Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Holiday Spa Hotel Cebu City - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu City - Zahrada Holiday Spa Hotel Cebu City - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu City - Exteriér hotelu Holiday Spa Hotel Cebu City - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu City - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu City - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu City - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu City - Obchody
Oblast: Lahug Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1439 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1439)
Seřazeno podle:
Lucie S. Páry Czech Republic, 8. srpna 2011
Pěkný hotel s příjemným personálem

Velký bazén
8,3
V hotelu jsme bydleli pouze jednu noc, ale byli jsme spokojeni. Měli jsme pokoj typu "deluxe", pokoj byl opravdu prostorný a měl velké okno s výhledem na bazén. Vše bylo perfektně čisté. Za jedinou nevýhodu bych označila, že na pokoji není wi-fi zdarma, platí se za hodinu, internet je ale rychlý. Zdarma je k dispozici ve společných prostorech. Snídaně nám chutnala, bazén byl příjemným zpestřením a v hotelu pracuje velmi přátelský personál.
Nahlásit hodnocení
Robin P. Páry United Kingdom, 22. srpna 2015
Good hotel again

swimming pool, big rooms, clean
8,7
Nahlásit hodnocení
Xavier M. Páry Spain, 15. srpna 2015
Very good hotel. Far from all

Cleanliness, staff, comfort.
7,3
Very good hotel with perfect conditions. It's a shame the location, far from the city and any mall: you have to took a taxi/jeepney for everything. Restaurant poor
Nahlásit hodnocení
Phillip R. Páry Australia, 7. srpna 2015
nice quite place big beds big rooms

swimming pool , gym, food and drinks at a good price
7,7
i enjoyed my stay only thing was no fridge i wouid pay a little extra for the fridge
Nahlásit hodnocení
Hwayoung L. Jednotlivci South Korea, 29. července 2015
spa is good.

swimming pool. spa.
7,7
It was not bad. Swimming pool is very nice. Spa is good.
Nahlásit hodnocení
Donald U. Páry Canada, 27. července 2015
Clean rooms!

Room. Cable. Location
8
Good.
Nahlásit hodnocení
Charles Z. Obchodní cestující Philippines, 26. července 2015
It's okay

Location, value for money, staff
8
It's okay. But my zircon wasn't that cold.
Nahlásit hodnocení
Keith W. Páry United Kingdom, 22. července 2015
HOTEL WITH SPORTS & FITNESS BIAS

Location; price
6,3
It was better then we expected. Rooms were comfortable; we had "pool view" (actually not very exciting) and our friends had a window-less room - mmmm. Both rooms a good size. Beds comfortable; sheets, etc all clean. Shower Ok. Breakfast is dire (cold; poor quality & quantity)so suggest you go elsewhere. No coffee facilities, etc in room. I noted in previous guests' reviews that people with children (especially) wanting to use the pool found it was occupied almost all the time by the swimming club. That IS the case. Don't book if you want access to a pool in the "usual" hotel way. We were there only one night on a semi-business trip to Cebu, so for us it was fine. Wouldn't use it if I was "on holiday", though.
Nahlásit hodnocení
Gisselle D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. července 2015
value for money

the spa location clean
7
it was surprisingly good. comfortable and the spa was really good
Nahlásit hodnocení
Donald U. Páry Canada, 20. července 2015
Gym & Pool

Room. Location. Staff
8
Please give the guests free gym membership. Clean the pool. Great rooms and helpful staff.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu City - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu City - BazénHoliday Spa Hotel Cebu City - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu City - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu City - LázněHoliday Spa Hotel Cebu City - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu City - LázněHoliday Spa Hotel Cebu City - Obchody


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02