nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Vchod Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu Holiday Spa Hotel Cebu - Lobby Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody
Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Recepce Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreační zařízení Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Zahrada Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1305 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1305)
Seřazeno podle:
Lucie S. Páry Czech Republic, 8. srpna 2011
Pěkný hotel s příjemným personálem

Velký bazén
8,3
V hotelu jsme bydleli pouze jednu noc, ale byli jsme spokojeni. Měli jsme pokoj typu "deluxe", pokoj byl opravdu prostorný a měl velké okno s výhledem na bazén. Vše bylo perfektně čisté. Za jedinou nevýhodu bych označila, že na pokoji není wi-fi zdarma, platí se za hodinu, internet je ale rychlý. Zdarma je k dispozici ve společných prostorech. Snídaně nám chutnala, bazén byl příjemným zpestřením a v hotelu pracuje velmi přátelský personál.
Ma. J. Skupiny Philippines, 19. října 2014
ok lang

stairs not so high, friendly staff, swimming pool
5
ok lang
Abdulaziz A. Skupiny Saudi Arabia, 7. října 2014
The best

location , gym and staff
9
Amazing stay . I was happy with the hotel . When I need to workout , I have the gym . Need to celebrate , places are near . Good choice .
Abdulaziz A. Skupiny Saudi Arabia, 5. října 2014
Nice stay .

Location , gym and workers
9,7
It's my favorite place here in Cebu . You are in the middle of everything . The gym is amazing . Workers there are friendly .
Stephen A. Rodiny s malými dětmi United States of America, 3. října 2014
Holiday Spa

gym, pool, location
8,3
good
Abdulaziz A. Skupiny Saudi Arabia, 3. října 2014
Nice place and calm

location , gym and price
8,7
It's a nice hotel . For me. , I like its gym and the workers there . Still they don't have in room safety box. For the money you pay , it's amazing
Christoher I. Jednotlivci United States of America, 28. září 2014
good location , taxis available

price , location and bed size
8,3
i stay here often , its located near many places to eat and ayala mall , easy to get taxi , low price rooms , wifi good , gym and pool , spa is also a great deal . i enjoy this place and staff .
Erick I. Páry United States of America, 21. září 2014
Less than a holiday,more like nightmare

Gym,Mall location,close to club
7
I checked in Holiday Spa thinking I would have great service and better room. However, I was very disappoint. First, the room was outdated. There was piece of the wall missing, there was carpet on the wall from the 70"s. Really? The only good thing about hotel is that it is close to Crossroads,Country Mall and the Gym. Other than this, it was sub par. The food is overpriced. Most the food comes from market. The hotel charged my son for eating. I did not eat. The advertising said breakfast with room.There where two adults. I was giving only one breakfast. It was very poor. Rice,meat,half egg.
Karen C. Páry Netherlands, 11. září 2014
Good pool, no atmosphere, pay for wifi in room

Clean, huge comfortable bed, big pool
6
Although the room was very comfortable, there's a lack of atmosphere and staff don't really care. It's more a gym than a hotel. The pool is often used for swimming classes and there are hardly any beds to enjoy the sun. You have to pay for wifi in your room of which we think is ridiculous.
James S. Páry United States of America, 9. září 2014
Best Overall Room I Stayed In

Large room size, No Key card, Quiet room
8
I stayed at seven hotels while in the Philippines and the Holiday Spa had the best overall room. Bathroom was a nice size as well. Didn't use the spa but it looked very nice. However, they do charge you to use it. Main main issue with the hotel and the main reason I will not return is that on Sundays the pool closes at 7 pm. We were there and ready to use at 646 pm. They would not allow us in. I can't recommend this hotel based on that. However, it is a nice clean hotel and the value for the money spent is good.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - VchodHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - LobbyHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - ObchodyHoliday Spa Hotel Cebu - ObchodyHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - RecepceHoliday Spa Hotel Cebu - Rekreační zařízeníHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Obchody


AS-AGWEB-3A03