Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Asoka City Home

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Asoka City Home Bali - Interiér hotelu Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 589 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,7
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (589)
Seřazeno podle:
Rahul H. Jednotlivci United States of America, 19. srpna 2015
Two night stay

Proximity to the the airport, clean, friendly
9,7
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Nahlásit hodnocení
Nuttinee S. Jednotlivci Thailand, 16. srpna 2015
Asoka City home valued acoomodation

room rate , cleanliness, peaceful
8,7
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Nahlásit hodnocení
Cheryl Y. Skupiny Singapore, 7. srpna 2015
Pleasant Stay

Staff, spacious room and cooking area
7,7
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Nahlásit hodnocení
Paul S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. července 2015
Bad service

pool for kids
4
service so bad,,special for local people Hotel staff are think the local people not spend much money then tourist,,not Greeting warm them but not for local,,so awful service
Nahlásit hodnocení
Paul S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. července 2015
Bad service

pool for kids
3,7
awful service
Nahlásit hodnocení
Ponpisut W. Skupiny Thailand, 24. června 2015
It's ok.

Staff, room size.
7
I stayed in a bungalow. Everything was ok, except the room is quite old. The bed and the pillows were smelly. The staff gave us some new pillow cases, but they didn't help.
Nahlásit hodnocení
Jorge M. Jednotlivci Mexico, 14. června 2015
Good enough

1. The price
6,7
Nahlásit hodnocení
Georgia F. Páry United Kingdom, 5. června 2015
Amazing value for money

Good price, nice room, less basic than expected
9
Nahlásit hodnocení
Kalena C. Jednotlivci Canada, 18. května 2015
good value, close to airport

nice beds, shower pressure, very close to airport
8
Nahlásit hodnocení
Elizabeth Q. Skupiny Australia, 3. května 2015
Stay

Close to airport
6,3
Fine
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Asoka City Home BaliHotel Asoka City Home Bali - Interiér hoteluHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05