Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty
Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Benito Hong Kong - Koupelna Hotel Benito Hong Kong - Koupelna Hotel Benito Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Benito Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Benito Hong Kong - Vchod Hotel Benito Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Benito Hong Kong - Koupelna
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 1349 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,3
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (1349)
Seřazeno podle:
Kaveechok L. Páry Thailand, 17. května 2015
Great deal Geat Location

location, price, and service
8,7
Ningbin Z. Jednotlivci United States of America, 17. května 2015
Satisfied

Good location, nice and helpful staff, clean
8,7
Yi S. Jednotlivci Singapore, 9. května 2015
Had a pleasant stay. Will stay there again. :)

Clean, Convenient, Comfortable.
8,7
It was good! Will definitely consider there again. :)
Kristine I. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 8. května 2015
Will definitely book in this hotel again.

Location, Hotel cleanliness, Efficient staff
10
I would say very satisfied as hotel location is very accessible to public transport - ie MTR and Airport Bus (A21), shops and food stations. =) Hotel though has no own restaurant so you have to go out of the hotel everytime to dine at nearby restaurants.
Laparat K. Obchodní cestující Thailand, 5. května 2015
the price was decease since the day i purchased33%

near MTR
5
the hotel charge me more about 50 dollar us even though i already book via agoda. i booked this room 1 month before i go to hongkong however, when the day come, i suddenly checked the price on agoda mobile app. i was shocked because the price was deceased hugely about 33%. moreover the hotel charged me more 50 dollar, they said that the room would not fit for 2 people so they move me to anther room and charged me more. So disappointed !!!
Terry C. Obchodní cestující Taiwan, 29. dubna 2015
Great Location

Location, Friendliness, Value
9,3
Erwin R. Jednotlivci Philippines, 28. dubna 2015
Benito

Location
6,7
Ok
John B. Páry Philippines, 26. dubna 2015
Simple hotel with very great location

Location
6
My 2nd time to stay at this hotel. Very great location but room is so simple.
Naphat P. Rodiny s malými dětmi Thailand, 23. dubna 2015
Room clean but too small, very good location

Very near to MTR, Good loction, Room clean
7,3
Overall was good, just room too small was not convenience.
Warren W. Jednotlivci United States of America, 22. dubna 2015
location, convenience, transportation

Hotel is centrally located. Convenient to restaurants, shopping, transportation. Reasonable priced rooms.
7
Pleasant stay and will consider returning on next trip to Hong Kong.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - VchodHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - VchodHotel Benito Hong Kong - RecepceHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3B08