Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Thajsko 83100 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Balkón/terasa Honey Resort Phuket - Balkón/terasa Honey Resort Phuket - Koupelna Honey Resort Phuket - Koupelna Honey Resort Phuket - Koupelna Honey Resort Phuket - Interiér hotelu Honey Resort Phuket - Interiér hotelu Honey Resort Phuket - Interiér hotelu Honey Resort Phuket - Interiér hotelu Honey Resort Phuket - Interiér hotelu Honey Resort Phuket - Interiér hotelu Honey Resort Phuket - Interiér hotelu Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty Honey Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Kata Počet pokojů: 55

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 224 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,8
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (224)
Seřazeno podle:
Radek G. Páry Czech Republic, 12. března 2015
Hotel v pohodě

Dobrá lokalita
7
Jediný problém jsou snídaně, první dva dny ok, pak už jen vajíčka, rýže, tousty a ovoce a to bylo vše.
Nahlásit hodnocení
Jessica O. Jednotlivci United States of America, 26. července 2015
Great vacation

Location, room and staff
8,3
This is a great hotel. I had a wonderful stay. The hotel is in a great location, near restaurants and the beach. I Highly recommend this hotel.
Nahlásit hodnocení
Jessica O. Jednotlivci United States of America, 16. července 2015
Great place at a good value

Location, staff and pool
8
I really enjoyed my stay at Honey resort. Relaxing and quiet. Excellent customer service from the staff. Will stay at this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Sue Y. Páry Australia, 30. dubna 2015
Honey Resort

Staff, pool access, location.
6
Great, only a little dissapointed in breakfast, not very much on offer. Rooms were kept clean and tidy, nice to be right next to the pool. The staff were fab especially Bestty nothing was to much trouble. Location was perfect for all we required, beach just a 5 minute walk.
Nahlásit hodnocení
Anthony A. Páry Australia, 28. dubna 2015
Great location

Quiet clean value
7,7
Very quick checkin and checkout good English speaking staff , nice clean pool and facilities, quiet location 5 minute walk to beach
Nahlásit hodnocení
William K. Jednotlivci United States of America, 8. března 2015
good location, good price

the price and location are very good. The staff does a great job
7,3
I enjoyed my stay here and like that there are things close by that make it a convenient location
Nahlásit hodnocení
Abigail R. Páry United Kingdom, 5. března 2015
Excellent hotel, good do with a bit of renovating

Room size, breakfast, location
7,3
Our stay was very good, excellent value for money, however cleanliness in the rooms could have been better and the bathroom could have done with some renovating. Also poolside area was a bit small and some areas run down - overall though I would stay there again.
Nahlásit hodnocení
Almas J. Páry Kazakhstan, 1. března 2015
I had better

Location, food, staff
7
Not bad, but possible to find better for this money
Nahlásit hodnocení
Kadri L. Páry Estonia, 10. února 2015
good value of money

delux room very big and nice, clean, nice pool
9
Everything went well. It was better than we expected.
Nahlásit hodnocení
Panida K. Páry Thailand, 31. ledna 2015
Okay hotel

Staff
5,3
Had deluxe by the pool room, nothing impressive when walking into the room, tv was small, refrigerator wasn't cold enough, not heated pot to make coffee, had to walk to the reception for hot water, no free bottle water. Bathroom tile is old and the tub is very high, hard to get in and out. The beach is a long walk from the hotel, unpleasure and can be scary at night. Wifi costs 100baht/day. Staff was friendly and helpful. Overall, it is a good budget hotel, not a 3 stars.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Balkón/terasaHoney Resort Phuket - Balkón/terasaHoney Resort Phuket - KoupelnaHoney Resort Phuket - KoupelnaHoney Resort Phuket - KoupelnaHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Pokoj pro hostyHoney Resort Phuket - Exteriér hoteluHoney Resort Phuket - Exteriér hoteluHoney Resort Phuket - Obchodní centrumHoney Resort Phuket - BazénHoney Resort Phuket - BazénHoney Resort Phuket - RecepceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - Exteriér hoteluHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - RestauraceHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Interiér hoteluHoney Resort Phuket - Exteriér hoteluHoney Resort Phuket - BufetHoney Resort Phuket - Exteriér hoteluHoney Resort Phuket - Exteriér hoteluHoney Resort Phuket - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03