nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20112 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepce Hotel Aryaduta Medan Medan - Lobby Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárna Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkávání Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Vybavení Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 200
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 941 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,3
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (941)
Seřazeno podle:
Stephen D. Obchodní cestující Indonesia, 2. září 2014
Good comfortable hotel

Pool, location, staff
8,7
It was better than I expected after reading some bad reviews earlier, but didn't really see what's to complain about after staying for a night here. Although they lack of ammenities in the bathroom for a 5 star.
Sheikh M. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 1. září 2014
Value for money

Staff,room,breakfast,swimming pool is good
8
Good
Romzulhilal S. Obchodní cestující Malaysia, 30. srpna 2014
value for money. good location. breakfast ??

centre located. near shopping mall. nice environment
8,3
Always become my choice when came to medan. However lately little bit disappointed due to room that requested not available. Twin bed despite requested for king size bed. Breakfast are great for people sometime stay at the hotel but those monthly need to stay at the hotel will be bored becoz same menu will be served as previous month. Other than that all is great.
Ony W. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 28. srpna 2014
Need to Improve customer service

1. Clean, 2. Food, 3. Nice pool
7
It was good, but customer service little bit kind of funny. I don't know because I booked from agoda cheaper or what. But my family enjoyed, that's the main thing. I would love to go back there sometime with my family
Kiki H. Obchodní cestující Indonesia, 27. srpna 2014
Have a bad experience with the waiter

Balcony's room & swimming pool
5,7
I've got a good room with balcony and great view. But the waiter was not nice and good when breakfast time. I order hot tea but they didn't gave it. Until I have to come to them again asking my order. And it's happen almost everyday.
Michael H. Obchodní cestující Indonesia, 24. srpna 2014
Nice hotel with great location

Location, ambience, attentive staff
7
It was a pleasant stay at Aryaduta. Location is close to everywhere and within walking distance. Room is big, but the bed unfortunately is not too comfy. Pool area is very nice and quiet.
Surbakti N. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. srpna 2014
Good hotel

Location, food, staff
7,7
It was good
Chairy T. Obchodní cestující Indonesia, 23. srpna 2014
Aryaduta hotel very good

Location, value for money, swimming pool
9
Aryaduta hotel is a very good hotel located in the city.
Chin S. Obchodní cestující Malaysia, 21. srpna 2014
Fair

good services, value money, near railway station
6,7
No what I expected.
Meiryana M. Páry Indonesia, 20. srpna 2014
good location

near city, clean & good breakfast
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RecepceHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/loungeHotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3A03