Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20112

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1545 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,3
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1545)
Seřazeno podle:
Lia Y. Obchodní cestující Indonesia, 28. dubna 2016
pleasure stay
6,7
the hotel very nice, room small but cozy , nice view, clean, the lobby down stairs small , we need to go up for check in at main lobby ..
Nahlásit hodnocení
Ardi A. Obchodní cestující Indonesia, 23. dubna 2016
...
5,7
...
Nahlásit hodnocení
Tsuyoshi M. Obchodní cestující Japan, 21. dubna 2016
no problem at all.
5
it is ok, but many indonesians has no english and hard to cover requirement. some more help by english speaker of hotel are more appreciated. receiption of convention in other hotel near thsi hotel was terrible for foreigner. i was happy to saty this hotel, though covention team suggested to stay other hotel.
Nahlásit hodnocení
Selfia S. Páry Indonesia, 17. dubna 2016
Clean and good service
5
Clean and good service
Nahlásit hodnocení
Janice L. Obchodní cestující Malaysia, 11. dubna 2016
Central Town & Easy Ascess
4,3
Near to mall, easy get taxi,near train station to KNO. Weakness- Elevator is to little and old. Walk very far to room.
Nahlásit hodnocení
Unggul H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 10. dubna 2016
Pleasant stay with young children
5
Its a nice clean and friendly stay. But we were somewhat dissapointed with the cleaning service. We left our room dor breakfast around 8 am. When we got back around 11 am or so. Our room was not yet been cleaned. But other wise its a pleasant say
Nahlásit hodnocení
Lie Y. Obchodní cestující Singapore, 9. dubna 2016
Terrible service, hotel room very old and dirty an
2
Hotel room very old and dirty , ants everywhere
Nahlásit hodnocení
Abull M. Páry Malaysia, 7. dubna 2016
Need to improve on lif..not funtion
6
I like yr service
Nahlásit hodnocení
Nagaraja S. Obchodní cestující Malaysia, 7. dubna 2016
Good
5,7
Very nice
Nahlásit hodnocení
Joseph C. Obchodní cestující United States of America, 6. dubna 2016
Busines & Leisure
6,7
Extraordinary staff that assisted me & my wife after a street robbery - I cannot say enough about the professionalism and assistance that they provided, EXCELLENT!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - Exteriér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - Exteriér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - VchodHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - RecepceHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - Exteriér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03