Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Zahrada Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1403 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1403)
Seřazeno podle:
Lucie S. Páry Czech Republic, 8. srpna 2011
Pěkný hotel s příjemným personálem

Velký bazén
8,3
V hotelu jsme bydleli pouze jednu noc, ale byli jsme spokojeni. Měli jsme pokoj typu "deluxe", pokoj byl opravdu prostorný a měl velké okno s výhledem na bazén. Vše bylo perfektně čisté. Za jedinou nevýhodu bych označila, že na pokoji není wi-fi zdarma, platí se za hodinu, internet je ale rychlý. Zdarma je k dispozici ve společných prostorech. Snídaně nám chutnala, bazén byl příjemným zpestřením a v hotelu pracuje velmi přátelský personál.
Melani B. Páry Philippines, 24. května 2015
Perfect for budget traveler

Cleanliness, location
6,7
It's all good the room is clean which is the most important
Laarni D. Páry Philippines, 22. května 2015
Bad spa service too noisy customers

The staffs are helpful
5,7
Good
Jumper M. Rodiny s malými dětmi Canada, 14. května 2015
comfortable

clean, staff friendly, convenient
6
It was ok.
Shaun W. Páry United Kingdom, 27. dubna 2015
Was very surprise to see bad reviews about this

Staff,facilities,dinning
9,7
Very good
David J. Jednotlivci Australia, 27. dubna 2015
Good hotel

Rooms staff
9
Was good come back here often when in cebu
Steven L. Páry United States of America, 27. dubna 2015
Enjoyed my stay.

lLarge clean rooms. Available fitness center. New Basic Resto-Bar next door.
8,7
Fully enjoyed my stay here. Staff was friendly & accomadating. Love the Gym attached to the hotel (150 pesos/day to use). Rooms were clean, comfortable and large. I enjoyed the new Basic Resto-bar directly next door.
Danny V. Jednotlivci United States of America, 11. dubna 2015
Only good thing was the pool!

Pool rest is not that good!
6,7
Not so good. No refrigerator in my room. Why(have to pay extra) Pool always full of non guests. Terrible choice for breakfast now. Poor overall food choices. Always trying to double charge what was already booked and paid. Room was fine very clean. Not nearly as good hotel since it was sold. More like a YMCA with rooms. Will not stay there again. Of course Agoda messed up my booking what else is new!
Berne C. Jednotlivci Philippines, 30. března 2015
3 nights stay is soo good. Relaxing😊

Gym pool zumba
8,3
It feels soo good
Christoher I. Jednotlivci United States of America, 26. března 2015
hotel good

location location location
9,3
ive stayed here many times , older hotel and near moa . easy to get taxi and near airport , beds are comfy and breakfast is good .

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Obchody


AS-AGWEB-3A02