Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Zahrada Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1413 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1413)
Seřazeno podle:
Lucie S. Páry Czech Republic, 8. srpna 2011
Pěkný hotel s příjemným personálem

Velký bazén
8,3
V hotelu jsme bydleli pouze jednu noc, ale byli jsme spokojeni. Měli jsme pokoj typu "deluxe", pokoj byl opravdu prostorný a měl velké okno s výhledem na bazén. Vše bylo perfektně čisté. Za jedinou nevýhodu bych označila, že na pokoji není wi-fi zdarma, platí se za hodinu, internet je ale rychlý. Zdarma je k dispozici ve společných prostorech. Snídaně nám chutnala, bazén byl příjemným zpestřením a v hotelu pracuje velmi přátelský personál.
Dwight G. Páry United States of America, 15. června 2015
Need more air in room

Food
10
Garrod H. Páry United Kingdom, 31. května 2015
Reasonable Hotel for the Price

Large Bed, Large Pool and Gym
5,3
The hotel is not a bad choice is you get a good deal on price. It has a large pool but it is not ideal as a leisure, playing or kids pool as it is mainly used for people doing laps. The breakfast choice is very limited and the restaurant is very mediocre. The room we stayed in had a King Size bed however the bathroom was VERY small.
Celeste B. Obchodní cestující Philippines, 30. května 2015
Hotel rate

hotel is more on for recreation/sports that's why it is not cozy for travelers who want to relax after a tiring day. Has an olympic sized pool but most of the occupants are the members of the club.
6,3
Brian C. Jednotlivci Australia, 29. května 2015
short stay

price,staff,gym
8,3
Felt very welcome
Melani B. Páry Philippines, 24. května 2015
Perfect for budget traveler

Cleanliness, location
6,7
It's all good the room is clean which is the most important
Laarni D. Páry Philippines, 22. května 2015
Bad spa service too noisy customers

The staffs are helpful
5,7
Good
Jack W. Páry United States of America, 16. května 2015
Nice pool

pool, price, free breakfast
7,7
Comfortable stay as usual.
Jumper M. Rodiny s malými dětmi Canada, 14. května 2015
comfortable

clean, staff friendly, convenient
6
It was ok.
Steven L. Páry United States of America, 27. dubna 2015
Enjoyed my stay.

lLarge clean rooms. Available fitness center. New Basic Resto-Bar next door.
8,7
Fully enjoyed my stay here. Staff was friendly & accomadating. Love the Gym attached to the hotel (150 pesos/day to use). Rooms were clean, comfortable and large. I enjoyed the new Basic Resto-bar directly next door.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Obchody


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03