nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Recepce Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 80

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 771 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,1
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (771)
Seřazeno podle:
Peter L. Obchodní cestující Slovakia, 10. března 2010
Hotel Bonaparte By Rhombus

poloha
5
male izby-tak na spanok.WC a sprcha nevyhovuje-male.
Chan Y. Obchodní cestující Hong Kong, 7. srpna 2014
Good Location

Good Location
7
good location
Fenny V. Páry Indonesia, 5. srpna 2014
Good

Strategic with shopping center. Clean. Nice.
7
Good
Yi Z. Rodiny se staršími dětmi Australia, 24. července 2014
quite satisfied

location, cleanliness, helpful staff
7,7
Sin H. Jednotlivci Hong Kong, 24. června 2014
Value for money

Good location, comfy room, value for money
6,7
The room is small but is comfy for a night stay over, locates between causeway bay and wan chai, walkable distance to Times Square and all shopping malls in causeway bay. The hotel front desk staff were not professional since my booking was a last minute one, they queried and whispered in front of me why I booked the room so last minute, in front of me. And they smoked in front of the hotel entrance which I don't think this is proper to do so.
David C. Jednotlivci Hong Kong, 23. června 2014
Regressed service, no longer good value hotel

Good location
4
I have stayed at this hotel many times before. However, this should be my last time with them. They no longer provide free wifi, nor do they provide any drinks anymore. Initially they provide a FREE mobile phone for local calls! So one can only lament how far their service has regressed.
Tsan K. Jednotlivci Hong Kong, 17. června 2014
Convenient place

price is low, locate in the town
6,3
Law H. Páry Hong Kong, 15. června 2014
Very bad experience

All staff Haven't manner,room is very very small
3,3
If you are couples, don't go to this hotel,because they haven't supply double bed to you! Need to pay extra money
Chua T. Obchodní cestující Singapore, 14. června 2014
not worth the money

nothing
5,7
for the money is not worth the stay. room extremely small, bed super uncomfortable!!!
Kwi C. Jednotlivci Malaysia, 6. června 2014
bad experience staff are very rude

location,location,location
2
we had a very bad experience stayed in this hotel most of staff are not helpful especially front desk staff seen to be ignored your question when we need assistant we didn't expected too much from this hotel with the price we paid but at least basic service are expected ,room are so small and no wifi service even in their lobby so please do not stay in this hotel there are many good hotel in hong kong stay away from hotel

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - RecepceHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hotel Bonaparte By Rhombus, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01