nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20112 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepce Hotel Aryaduta Medan Medan - Lobby Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárna Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkávání Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Vybavení Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 200
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 1158 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,3
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1158)
Seřazeno podle:
Binsar H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. února 2015
Overrated

Swimming pool
4
Simply overrated.
Nadiah H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. února 2015
Nice and convenient hotel

The bed n pillow are comfortable. The pool is superb. The hotel area is strategic. Attached to shopping mall is brilliant idea.
7,3
My stay was good. My kids really love the pools. The shopping mall that attached to hotel makes my stay more easier. Easy for me to shop things that I forgot to bring since I travel with small kids n infant. The food was average. The bed n pillow was very comfortable. The staff was average. Overall is good.
Shelly S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 20. února 2015
Hotel Aryaduta Medan
8
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Shabir M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. února 2015
Very good

Swimming Pool view nice, location and clean Hotel
9,3
Very Good
Binsar H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 19. února 2015
Overrated

Swimming pool, swimming pool, swimming pool
5,3
Simply overrated and recommended only for smokers. Only swimming pool is good, other than that is completely overrated.
Laila A. Páry Singapore, 9. února 2015
Nightmare.Worst
3,3
I regretted so much for choosing this hotel. They still using old pillows & blankets just new cover but inside so filthy & dirty with musty smell, horrible. Never in my life I had this experience before even though it is 3 or 4 star. Pls look into this it is no joke. I just don't want to make fuss during my stay cos did tell the chambermaid but they never change. Fridge door cannot open & phone spoilt said ok will repair but till checkout. Very Very Disappointed.
Rony Y. Obchodní cestující Indonesia, 6. února 2015
Good Location

Location Food Staff
7,7
Hotel location is nearby train station, government office, and shopping mall. Food is nice. The room is a bit old, but overall still ok and well maintained.
Kum H. Obchodní cestující Singapore, 5. února 2015
short stay

bed
7,3
Fine . Breakfast is not good....taste of food will get a low grade.
Fauzy A. Páry Malaysia, 2. února 2015
good location in medan

nothing much to say
6
it was ok. the shops next door not exciting. dull.
Nyoman N. Páry Indonesia, 24. ledna 2015
nice hotel and great location

location, swimming pool, food
8,7
Pleasant holiday. Nice Swimming pool, delicious breakfast

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RecepceHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/loungeHotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C03