Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Horizon Karon Beach Resort & Spa

3 Soi Karon, Soi 2, Muang, Karon, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vyhlídka Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Okolí Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Zahrada Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vchod Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vířivka Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interiér hotelu Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interiér hotelu
Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hosty Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Koupelna Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vířivka Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkón/terasa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vyhlídka Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Lázně Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Lázně Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Salon krásy Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Dětský klub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Vyhlídka Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Bazén
Oblast: Karon Počet pokojů: 160

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 745 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,9
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (745)
Seřazeno podle:
Kia L. Páry Malaysia, 8. prosince 2015
good hotel

food, large room, location
8
Nahlásit hodnocení
Katharina S. Rodiny s malými dětmi Germany, 3. září 2015
Great for families

The hotel is great for families travelling with younger children. We tried the dinner buffet which is delicious. Overall the hotel is very clean and well maintained.
9,3
Nahlásit hodnocení
Peter H. Páry Australia, 30. srpna 2015
Disappointing stay.

Room, staff, pool.
7
We felt that the hotel needs a facelift especially in the dining area which looked rather grubby and crowded. We were disappointed and as this is our third time in Thailand we were very disappointed with the quality of the Resort and the area in which it is situated.
Nahlásit hodnocení
Gopal S. Rodiny se staršími dětmi India, 13. srpna 2015
good indian food

staff . swimming pools. indian food
8,3
great
Nahlásit hodnocení
Chau K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 29. července 2015
Nice Staff, baggage not easy accessible to room

nice staff, nice swimming pool, easy access to beach
8
Nahlásit hodnocení
Wing S. Páry Hong Kong, 28. května 2015
good time and happy memory

big room, clean, pleasant staff are helpful, good breakfast n dinner buffet, value for $
8,3
Nahlásit hodnocení
Kwun N. Páry Hong Kong, 26. května 2015
nice hotel

clean, convenient, comfortable
7,7
Nahlásit hodnocení
Lauren D. Páry Australia, 22. května 2015
Very comfortable and rooms were great

Facilities rooms and position
7,7
Our stay was great would definitely stay there again.
Nahlásit hodnocení
Lynn F. Páry Canada, 5. května 2015
great value for money

pool, food, relaxing
9
Very relaxing. Reservation included breakfast and dinner which was fantastic. I recommend this hotel. Although beach is down a steep hill, hotel provides transport up and down the hill. Beach is gorgeous with less people.
Nahlásit hodnocení
Catherine G. Páry Philippines, 26. dubna 2015
Great Stay

I love how friendly and helpful the staff are especially Anne. I love the facilities. I love the Privileged Lounge and Privileged Wing.
9,3
The hotel was spot on location. The walk to Karon beach was just nice for an exercise. Kata Beach is a nice 20 minutes stroll from the hotel where you will pass by different stores for souvenirs. We did not even bother to go to Patong. The staff are the best. The facilities are nice, we used the gym, pool table, and the pools. I love the Privilege Club Wing and their special treats from 12noon - 2PM. Their free dinner package was as well good and food were nice with a wide spread for breakfast. Although I have not seen any tom yum or pad thai during the 3 nights dinner we had. We will definitely come back to the same hotel.The massage place right outside the hotel before the small hill to Karon added convenience to our stay.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Horizon Karon Beach Resort & Spa PhuketHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VyhlídkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - OkolíHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ZahradaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VchodHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VířivkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interiér hoteluHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Interiér hoteluHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pokoj pro hostyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - KoupelnaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VířivkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkón/terasaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VyhlídkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - LázněHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - LázněHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Salon krásyHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Dětský klubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VyhlídkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazénHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazénHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazénHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazénHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BazénHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Executive LoungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Fitness prostoryHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Fitness prostoryHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pub/loungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Rekreační zařízeníHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestauraceHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápojeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ZahradaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestauraceHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VchodHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápojeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Jídlo a nápojeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VyhlídkaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - VybaveníHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06