Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Cotai, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 3712 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,5
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3712)
Seřazeno podle:
Chin K. Páry Malaysia, 30. dubna 2016
Value for money
6
Room is clean, staff is friendly and value for money.
Nahlásit hodnocení
Aurora J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 22. dubna 2016
I rated it good
5,3
The place is good and clean surrounding. The tourist attraction are all nice. The hotel is beautiful but the value of money are expensive.
Nahlásit hodnocení
Min-Hye K. Jednotlivci South Korea, 21. dubna 2016
Good
6,3
So good
Nahlásit hodnocení
Chee F. Páry Malaysia, 21. dubna 2016
Nice and clean
5,7
Good location and clean. Staff there are friendly
Nahlásit hodnocení
Chin H. Páry Singapore, 19. dubna 2016
do we look like country bumpkins ?
3,7
Checking in - we were in the correct priority lane when this pinoy lady - without asking directed us to join the normal Q....no apologies when we said we are IHG members. Do we look like country bumpkins? One of our pax in our group booking of Macau/International airport Cotai ferry was done wrongly n the same pinoy said she would decide "which ferry's timing we should take" Ah ?? Who is she to decide for us ? A few choice words from me and she stepped aside to let the Chinese staff handle bookings. Breakfast was excellent at Yum Cha. The pillows were way too soft and uncomfortable (guessed no one want the guests to sleep too well....when they should be spending their time in a casino instead)
Nahlásit hodnocení
Chotiwit N. Páry Thailand, 16. dubna 2016
ccc
5
cccc
Nahlásit hodnocení
Catherine S. Páry Hong Kong, 14. dubna 2016
Nice hotel
6,3
Very clean and tidy !
Nahlásit hodnocení
Swee P. Jednotlivci Malaysia, 13. dubna 2016
Holidays Inn
5,3
Hotel staffs are very friendly and efficient. Room is big and comfortable Check-in and check-out process is very FAST Nice hotel and will recommend to friends. Thank you
Nahlásit hodnocení
Yeat H. Páry Singapore, 13. dubna 2016
Value for money
5,7
Very comfortable stay. And staffs are very helpful. Will stay here again if I back to Macao.
Nahlásit hodnocení
Au Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 30. března 2016
good services
5,7
Nice Staff
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Holiday Inn Macao Cotai Central MacaoHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Interiér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RestauraceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RestauraceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/loungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/loungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RecepceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - LobbyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - LobbyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - ObchodyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - BazénHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - ZahradaHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - BazénHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - KoupelnaHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Sport a aktivityHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - BazénHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RecepceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02