Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Benito

7-7B Cameron Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1711 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,3
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (1711)
Seřazeno podle:
Doris T. Jednotlivci Singapore, 25. května 2016
convinient, room spacious,staff helpful
5,3
im going back again
Michael J. Páry Philippines, 20. května 2016
Excellent
6,7
Nice location small but efficient room and facilities automated door
Karndanat R. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 15. května 2016
Near MTR and shopping mall but very small room
4
Good location But every price is the same room only small smaller and smallest room although you booking the deluxe queen room they give you the standard room because they have only 2 room that more bigger room and have a bath tab. The recepeion whom is man wear eye glasses isn't kind try to avoid him, he's very fidgety.
Ng D. Páry Singapore, 13. května 2016
We love the hotel's location!
5,7
I am glad i choose this hotel because of the excellent location! After a long day out, it was a relief to know that your hotel is a stone throw away from the TTS exit. Not sure why but the room's air con is super cold, even if we already switch off the air con. Daily housekeeping was good and we had a comfortable stay here.
Yea L. Skupiny Malaysia, 12. května 2016
Clean n convenience hotel
6,3
Very fast registration for check in. Very easy to locate the hotel. Lots of local restaurant near by and to all shopping area. Will definitely stay here again.
Choy Y. Skupiny Singapore, 10. května 2016
4 nights stay
5,7
Excellent location near to mtr and bus to airport. Friendly counter staff
Romeo D. Obchodní cestující Philippines, 10. května 2016
Near everything
6,7
Clean and comfortable. Good staff. Great services. Centrally located.
Nualchan C. Páry Thailand, 9. května 2016
GOOD LOCATION.
6
NEAR MRT
Chanat W. Páry Thailand, 9. května 2016
good place to stay, good location , very convenien
6,3
is ok good location close to MRT
Wenjie S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. května 2016
Great
6,3
It is clean and its is located near the TST shopping area. We will definitely book again next time
1 z 1 hodnocení
Hotel Benito Hong KongHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - VchodHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - VchodHotel Benito Hong Kong - RecepceHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - KoupelnaHotel Benito Hong Kong - Interiér hoteluHotel Benito Hong Kong - PůdorysyHotel Benito Hong Kong - ObchodyHotel Benito Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01