nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Vchod Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu Holiday Spa Hotel Cebu - Lobby Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody
Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Recepce Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreační zařízení Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Zahrada Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1234 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (1234)
Seřazeno podle:
Lucie S. Páry Czech Republic, 8. srpna 2011
Pěkný hotel s příjemným personálem

Velký bazén
8,3
V hotelu jsme bydleli pouze jednu noc, ale byli jsme spokojeni. Měli jsme pokoj typu "deluxe", pokoj byl opravdu prostorný a měl velké okno s výhledem na bazén. Vše bylo perfektně čisté. Za jedinou nevýhodu bych označila, že na pokoji není wi-fi zdarma, platí se za hodinu, internet je ale rychlý. Zdarma je k dispozici ve společných prostorech. Snídaně nám chutnala, bazén byl příjemným zpestřením a v hotelu pracuje velmi přátelský personál.
Jean-Pol F. Skupiny Belgium, 21. července 2014
Hotel bien situé

Situation , close to shopping mall , close to mango
6,3
Very nice hotel and good swimming pool. There is also a nice gym. 30,40 minutes from the airport. Close to shopping area and nice restaurants. Staff very friendly.
Clementine S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. července 2014
my stay at the holiday spa hotel

spa, food, big room
6,7
it was a nice relaxing 3 day stay. the room is big and comfortable. acela cafe offers good affordable meals. staffs are accomodating.
Jinwook J. Jednotlivci South Korea, 16. června 2014
very good....but my room was not cool...

clean room, big pool, kind assistants, close to mall
7,3
Lia A. Páry Philippines, 11. června 2014
Good place, subpar staff

pool, clean room, gym
6,7
The hotel and rooms are clean enough, and I came in for the pool especially. The staff, however, seem jaded and unable to be efficient in addressing guests whether it be requests in the dining area, simple multitasking in the reception area, or inquiries at the cafe. Or maybe this is because I can speak their language fluently, making me sound like a native, because I notice that they make a special effort to smile at foreign guests. Which makes it worse. :/
Maximo A. Obchodní cestující Philippines, 8. června 2014
Good

location, massage, gym
7,7
Good
Jumper M. Skupiny Canada, 5. června 2014
Comfortable

Location, easy access, value for the money
5,3
It was a comfortable stay. The room and the bed is huge. Access was easy and they have their own taxi service. The only downside was the shower pressure. ..it was so slow that I ended up using a water pail and a dipper to bath. There were few small cockroaches in the dining area and I saw one in our room on our last night.
Yoshihisa K. Páry Japan, 5. června 2014
comfortable

food,pool,comfortable
8,3
i could spend comfortable in this hotel. i thought i wanted to spend this hotel again
William M. Jednotlivci United States of America, 3. června 2014
On par

The employees were very considerate
7,7
Kareen C. Skupiny Philippines, 1. června 2014
Relaxing and superb comfort

Huge bed, pool, spa, clean
8
Relaxing and clean place..the king bed is amazing...pool instructor is not friendly

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - VchodHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - LobbyHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - ObchodyHoliday Spa Hotel Cebu - ObchodyHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - RecepceHoliday Spa Hotel Cebu - Rekreační zařízeníHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Obchody


AS-AGWEB-3B03