Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

1 Sky City Road East, Letiště Hong Kong, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bazén Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Fitness prostory Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lázně Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurace Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurace Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurace Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Lobby Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Vchod Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sál Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sál Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sál Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce
Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okolí Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Okolí Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bufet Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurace Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Bufet Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurace
Oblast: Letiště Hong Kong Počet pokojů: 658

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 1719 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,4
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1719)
Seřazeno podle:
Xiaoxiang S. Obchodní cestující China, 31. července 2015
Good

Good
10
Nahlásit hodnocení
Luzelle P. Rodiny s malými dětmi Norway, 29. července 2015
Good location for an airport hotel

Location, maybe food, super nice rooms
8,3
It was a very nice stay. Just that they didn't have enough bell boy. We only had handcarry luggages and we need to carry them all. Note that we had 2 children with us (2&6) and we were from the airport. Stress and tired. They also lacked the info how to get from the airport to hotel. We needed to asked and asked at the airport how. Found that they have a shuttle going every 20 mins. and vice versa.
Nahlásit hodnocení
Joy I. Páry Philippines, 29. července 2015
Agoda discounted rate is deceiving

Location, rooms, service
9,3
Very good. Although I shouldn't have booked at agoda!!! I should have booked directly.
Nahlásit hodnocení
Robert H. Páry United States of America, 28. července 2015
Best Marriott ever

Great location to airport; free shuttles to Disney, train station and airport; great breakfast buffett
10
Excellent overall. Best Marriott I have ever stayed at. Staff was friendly and helpful. Easy to get to the airport and anywhere in the city via the MRT. Free shuttle that runs to the MRT every half hour. Great place and value for the money.
Nahlásit hodnocení
Marthin T. Páry Indonesia, 28. července 2015
food standard very pathetic for 5 star marriot,

location, location, location
5,3
food is not good for 5 stars hotel, for the 1700 hkd ocean room, what u get is not more than construction site and a little river.... asking for a little bit of decoration for my wife celebration, what u get is only ordinary 4 star room... shuttle bus is taking longer time compared to novotel city gate novotel city gate is much more better in pricing, staff and shuttle bus schedule.
Nahlásit hodnocení
Yu M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 26. července 2015
Friendly staff

Spacious room, near the airport and Citygate outlets, Friendly and helpful staff
9,3
Very convenient. Frequent shuttle bus service to MRT and Airport. Nice indoor pool and gym.
Nahlásit hodnocení
David A. Jednotlivci United States of America, 25. července 2015
Few Minutes from Airport

Location,Food,Cleanliness
10
I choose this hotel based on location next to the airport and was pleasantly surprised as it was better than I was expecting. Very clean well appointed rooms. The linen was superb.Very Very comfortable and the pillows so soft. The room service was excellent especially the fries!
Nahlásit hodnocení
Hang K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 23. července 2015
Nice hotel

Comfortable bed, helpful staff, can see planes from the room
8
Good to pay extra for access to executive lounge - they serve tasty finger foods and free alcoholic drinks!
Nahlásit hodnocení
Antonio R. Obchodní cestující Italy, 22. července 2015
excellent hotel

staff, comfort, cleanliness
9,7
I always stay in this hotel when I have a long connection in HK. It's excellent. Quiet, clean, relaxing spa and friendly staff. Free shuttle bus, as well.
Nahlásit hodnocení
Ari T. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. července 2015
There is bus from airport. Every 20 min.

Close to airport, space,
9
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong KongHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BazénHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Fitness prostoryHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LázněHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestauraceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestauraceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestauraceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - LobbyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - VchodHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sálHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sálHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Taneční sálHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Interiér hoteluHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkolíHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - OkolíHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Blízká atrakceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufetHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestauraceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - BufetHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestauraceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestauraceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - RestauraceHong Kong SkyCity Marriott Hotel Hong Kong - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02