Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Vchod Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Koupelna Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Koupelna Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 98

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 991 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
7,6
Personál
6,5
Stav hotelu/čistota
6,5
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (991)
Seřazeno podle:
Orawan L. Obchodní cestující Thailand, 29. srpna 2015
Pleasure

Location, Location, Location
7,7
Nahlásit hodnocení
Jimmy C. Obchodní cestující Singapore, 21. srpna 2015
It is one of the worse hotel I stayed

location is good, door man is very helpful.
4
I travel across the world, stay and live in HK. I have no choice to stay in this hotel due to last mins booking as my favorite hotel was fully booked. The last min hotel charge is expensive. This hotel is basically for very budget mainland traveler; so one can imagine its room conditions and the front desk service staff. The room was pretty shabby and the toilet is not clean. Surprisingly the doorman is very helpful and I am impressed. I want to thank him for his service.
Nahlásit hodnocení
Jaeho A. Obchodní cestující South Korea, 17. srpna 2015
The worst hotel in my life.
2,7
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels. P.S. There is no windows in the room and extra space except bed location. If you open the door then you see only bed and washroom.
Nahlásit hodnocení
Jaeho A. Obchodní cestující South Korea, 15. srpna 2015
The worst room condition I have had.

There is no best things.
3
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels.
Nahlásit hodnocení
Eytan G. Obchodní cestující Israel, 14. srpna 2015
Way too old

Reception welcome
5
Very old hotel. It is less then 3 stars in quality
Nahlásit hodnocení
Lai K. Jednotlivci Hong Kong, 10. srpna 2015
便宜但可以有其他選擇

Female staffs, no more
5
Quite so so. Old , and far from mtr, the staffs are relatively ok compare to the hotel hardware ...
Nahlásit hodnocení
Sudhir P. Rodiny se staršími dětmi India, 10. srpna 2015
just ok

location, pleasant staff, easy access to tram
6,7
Nahlásit hodnocení
Kavin A. Obchodní cestující Thailand, 8. srpna 2015
Enjoyed my stay.. walking distance to everything

Great location, comfortable stay, nice bathroom
7,7
Nahlásit hodnocení
David L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 4. srpna 2015
It's an alright hotel.

price, location, location
7
Want to see Ferrari?
Nahlásit hodnocení
Arne M. Skupiny Germany, 2. srpna 2015
Honestly the worst smelling room I ever had...

The location perfectly fine in Wan Chai. There is a Snooker Room in the House. Water pressure is very good.
5,3
Stay was good, but the hotel staff did not take care about my very stinky room.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - VchodHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KoupelnaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KoupelnaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KoupelnaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepceHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepceHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KoupelnaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHong Kong Kings Hotel Hong Kong - KoupelnaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3B07