Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty
Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Koupelna Hotel Benito Hong Kong - Koupelna Hotel Benito Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Benito Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Benito Hong Kong - Vchod Hotel Benito Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Benito Hong Kong - Koupelna
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1453 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,3
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (1453)
Seřazeno podle:
Erika T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. srpna 2015
just what you needed

location near restaurants near mtr station
8
we always stay here when we go to hongkong location is good because its near on what you all need as a tourist
Nahlásit hodnocení
Vivienne N. Páry Philippines, 26. srpna 2015
Great location, value for money hotel

Good location, value for money
5,3
Strategically located. Very small hotel with small lobby reception. You have to check out strictly at 12noon. No extension and strictly no late check-out.
Nahlásit hodnocení
Tas D. Páry Thailand, 25. srpna 2015
One of the best hotel in Hong Kong

Superb location hotel
10
Best in Hong Kong, always stying there for my visits.
Nahlásit hodnocení
Prasit N. Skupiny Thailand, 24. srpna 2015
Good location hotel

Location, Easy access, Price
8
It was great. The only thing that should be improved is the WIFI which it's almost not usuable. The signal is good but the speed is super slow and it will get worse at night. the other things are good.
Nahlásit hodnocení
Mary E. Páry Philippines, 24. srpna 2015
A small hotel in the heart of Tsim Sha Tsui

Location, staff, access to public transportation
7,7
Nahlásit hodnocení
Mewadee A. Páry Thailand, 20. srpna 2015
Good location but poor staff at night

Good location
5,3
When i stay my first night, the alarm fire is alarm. I called to ask the staff but he said only " nothing". So i cannot sleep for all night
Nahlásit hodnocení
Choy H. Páry Australia, 20. srpna 2015
Great location and staffs

Friendly staffs,tidy room and good storage services.
8
Great to me and covinence to all transportation.
Nahlásit hodnocení
John D. Obchodní cestující Philippines, 19. srpna 2015
Pretty hotel

location is perfect. clean. nice bed.. space of bedroom and bathroom just enough.
8
Great! Except for an isolated case which we experienced one evening. For abt an hour the smoke alarm kept ringing on and off. They did something abt it but was just a hassle because this happened past midnight. Other than that our stay was awesome.
Nahlásit hodnocení
Hoi S. Páry Hong Kong, 16. srpna 2015
Very convenient

very convenient, comfortable bed
7,3
comfortable bed
Nahlásit hodnocení
Yanawat P. Obchodní cestující Thailand, 15. srpna 2015
Good location , clean room

Nice staff and good location for food
10
Feel comfortable
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - VchodHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - VchodHotel Benito Hong Kong - RecepceHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - PůdorysyHotel Benito Hong Kong - ObchodyHotel Benito Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07