nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan Centrum města, Medan, Indonésie 20112 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Bazén Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepce Hotel Aryaduta Medan Medan - Lobby Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Koupelna Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub/lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárna Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sál Hotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkávání Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápoje Hotel Aryaduta Medan Medan - Vybavení Hotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hosty Hotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu
Oblast: Medan Centrum města Počet pokojů: 200
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 1036 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,3
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1036)
Seřazeno podle:
Heng C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 28. října 2014
Nice Hotel

Nice Food, Good Service and Nice Pool
7,7
Had a nice stay at the Hotel. The staff were friendly and warm, food at breakfast was good, and the hotel room was clean and smelled good. Kids enjoyed themselves at the pool
Balamurugan C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. října 2014
good

good
8,7
good
Balamurugan C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. října 2014
Very good.

Good.
9
Very good loction
Tiong D. Obchodní cestující Malaysia, 25. října 2014
value for money

good breakfast. center of city. shopping mall
7,7
Edily A. Skupiny Malaysia, 24. října 2014
Comfy stay

Ambience, comfy & value
10
Excellent. Everything was perfect. Attached with mall. I would like to stay there again in the future.
Egyptoman D. Jednotlivci Malaysia, 24. října 2014
Excellent stay

Food, cleanliness and staff courteciness
9,7
Enjoyable.
Tony P. Páry Indonesia, 20. října 2014
good hotel, good price

location, nice decoration, great swimming pool
8
Philip B. Jednotlivci Switzerland, 20. října 2014
my drop point in Medan

quiet, central, ,food
8
I stayed a week, lazying by the swimming pool. Very nice place, staff attentive and the food is superb although a bit expensive. I will definitively come back to this hotel when in Medan. Can be a little noisy on week ends due to the children playing by the pool and this is not the worst kind of noise you get down here. There are 158 channels on TV if you are bored but I hooked by laptop to the TV set as usual so I could get access to my favorite movies. Try the avocado, salmon mango tamale it is delicious.
Linda W. Obchodní cestující Indonesia, 20. října 2014
Overall satisfy with location and price.

Good location, good price and clean.
7,7
Overall we satisfy with the location, price and clean. We went for transit, but it's good hospitality.
Mohammad J. Páry Malaysia, 19. října 2014
Good

Conform and good
8,3
Good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - BazénHotel Aryaduta Medan Medan - RecepceHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - KoupelnaHotel Aryaduta Medan Medan - Pub/loungeHotel Aryaduta Medan Medan - Obchod s kávou / kavárnaHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Taneční sálHotel Aryaduta Medan Medan - Prostory pro setkáváníHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - Jídlo a nápojeHotel Aryaduta Medan Medan - VybaveníHotel Aryaduta Medan Medan - Pokoj pro hostyHotel Aryaduta Medan Medan - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C08