nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Asoka City Home

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar) Kuta, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Vyhlídka Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 554 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,7
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (554)
Seřazeno podle:
Aika A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. ledna 2015
Dirty bathroom. broken sink. no available adaptors
3,3
Unpleasant so we booked to another hotel.
Chester L. Skupiny Philippines, 20. ledna 2015
comfort is here

neat, cozy bed, affordable
9
Mohamad E. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 19. ledna 2015
I'll stay in Asoka again for next trip to Bali.

Nice room, nice staff, nice location
7,7
Everything was fine until the pool can not be used. I complained and they fixed it.
Jenny-Helena S. Páry Germany, 3. ledna 2015
Clean and friendly

Location staff cleanliness
6,3
Erika T. Jednotlivci Estonia, 10. listopadu 2014
Okay

quiet area, friendly staff, free drinking water
6,7
Staff was friendly, but basicly didnt know any answer to my questions about the town. No maps in hotel. No food, only free coffee, drinking water((you could refill your bottle all the time) and tea. Rooms were clean and the area was pretty quiet.
Stephanie H. Skupiny Indonesia, 16. října 2014
Good service, best in value

friendly staff, near to airport, cheap
7,7
Staffs are friendly and gave quick response by e-mail. Airport transfer only IDR 60k, using Avanza or Innova car (enough for 6 people). Rooms are quite neat and clean. Best in value!
Minh Y. Jednotlivci Australia, 23. září 2014
My review of Hotel Kuta

Staff always available, nice big pool, safe location to keep ur belongings
7,3
Very good value for money if u don't mind not having little liesures like a mini bar or hot iron
Kang C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 5. září 2014
It was a clean budget staying experience.

Staffs are friendly. For a night stay where we were out most of the day, this stay is defintely value for $$. The only thing i think this hotel needs to improve is to provide a hair dryer (on demand)
7
Lynsey C. Páry United Kingdom, 28. srpna 2014
Decent budget hotel

Location, pool, value for money
7,7
Sucipto A. Páry Indonesia, 16. srpna 2014
Nice and Pleasant Stay

Price, Location and Clean
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Asoka City Home BaliHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - VyhlídkaHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C02