Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebu City, Filipíny 6000

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1532 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (1532)
Seřazeno podle:
Lucie S. Páry Czech Republic, 8. srpna 2011
Pěkný hotel s příjemným personálem

Velký bazén
8,3
V hotelu jsme bydleli pouze jednu noc, ale byli jsme spokojeni. Měli jsme pokoj typu "deluxe", pokoj byl opravdu prostorný a měl velké okno s výhledem na bazén. Vše bylo perfektně čisté. Za jedinou nevýhodu bych označila, že na pokoji není wi-fi zdarma, platí se za hodinu, internet je ale rychlý. Zdarma je k dispozici ve společných prostorech. Snídaně nám chutnala, bazén byl příjemným zpestřením a v hotelu pracuje velmi přátelský personál.
Nahlásit hodnocení
Junel P. Páry Philippines, 24. ledna 2016
So So for Stay

Nice pool, Clean room, Silent
6,7
The stay was good. Only the wifi is so bad. The signal always On and Off. The food is good but there is no special to brag. The staff are not that really friendly.
Nahlásit hodnocení
Armin M. Jednotlivci United States of America, 21. ledna 2016
pool was good

pool , gym
5,3
I had bad experience , This hotel is advertising to have wifi and gym , no wife in rooms at all and at lobby with difficulty . Gym is extra charge and it is not announced in the advertising . poor rooms ,specially bath rooms, shower belong to 5o years ago and no water coming out of water facet.
Nahlásit hodnocení
Vivian L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. ledna 2016
Not so good

Swimming pool
5,7
Not so empress
Nahlásit hodnocení
Wilson D. Jednotlivci Philippines, 17. ledna 2016
two thumbs up

swimming pool,large n very cozy room,location
8,7
nothing to complain,i highly recomend this hotel
Nahlásit hodnocení
Donald U. Páry Canada, 12. ledna 2016
Longer hours for the Pool

Room. Pool. Gym
9
It would be ideal if the pool closed at the same time as the gym on weekdays. Closing at 9 pm is very early. It would be great if they increased it by an hour.
Nahlásit hodnocení
Samuel I. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. ledna 2016
The right place and at the right price

Location is really good. Friendly staff. Clean rooms.
8,7
I had a great stay. Few minutes walk away from IT park where the marathon event was held. I've been here for the 2nd time.
Nahlásit hodnocení
Donald U. Páry Canada, 7. ledna 2016
Reduce the Gym fees

room. pool. gym
8,7
It would be nice if in-house guests were given a better reduced rate for gym fees or at least the gym offers a weekly rate to its guests.
Nahlásit hodnocení
Arkadiusz T. Rodiny s malými dětmi Australia, 6. ledna 2016
close to mall and airport

valu for money, friendly staff , nice rooms
9
it was nice and relaxing
Nahlásit hodnocení
David J. Páry Australia, 3. ledna 2016
GOOD VALUE FOR MONEY

ROOM POOL STAFF
8,7
WAS BETTER THIS TIME STAFF LOT MORE FRIENDLY UP GRADED ME NOT LIKE LAST TIME I RATED STAFF 0
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - RecepceHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu City - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - LázněHoliday Spa Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníHoliday Spa Hotel Cebu City - OkolíHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - Balkón/terasaHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - KoupelnaHoliday Spa Hotel Cebu City - Sport a aktivityHoliday Spa Hotel Cebu City - LázněHoliday Spa Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníHoliday Spa Hotel Cebu City - OkolíHoliday Spa Hotel Cebu City - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu City - LázněHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - Rekreační zařízeníHoliday Spa Hotel Cebu City - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04