nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Fitness prostory Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Holiday Spa Hotel Cebu - Vchod Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu Holiday Spa Hotel Cebu - Lobby Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody Holiday Spa Hotel Cebu - Obchody
Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Lázně Holiday Spa Hotel Cebu - Recepce Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreační zařízení Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Holiday Spa Hotel Cebu - Zahrada Holiday Spa Hotel Cebu - Bazén Holiday Spa Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1281 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,5
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (1281)
Seřazeno podle:
Lucie S. Páry Czech Republic, 8. srpna 2011
Pěkný hotel s příjemným personálem

Velký bazén
8,3
V hotelu jsme bydleli pouze jednu noc, ale byli jsme spokojeni. Měli jsme pokoj typu "deluxe", pokoj byl opravdu prostorný a měl velké okno s výhledem na bazén. Vše bylo perfektně čisté. Za jedinou nevýhodu bych označila, že na pokoji není wi-fi zdarma, platí se za hodinu, internet je ale rychlý. Zdarma je k dispozici ve společných prostorech. Snídaně nám chutnala, bazén byl příjemným zpestřením a v hotelu pracuje velmi přátelský personál.
Karen C. Páry Netherlands, 11. září 2014
Good pool, no atmosphere, pay for wifi in room

Clean, huge comfortable bed, big pool
6
Although the room was very comfortable, there's a lack of atmosphere and staff don't really care. It's more a gym than a hotel. The pool is often used for swimming classes and there are hardly any beds to enjoy the sun. You have to pay for wifi in your room of which we think is ridiculous.
Natsumi A. Obchodní cestující Japan, 3. září 2014
Trip to Cebu-recommended for both business and fun

Fitness club, location to city centers, price
8,3
Quite satisfied except the noise(music) from the bar at the lobby and nearby restaurant late at night. I will definitely use this hotel next time I come to Cebu too.
Mary N. Páry Philippines, 31. srpna 2014
best rooms, poor service

clean, big room, comfortable bed, nice bathroom
5,7
staff were not that attentive to customer's need. hard to get a taxi. bellboy and front desk receptionists were not accommodating. pricey food.....swimming pool are available only between 10 am to 7 pm. we were here twice 2011 and 2014, and the pool was always unavailable especially during the night.
Christopher B. Jednotlivci Australia, 29. srpna 2014
Stop over in cebu

Gym , pool, facilities cafe and bar
6,3
It was nice rooms clean and modern looking ,good location close to restaurants shopping malls and the ferry terminal. The air con in my room did not work and there was no bar fridge or safety deposit box in the room. Staff verry friendly and wifi speed was very quick. Wifi free in the cafe but you have to pay for wifi in the room. Cheers Chris from Australia
Claude R. Páry France, 24. srpna 2014
Good hotel

Kind and friendly staff , nice swimming pool , not far from Alaya center.
8,3
We book for 5 day in this hotel, and we enjoy our stay. The room with view on the swimming pool, have king size bed and good equipement, just miss small refrigerator. All te staff from reception to room service was kind and helpful. Good value for money.
Malinao E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. srpna 2014
A Hotel & Spa for swimmers like ME.

Location, Value for Money, Room Comfort
9
I would love to come back soon. What stands out for me here is the outdoor pool since swimming is my passion. Having such pool is my number one criteria of choosing a hotel to stay.
Emerson M. Jednotlivci Philippines, 23. srpna 2014
Affordable stay in Cebu

Rate , room and location
10
I really love my room.
Donald U. Páry Canada, 17. srpna 2014
Great Gym!

Pool. Gym. Sauna
7,3
It was a good place to stay whilst in Cebu.
Jean-Pol F. Skupiny Belgium, 5. srpna 2014
Nice place and relax

Pool, big bed,close to mall
7
Very Nice hôtel , close to the Ayala shopping mall, very convenient. Good and affordable breakfast. Negative point is the huge traffic jam all around the area.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - Pokoj pro hostyHoliday Spa Hotel Cebu - VchodHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - LobbyHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - ObchodyHoliday Spa Hotel Cebu - ObchodyHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - RecepceHoliday Spa Hotel Cebu - Rekreační zařízeníHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaHoliday Spa Hotel Cebu - ZahradaHoliday Spa Hotel Cebu - BazénHoliday Spa Hotel Cebu - Exteriér hoteluHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Fitness prostoryHoliday Spa Hotel Cebu - LázněHoliday Spa Hotel Cebu - Obchody


AS-AGWEB-3B01