Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Inn Macao Cotai Central

Sands Cotai Central Cotai Strip, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Interiér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Restaurace Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Restaurace Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/lounge Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/lounge Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Recepce Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Lobby Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Lobby Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Obchody Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostory Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Bazén
Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Zahrada Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Bazén Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Koupelna Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Rekreační zařízení Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Sport a aktivity Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Bazén Holiday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostory
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 1224
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 3181 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,5
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (3181)
Seřazeno podle:
Sek S. Páry Malaysia, 22. srpna 2015
Comfortable cleanliness and friendly

Comfortable cleanliness and friendly
9,7
Enjoyable , I would recommend to my friends
Nahlásit hodnocení
Jada L. Páry South Korea, 15. srpna 2015
Macau Holiday Inn

Pillow, location, bathroom
7
The heavy doors at front lobby was never opened for us (total of 8 times that we had to go through). Proximity to Venetian and City of Dreams make it accessible to shopping and sizable casinos even though the Holiday Inn itself lacks those amenities. Staff were generally friendly. Best part was the pillow selection in the room.
Nahlásit hodnocení
Ting T. Páry Hong Kong, 12. srpna 2015
good location

good location, clean room, friendly staff
8,7
location was good, have free shuttle bus to the ferry port. the hotel room is clean and tidy. the staff are friendly with good service.
Nahlásit hodnocení
Pedro C. Páry Portugal, 11. srpna 2015
very good value for money

good room and toilet
8,3
It was very good. The most important thing is the room and that is good value, i got a very good price. It's a pity there's no BBC or Sky but we stayed at the Sheraton before to find the same situation. There's Saudi Arabia TV, very useful. The rest is just mass tourism, ugly corridors and entertainment areas but that is to be expected. I must emphasize the room is very nice, most probably the best value for money in the area. Check-in is very cordial and we were kindly given a very early check-in (i didn't realise it was so early). The pool is a disappointment, no real place to swim and loads os noisy tourists.
Nahlásit hodnocení
Lim C. Jednotlivci Malaysia, 8. srpna 2015
CLEAN, FRIENDY STAFF

CLEAN, FRIENDY STAFF
7,7
Nahlásit hodnocení
Connie M. Páry Philippines, 7. srpna 2015
Definitely Worth it!

Staff, Location and Room :)
10
Nahlásit hodnocení
King Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 7. srpna 2015
NICE HOTEL

SHOPPING. GAMING. NICE ROOM
7,7
WE HAVE A LITTLE BABY AND THEY HAVE EVERYTHING FOR BABY IN ROOM. BUT IN PUBLIC AREA AROUND THE HOTEL ARE NOT VERY BABY FRIENDLY.
Nahlásit hodnocení
Cheng C. Obchodní cestující Hong Kong, 3. srpna 2015
good

good
6
good
Nahlásit hodnocení
Pui Y. Páry Hong Kong, 3. srpna 2015
A bit disappointed

Spacious room, clean, quick check-in service
7,3
There is construction site near the swimming pool, which is not so nice. Two lamps in our room kept blinking during our stay, we called technician to come and change them. Also, the bar at hotel lobby should open sharp at 11am, but it opened 5-10 minutes late and made customers wait.
Nahlásit hodnocení
T P. Páry Malaysia, 2. srpna 2015
Good as always

Convenient, good service m comfortable room.
8,3
I keep coming back over and over again.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Inn Macao Cotai Central MacaoHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Interiér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RestauraceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RestauraceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/loungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pub/loungeHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RecepceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - LobbyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - LobbyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - ObchodyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - BazénHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - ZahradaHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - BazénHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - KoupelnaHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Sport a aktivityHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - BazénHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - RecepceHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macao Cotai Central Macao - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06