Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Interiér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Restaurace Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Restaurace Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/lounge Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/lounge Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Recepce Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Lobby Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Lobby Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Obchody Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostory
Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Bazén Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Zahrada
Poloha: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1224

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 1759 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,5
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (1759)
Les B. Páry Netherlands, 19. dubna 2014
Great, very relaxing good food

Location, swimming pool, facilities
9,7
Was very good and relaxing, great food and entertainment
Wong K. Jednotlivci Indonesia, 8. dubna 2014
good location, value for money

location, good swimming pool and free wifi
7,7
Good and having enjoyful night since easy to access many tourism spots and great swimming pool with the warm water
Chollapas T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 7. dubna 2014
Holiday Inn Macao Cotai Central

New hotel, comfortable sleep, great staff
8,7
Love this hotel even it's a first time stay here This hotel is very nice, the receptionist Is very kind , due to it is my dad's birthday then she upgraded me for the deluxe and give us late check out as well, al the staff and the lounge is very nice as well, so I can say that this hotel have many good staffs which excellent in service and if I have chance to go back, will stay here again
Hing W. Páry China, 6. dubna 2014
clean and friendly

room, swimming pool and Gym
7,3
Overall good
Wai M. Obchodní cestující Hong Kong, 3. dubna 2014
Good location, it closed to my working location

location is good, clean, new
8
location is good, clean, new
Felix S. Páry Indonesia, 3. dubna 2014
Pleasant

Pleasant
7,3
Yutthaphum M. Obchodní cestující Thailand, 2. dubna 2014
The Room a little bit small but very comfortable.

Good Room Good Foods Good Casino.
9,7
Koh C. Páry Singapore, 29. března 2014
review for macao cotai central

room size
6
casinos all around the area. nice room size
Koh C. Páry Singapore, 29. března 2014
review for macao cotai central

room size
6
casinos all around the area. nice room size
Joanne M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. března 2014
an expensive hotel but with good service, nice bed

close to shopping areas, with free shuttle to ferry, swimming pool
5,7
The hotel is quite expensive and we thought we have special promo included in the agoda booking that I made, unfortunately, when i inquired about it, the hotel staff is not familiar with the promo.That's why i think i got dupped into booking this hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Inn Macao Cotai Central MacaoHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Interiér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RestauraceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RestauraceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/loungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/loungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RecepceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - LobbyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - LobbyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - ObchodyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - BazénHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Zahrada


AS-AGWEB-3B01