nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel 1A Apartment Berlin

Milastreet 6, Prenzlauer Berg, Berlín, Německo 10437 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Interiér hotelu Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Exteriér hotelu Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Interiér hotelu Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Koupelna Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Koupelna Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hosty Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Kuchyně
Hotel 1A Apartment Berlin Berlín - Koupelna
Oblast: Prenzlauer Berg Počet pokojů: 11
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 10 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,4
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (10)
Seřazeno podle:
Rie S. Jednotlivci Japan, 22. května 2014
Cheap and comfortable

Cheap, clean, large room
9,3
I stayed here only one night. Though my arrival was late in the night(around 23:00), the staff was waiting for me and welcomed me. So nice. The room was large, clean, and well designed. The location is very good. You can go to Organic Market and Flea Market on foot on weekend. I moved to another B&B, but I wish I could have stayed at 1A longer.
Siu P. Jednotlivci Hong Kong, 4. května 2014
comfortable

good location, comfortable and value of money
8
Tay P. Páry Singapore, 9. března 2013
Affordable and convenient location

Affordable. Convenient location - Train station was just 10 mins walk. Shopping arcade nearby and variety of food to choose from. Room was pretty clean except for a coffee mark stain on the side table
5,7
Gabriel K. Jednotlivci Singapore, 18. srpna 2012
Excellent apartment

Huge space,has a living area, kitchen and bed space!
8,3
The apartment was spacious and big and the location was excellent! Close to the metro and beside a park for runners.
Vanessa T. Skupiny Germany, 8. července 2014
Abzug nur beim Essen da es kein Restaurant gibt.

Lage, Preis.,leistung
8
Super. Gerne wieder, ist ein Appartement Hotel. Mehr braucht man nicht für einen Städtetrip.
Umit A. Skupiny Turkey, 26. června 2014
berlin tarih ve kultur kenti

merkeze yakin sakin ve ucuz bir apart
6
1a apsrtment sakin ucuz ve ozellikle ucretsiz cay ve kahve hizmeti cok iyi
Katia N. Skupiny France, 24. února 2013
Appartement charmant, très bon accueil,

Appartement spacieux, décoré avec beaucoup de goût et emplacement idéal à 2 pas du métro
9
Je recommande cet hôtel, très bon accueil, très propre, pas cher du tout et beaucoup d'espace, une décoration design et un très bon emplacement
Henrik S. Páry Sweden, 16. května 2013
Bra budgetboende

Nära till flera mysiga restauranger, bla "The Bird" Lätt och säkert att parkera. Nära till U-bahn
7,3
Ett enkelt och bekvämt boende i en lugn stadsdel med ett rikt kulturliv. Rummet var enkelt och rent, med stort kylskåp för egen mat. Enda klagomålet är att det var dåligt med varmvatten, och aningen kallt på rummet.
Lars B. Rodiny s malými dětmi Denmark, 19. října 2012
Super beliggenhed

Ligger godt og let at komme til city på 10min.
7,3
Vi boede i en hotel lejlighed som blot var en stuelejlighed i en opgang tæt på hotellet. Pænt rent, men beskidt bestik i køkkenet (hviket nok skyldes at der ikke var opvaskemaskine). Lidt støj fra opgang men det var småting. Stort, velholdt og rent. Ingen wifi.
Yosuke I. Skupiny Japan, 17. července 2014
一日滞在には打ってつけの宿泊所

安価・清潔・交通至便・親切
8,3
20間の欧州旅行の最終日に1日だけ宿泊した小さなアパート的な安価で清潔な宿泊所でした。SバーンとUバーンの駅が近くにあって交通至便な上に、スタッフが頗る親切で気持ちよく過ごせました。
 

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel 1A Apartment Berlin BerlínHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Interiér hoteluHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Exteriér hoteluHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Interiér hoteluHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - KoupelnaHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - KoupelnaHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Pokoj pro hostyHotel 1A Apartment Berlin Berlín - KuchyněHotel 1A Apartment Berlin Berlín - Koupelna


AS-AGWEB-3B04