Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20112 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepce Hotel Aryaduta Medan Medan - Lobby Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárna Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkávání Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Vybavení Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu Hotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 200
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1280 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,3
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1280)
Seřazeno podle:
Kumarravalli P. Páry Malaysia, 27. srpna 2015
Clean Accomodations

entire hotel was clean
9,3
It was a pleasant stay. Nice room with pool view. Located in center town. busy with traffics.
Nahlásit hodnocení
Jalaludeen S. Obchodní cestující Malaysia, 24. srpna 2015
Very poor service

Pool and waitress
5
Poor receptionist room condition is very bad. Should improve their PR
Nahlásit hodnocení
Chong S. Obchodní cestující Malaysia, 21. srpna 2015
ordinary hotel- very old property

nothing much
6
poorly maintained hotel. carpets are faded. bedroom slippers not given. hairdryer with no plug in outlet.
Nahlásit hodnocení
Lin D. Obchodní cestující United States of America, 20. srpna 2015
Close to places where I need to be

Location, Pricing, Food
8,3
Nahlásit hodnocení
Lan N. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 18. srpna 2015
aryadhuta is a old style nice hotel

Atmospher location Service
9
very nice no complain never better
Nahlásit hodnocení
Noor Z. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. srpna 2015
location,swimming pool,food

clean and close to town
8,7
overall ok..except for the charge for my son's brekafast.initially,i've asked the staff in reception,he said i've got free breakfast for 2 adults and 2 children under 12y.o..but i'm very disappointed that they charge for bringing my child for breakfast!!!when i reconfirm with the staff,he said free for children under 6 y.o!what's the hell is this??
Nahlásit hodnocení
Vebi G. Obchodní cestující Indonesia, 8. srpna 2015
Great Hotel

Clean, Modern, Big size
10
The hotel in modern designed with spacious room size and clean bathroom. however the water heater isn't supplied hot water (only warm and cold). the breakfast was good enough. overall this is one of recommended hotel in Medan.
Nahlásit hodnocení
Sitti R. Páry Singapore, 7. srpna 2015
Valued for money.

Staff are friendly. Room cleaned & food good.
8
Awesome.
Nahlásit hodnocení
Dina S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. srpna 2015
Not 5 star hotel facilities provided

Strategic location, clean, responsive valet staff
7,3
I came to hotel earlier before check in date in purpose to drop my luggage because i want to continue other trip but bad response n service from front desk. After i checked in, i did breakfast. The fried foods are too oily, pastisseries too dry like sand n hard like rocks. Then i went to pool, there is no shower room provided. How come? We should enter gym with carpet floor but very wet. It will make carpet smelly.
Nahlásit hodnocení
Melisa E. Obchodní cestující Indonesia, 30. července 2015
Hotelnya nyaman sekali..lokasi strategis..

Hotelnya nyaman sekali..lokasi strategis..Transport mudah
10
Menyewa mobil
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RecepceHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/loungeHotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Exteriér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - Exteriér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - Exteriér hoteluHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RestauraceHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - VchodHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08