Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Resort & Spa

881 Pale San Vitores Road, Tumon Bay, Guam 96913 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Holiday Resort & Spa Guam - Exteriér hotelu Holiday Resort & Spa Guam - Vchod Holiday Resort & Spa Guam - Recepce Holiday Resort & Spa Guam - Restaurace Holiday Resort & Spa Guam - Exteriér hotelu Holiday Resort & Spa Guam - Recepce Holiday Resort & Spa Guam - Pláž Holiday Resort & Spa Guam - Rekreační zařízení Holiday Resort & Spa Guam - Obchodní centrum Holiday Resort & Spa Guam - Bufet Holiday Resort & Spa Guam - Bufet Holiday Resort & Spa Guam - Restaurace Holiday Resort & Spa Guam - Prostory pro setkávání Holiday Resort & Spa Guam - Prostory pro setkávání Holiday Resort & Spa Guam - Exteriér hotelu Holiday Resort & Spa Guam - Restaurace
Holiday Resort & Spa Guam - Rekreační zařízení Holiday Resort & Spa Guam - Lázně Holiday Resort & Spa Guam - Restaurace Holiday Resort & Spa Guam - Obchody Holiday Resort & Spa Guam - Sport a aktivity Holiday Resort & Spa Guam - Okolí Holiday Resort & Spa Guam - Interiér hotelu Holiday Resort & Spa Guam - Apartmá Holiday Resort & Spa Guam - Pokoj pro hosty Holiday Resort & Spa Guam - Apartmá Holiday Resort & Spa Guam - Apartmá Holiday Resort & Spa Guam - Pokoj pro hosty
Oblast: Tumon Bay Počet pokojů: 252
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 470 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,1
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (470)
Seřazeno podle:
Miiyou W. Rodiny s malými dětmi United States of America, 20. srpna 2015
Staff was at front deak

None
3,3
N9t happy with place
Nahlásit hodnocení
Hei K. Jednotlivci Hong Kong, 15. srpna 2015
Too old

Nothing, except the location.
6,3
Nahlásit hodnocení
Se J. Páry South Korea, 15. července 2015
Good

Reasonable prices
7
Nahlásit hodnocení
Aika S. Rodiny s malými dětmi Japan, 6. července 2015
The location was great

California pizza, ocean view & taxi service
6,7
It was good. The room was fine except for the male front staff that has a big belly, he was rude. Anyhow, my sister and I really had fun in Tumon, Guam and we plan to go back there again soon!
Nahlásit hodnocení
Juliann L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. května 2015
Great Location

Location, Helpful Bellboy, Price
9
Thanks for upgrading us our room. All their bellboys are very accommodating, unlike there's 1 in front desk, not friendly. This old quite old but clean, and big room. Great location 1 min. walking distance to the beach. Hotel rate is quite cheap, so don't expect so much. ^_^
Nahlásit hodnocení
Jafline L. Jednotlivci Malaysia, 10. května 2015
Good Stay

Room, Location, Price
7,3
Nahlásit hodnocení
Youngjoo K. Jednotlivci South Korea, 10. dubna 2015
Good Resort

sea view, location, price
8,3
It was good resort to rest. very close to the beach. But room was noisy
Nahlásit hodnocení
Pui C. Rodiny se staršími dětmi China, 16. března 2015
recommend

good location
9
good ocean view
Nahlásit hodnocení
Yixin L. Rodiny se staršími dětmi China, 25. února 2015
Just so so

good location, clean, big room
7,3
The staff at the front desk are not professional. When I first checked in, the keys they gave me did not work. I returned back to the lobby and changed a new set. They forget to give me breakfast coupon. I had to returned again to ask for coupons.
Nahlásit hodnocení
William C. Páry United States of America, 15. února 2015
More like a motel 6

Arriving and departing
5
Not to pleasant. Rooms were not as pictured. Had plenty of roaches. Housekeeping showed up after 4. Had a two bedroom suite that was more like a walk in closet with old furniture. To top things off, had the worst suite room. Was sung to sleep by the ice machine on one side and elevator on the other. Breakfast vouchers was a plus. The breakfast was not. It catered to Japanese and Korean diners (kimchi for breakfast) than a multi cultural clientele. I can say, free valet parking was a plus and of course the location. I would not stay nor recommend this hotel unless it was a choice between your car and s bed. I would try the car at least one night
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Resort & Spa GuamHoliday Resort & Spa Guam - Exteriér hoteluHoliday Resort & Spa Guam - VchodHoliday Resort & Spa Guam - RecepceHoliday Resort & Spa Guam - RestauraceHoliday Resort & Spa Guam - Exteriér hoteluHoliday Resort & Spa Guam - RecepceHoliday Resort & Spa Guam - PlážHoliday Resort & Spa Guam - Rekreační zařízeníHoliday Resort & Spa Guam - Obchodní centrumHoliday Resort & Spa Guam - BufetHoliday Resort & Spa Guam - BufetHoliday Resort & Spa Guam - RestauraceHoliday Resort & Spa Guam - Prostory pro setkáváníHoliday Resort & Spa Guam - Prostory pro setkáváníHoliday Resort & Spa Guam - Exteriér hoteluHoliday Resort & Spa Guam - RestauraceHoliday Resort & Spa Guam - Rekreační zařízeníHoliday Resort & Spa Guam - LázněHoliday Resort & Spa Guam - RestauraceHoliday Resort & Spa Guam - ObchodyHoliday Resort & Spa Guam - Sport a aktivityHoliday Resort & Spa Guam - OkolíHoliday Resort & Spa Guam - Interiér hoteluHoliday Resort & Spa Guam - ApartmáHoliday Resort & Spa Guam - Pokoj pro hostyHoliday Resort & Spa Guam - ApartmáHoliday Resort & Spa Guam - ApartmáHoliday Resort & Spa Guam - Pokoj pro hostyHoliday Resort & Spa Guam - ApartmáHoliday Resort & Spa Guam - LobbyHoliday Resort & Spa Guam - LobbyHoliday Resort & Spa Guam - LobbyHoliday Resort & Spa Guam - LobbyHoliday Resort & Spa Guam - LobbyHoliday Resort & Spa Guam - LobbyHoliday Resort & Spa Guam - LobbyHoliday Resort & Spa Guam - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07