Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Lobby Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Vybavení Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/lounge Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Vybavení Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 921 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,0
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (921)
Seřazeno podle:
Peter L. Obchodní cestující Slovakia, 10. března 2010
Hotel Bonaparte By Rhombus

poloha
5
male izby-tak na spanok.WC a sprcha nevyhovuje-male.
Eliot C. Jednotlivci Taiwan, 18. května 2015
Cheap n nice

Cheap price and good location ,neat the Subway station
8,3
Eliot C. Jednotlivci Taiwan, 18. května 2015
Good price

Cheap price n nice location and near subway station
8,3
Robert C. Obchodní cestující United States of America, 10. května 2015
Better Deals in Wanchai

Location, free water. Good safe.
7
Rooms kind of small, wifi a pain. Staff doing their best.
Willie T. Obchodní cestující Singapore, 7. května 2015
Good location hotel

Location is good, public transportation is good, food surrounding lots
9,7
It's not my first time staying in this hotel, always like the surrounding food, near train station causeway bay, near shopping mall Times Sq. the room is small no facility in the hotel so should rated 2 Star. The best part of this hotel is you can take a bus from airport and walking distance from bus stop to hotel, and again opposite bus stop same bus to airport. Very convenient.
Rommel O. Obchodní cestující Philippines, 12. dubna 2015
Smallest hotel room I ever stayed

Reasonable price if you don't mind not having any space to move
5
Not going to return to this hotel, the staff (Indian) is very arrogant and does not have any customer service mindset. I have to upgrade myself twice (with pay) because the rooms assigned to me is unbelievably small. The first room didn't even have enough space for you to open your luggage unless you put it on top of your bed. I paid twice the price of what I paid for the room just to get a decent amount of space to move within the room.
Wing C. Obchodní cestující Hong Kong, 12. dubna 2015
the room are so small

the location are ok
4,7
fare price and fare room , don't expect anything
Khai T. Obchodní cestující Vietnam, 1. dubna 2015
Room is too small

Nothing best in here
5,3
I book double bed but the give me twin bed with small space, i stay alone why i need twin bed?
Chee A. Obchodní cestující Malaysia, 26. března 2015
small room, hotel central located

near subway, restaurant around, central located
6
didnt notice the size, didnt realise its very small, the bed is not tat clean, feel itchy, but location wise is good, near to times square, near to mrt, many restaurant around. but its cheap la, so worth it
Daniel G. Jednotlivci Ethiopia, 24. března 2015
Very small rooms

location
4
the rooms are extremely small even for a Hong Kong standard

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hodnocení zákazníků - Hotel Bonaparte By Rhombus, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03