nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Apartmá Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Koupelna Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bazén Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Fitness prostory Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lázně Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Vchod Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive Lounge Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sál Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sál Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sál Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Golfový kurz Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okolí Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okolí Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 658

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 1606 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,4
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1606)
Seřazeno podle:
Stephen W. Rodiny se staršími dětmi Australia, 19. března 2015
Great location for Asia World Expo

Location for Asia World Expo, Airport, Free shuttle to airport
7
Our stay was pleasant. Was a bit disappointed by the cleanliness of the room. It was dusty in the bathroom (perhaps it hadn't been used for a while) and the bath didn't drain very well so the water filled up when having a shower. Staff very friendly and helpful. A number of restaurants to choose from but disappointed the Bar/Grill didn't open until 6pm. Service at the Lounge bar was a little slow. Rooms very comfortable. Great pillows!!!!
Alison K. Jednotlivci United States of America, 18. března 2015
perfect location

lovely view of the harbor, convenient, excellent breakfast buffet
9,3
Nice spacious rooms with a quiet unobstructed views of the harbor. Nice strong showers. Vast breakfast buffet.
Pang W. Obchodní cestující Hong Kong, 17. března 2015
Good location and perfect for business stay

location, tidiness, service
8
Boyoung K. Rodiny s malými dětmi South Korea, 16. března 2015
Nice location for the early flight

Location, ambiance
7,3
Good
Pek K. Jednotlivci Singapore, 13. března 2015
Excellent comfort next to airport

room, proximity to airport
8,3
The room facilities were excellent! The bell boy who served me at 430am was extremely helpful and even checked my airline's departure terminal and timing. Staff were alert at that time and lobby was alive with music and free coffee & tea. What a surprise!
Ka M. Páry Macau, 13. března 2015
nice airport hotel

nice staff, fast check-in and check-out, large room
7,7
I used to stay in Regal Airport Hotel when I have to catch a flight in the morning. Lately it has disappointed me so I decided to try this hotel although it's a bit away from the airport. The room was very spacious and bright. Bed was comfortable. I actually prefer their room to Regal's one especially the bathroom. Yet, the drainage was not working properly that it almost flooded! I guess it was the problem with that room. I will still want to try it again to give it one more chance.
Mulyani M. Jednotlivci Indonesia, 8. března 2015
Hotel review

Nice rooms, clean and close to airport
6,7
My stay was good. But I think the price for this hotel is too high for what is offered.
Tsz L. Obchodní cestující Portugal, 7. března 2015
Nice

good, price, comfortable
8,3
Tsz L. Obchodní cestující Portugal, 7. března 2015
Good stay

nice, prices, worth
9
Kazuo U. Obchodní cestující Japan, 7. března 2015
If the price is cheeper, it is more good

Large space, king bed, bathtab
7
If the price is HK$1,500-2,000, it is very nice.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - ApartmáHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - KoupelnaHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BazénHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Fitness prostoryHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LázněHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - VchodHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Executive LoungeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sálHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sálHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sálHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Golfový kurzHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkolíHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkolíHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce


AS-AGWEB-3A07