nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Inn Macau Hotel

82-86 Rua de Pequim, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Holiday Inn Macau Hotel Macao - Interiér hotelu Holiday Inn Macau Hotel Macao - Lázně Holiday Inn Macau Hotel Macao - Fitness prostory Holiday Inn Macau Hotel Macao - Executive Lounge Holiday Inn Macau Hotel Macao - Lázně Holiday Inn Macau Hotel Macao - Executive Lounge Holiday Inn Macau Hotel Macao - Fitness prostory Holiday Inn Macau Hotel Macao - Jídlo a nápoje Holiday Inn Macau Hotel Macao - Lázně Holiday Inn Macau Hotel Macao - Exteriér hotelu Holiday Inn Macau Hotel Macao - Bazén Holiday Inn Macau Hotel Macao - Lázně Holiday Inn Macau Hotel Macao - Lobby Holiday Inn Macau Hotel Macao - Recepce Holiday Inn Macau Hotel Macao - Koupelna Holiday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Holiday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hosty Holiday Inn Macau Hotel Macao - Obchodní centrum Holiday Inn Macau Hotel Macao - Lázně Holiday Inn Macau Hotel Macao - Bazén Holiday Inn Macau Hotel Macao - Restaurace
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 323

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 609 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (609)
Seřazeno podle:
Song B. Skupiny Singapore, 13. listopadu 2014
Good location

Location, value, service
7,7
Internet service very bad
Goh P. Skupiny Singapore, 9. listopadu 2014
Comfort Beds but toilet condition bad

Location, Big beds n Security
5,7
ok except hotel under renovation and toilet condition very bad with stain and broken tiles .
Eng K. Skupiny Malaysia, 7. listopadu 2014
good, clean and friendly hotel. i will recommand t

Clean, friendy and comfortable hotel
8
comfortable and ahppy
Kok E. Jednotlivci Malaysia, 1. listopadu 2014
city hotel

brand, location, room comfort
7,3
is a city hotel with the comfort room
Chui S. Skupiny Malaysia, 25. října 2014
nice and comfort

room size, cleaniness, comfort
9
Sheue L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. října 2014
Cosy hotel

Friendly and helpful staff, comfy room with bathtub, free wifi
7
we arrive at Macau with my boy having fever. As we need to sponge and get him to rest asap, there is no available room base on our request except for smoking floor and floor near renovation. One of the staff put himself in our shoe and assisted us to ensure we check in immediately and even upgraded our room. He has thereafter check on our boy next day if he is feeling better. Kudos.. On the side note, there is no shuttle service to other casino except to ferry terminal. location is not noisy and rowdy. To go to senado square area, can take a bus conveniently.
Yuan D. Obchodní cestující China, 21. října 2014
So so . Hotel room is under refresh and noise

Location
6
So so . Hotel room is under refresh and noise from 10AM to 7:00 PM
Ng S. Páry Singapore, 20. října 2014
relax stay

comfortable to sleep in,friendly staff,reasonable price
7,3
relax but should add more amenities,some jack pot machine, eateries nshuttle to airport
Siew F. Obchodní cestující Malaysia, 15. října 2014
Friendly staff

Location. Staff. Clean
9,3
Great stay.
Fong S. Obchodní cestující Malaysia, 7. září 2014
ok so so

Holiday Inn Macau Hotel
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Inn Macau Hotel MacaoHoliday Inn Macau Hotel Macao - Interiér hoteluHoliday Inn Macau Hotel Macao - LázněHoliday Inn Macau Hotel Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macau Hotel Macao - Executive LoungeHoliday Inn Macau Hotel Macao - LázněHoliday Inn Macau Hotel Macao - Executive LoungeHoliday Inn Macau Hotel Macao - Fitness prostoryHoliday Inn Macau Hotel Macao - Jídlo a nápojeHoliday Inn Macau Hotel Macao - LázněHoliday Inn Macau Hotel Macao - Exteriér hoteluHoliday Inn Macau Hotel Macao - BazénHoliday Inn Macau Hotel Macao - LázněHoliday Inn Macau Hotel Macao - LobbyHoliday Inn Macau Hotel Macao - RecepceHoliday Inn Macau Hotel Macao - KoupelnaHoliday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macau Hotel Macao - Pokoj pro hostyHoliday Inn Macau Hotel Macao - Obchodní centrumHoliday Inn Macau Hotel Macao - LázněHoliday Inn Macau Hotel Macao - BazénHoliday Inn Macau Hotel Macao - Restaurace


AS-AGWEB-3A04