floor has the coffee or tea. There is water dispenser but we never see the drinking water inside the gallon. Overall we are quite happy to stay at and will stay for our next visit to HK.
Nahlásit hodnocení
Duncan T. Páry United Kingdom, 13. března 2016
Hong Kong stay

Effecient staff, clean hotel & rooms and a perfect location for exploring Hong Kong
8,7
Nahlásit hodnocení
Anthony N. Jednotlivci Philippines, 9. března 2016
a quick trip to Hong Kong

Their prompt reply to email when I had to change to a late checkin. Clean room. Good internet
6,7
short and sweet
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Holiday Inn Express Hong Kong Soho Hong KongHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - ApartmáHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KoupelnaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obchodní centrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KoupelnaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestauraceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestauraceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestauraceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pub/loungeHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VybaveníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Prostory pro setkáváníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Prostory pro setkáváníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Prostory pro setkáváníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obchodní centrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VyhlídkaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Exteriér hoteluHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Pokoj pro hostyHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KoupelnaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - KoupelnaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Blízká atrakceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VchodHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Blízká atrakceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Blízká atrakceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Obchodní centrumHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VybaveníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VybaveníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VybaveníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VybaveníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VybaveníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VybaveníHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VyhlídkaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - VyhlídkaHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RecepceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - RestauraceHoliday Inn Express Hong Kong Soho Hong Kong - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07