Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Asoka City Home

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Asoka City Home Bali - Interiér hotelu Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Bazén Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Recepce Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty Hotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Kuta Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 582 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,7
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (582)
Seřazeno podle:
Paul S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. července 2015
Bad service

pool for kids
4
service so bad,,special for local people Hotel staff are think the local people not spend much money then tourist,,not Greeting warm them but not for local,,so awful service
Nahlásit hodnocení
Paul S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. července 2015
Bad service

pool for kids
3,7
awful service
Nahlásit hodnocení
Jorge M. Jednotlivci Mexico, 14. června 2015
Good enough

1. The price
6,7
Nahlásit hodnocení
Georgia F. Páry United Kingdom, 5. června 2015
Amazing value for money

Good price, nice room, less basic than expected
9
Nahlásit hodnocení
Kalena C. Jednotlivci Canada, 18. května 2015
good value, close to airport

nice beds, shower pressure, very close to airport
8
Nahlásit hodnocení
Elizabeth Q. Skupiny Australia, 3. května 2015
Stay

Close to airport
6,3
Fine
Nahlásit hodnocení
Norhisham A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 30. dubna 2015
value for money

cheap price but have comfortable rooms and relax
7,7
Nice and worth it..
Nahlásit hodnocení
York W. Obchodní cestující Malaysia, 12. dubna 2015
Cleanliness needs to be improved.

Cheap, spacious, friendly staff
5,3
Washroom needs to be improve, poor wifi connection, swimming pool needs to be clean more often.
Nahlásit hodnocení
Trang N. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 18. března 2015
value for money

friendly staff. good price. clean swimming pool
9,3
friendly staff. good price. clean swimming pool
Nahlásit hodnocení
Tom B. Páry Belgium, 19. února 2015
ok for quick transit

location, price, staff
7
We only stayed one night before we continued our journey. We asked for hotel transport via this website and to confirm via email. They never did and we eventually called them the day itself to confirm, arriving at the airport there was nobody there so we called again. They said they didnt have my phonenumber but they had the flightnumber and arrival time so that only excuse. The price of 100k for it was also very expensive for a 10min drive. The room was ok, clean and big enough but it could use more plugs to charge a phone. Only 1 at one side of the bed and one at the sink that wasnt working. The sink in the room was leaking but not working for some reason. The bathroom was not that good, a bit diry, almost no pressure on the sink for water and hot water took forever to heat up. The bathroom needs renovation. No fridge in the room but that was ok for only one night. The aircon was very noisy and not really cooling the room, at full fan speed and coldest temperature it was still not cooling down. Even at lowest fan speed it was still very noisy. The staff was very friendly though, they did their best to help us where we needed to. It was ok for us to just have a cheap place to sleep not to far from airport and kuta beach.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Asoka City Home BaliHotel Asoka City Home Bali - Interiér hoteluHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - BazénHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - RecepceHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hostyHotel Asoka City Home Bali - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06