Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Lobby Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Vybavení Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Koupelna Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Koupelna Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Balkón/terasa Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/lounge Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Vybavení Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 80

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 996 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,0
Personál
6,7
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,8
Všechna hodnocení (996)
Seřazeno podle:
Peter L. Obchodní cestující Slovakia, 10. března 2010
Hotel Bonaparte By Rhombus

poloha
5
male izby-tak na spanok.WC a sprcha nevyhovuje-male.
Nahlásit hodnocení
Ming C. Obchodní cestující Malaysia, 21. ledna 2016
suitable for short stay

small, convenience, clean
5,3
Nahlásit hodnocení
James W. Obchodní cestující United States of America, 12. ledna 2016
Perfect

Clean and convenient with a great staff.
9,3
Small rooms, but hey, it's HK! Clean and perfect for a place to hang your hat for a night or two. Fantastic location too!
Nahlásit hodnocení
Charo L. Páry Philippines, 13. prosince 2015
Bad room condition

Location
3
So so
Nahlásit hodnocení
Wailan W. Jednotlivci Canada, 12. prosince 2015
Great for solo travelers

Great location
8,7
This is my suggestions for the hotel, the hallway when enter the room, the light is too dark, and became scary atmosphere, and the shower slide door need to fix (enlarge ) for water splashing outside.
Nahlásit hodnocení
Chiu Y. Páry Macau, 29. listopadu 2015
Good stay

The hotel is very convenient to every where. The room is clean. The only wired part is the shower.
8
Nahlásit hodnocení
Brian W. Obchodní cestující Singapore, 24. listopadu 2015
Smell in the Room

Location
4,3
Not good. The rooms is super small, beds are very hard and the cleaning staff don't do a good job of cleaning the rooms. There was a sewerage smell in my room.
Nahlásit hodnocení
Marcos R. Jednotlivci Argentina, 3. listopadu 2015
Internet

Clean, staff, etc
7,3
If you can't show where in Agoda you saw that it was free internet in every room they will charge 100 HKD per day for that. :-(
Nahlásit hodnocení
Kok F. Jednotlivci Singapore, 31. října 2015
Only good enough for one night stay

Location, location, location
6,3
Disappointing as housekeeping forgot to place the towels in the room, so i had to make my way back down to the reception to get them personally (since there was no phone in the room). It is as if things were not bad enough, the cardkey malfunctioned and I could not gain access back to my floor since the senor in the lift does not recognize the cardkey. In the end, the lift brought me up with the rest of the hotel guests but did not stop at my floor. Guess what? I made my way back to the reception to seek help, and all these happened in the first 20mins after my check-in.
Nahlásit hodnocení
Say B. Obchodní cestující Malaysia, 25. září 2015
Small Unique Boutique Hotel

Small and Comfy.
9
A decent small unique boutique that is just nice for a solo business traveller. No complaint, superb bargain.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - LobbyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - VybaveníHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - KoupelnaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - KoupelnaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Balkón/terasaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/loungeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - VybaveníHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07