nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Bonaparte By Rhombus

11 Morrison Hill Rd, Wan Chai, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Lobby Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Vybavení Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/lounge Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Vybavení Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí
Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí Hotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 80
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 910 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,0
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (910)
Seřazeno podle:
Peter L. Obchodní cestující Slovakia, 10. března 2010
Hotel Bonaparte By Rhombus

poloha
5
male izby-tak na spanok.WC a sprcha nevyhovuje-male.
Rommel O. Obchodní cestující Philippines, 12. dubna 2015
Smallest hotel room I ever stayed

Reasonable price if you don't mind not having any space to move
5
Not going to return to this hotel, the staff (Indian) is very arrogant and does not have any customer service mindset. I have to upgrade myself twice (with pay) because the rooms assigned to me is unbelievably small. The first room didn't even have enough space for you to open your luggage unless you put it on top of your bed. I paid twice the price of what I paid for the room just to get a decent amount of space to move within the room.
Wing C. Obchodní cestující Hong Kong, 12. dubna 2015
the room are so small

the location are ok
4,7
fare price and fare room , don't expect anything
Khai T. Obchodní cestující Vietnam, 1. dubna 2015
Room is too small

Nothing best in here
5,3
I book double bed but the give me twin bed with small space, i stay alone why i need twin bed?
Chee A. Obchodní cestující Malaysia, 26. března 2015
small room, hotel central located

near subway, restaurant around, central located
6
didnt notice the size, didnt realise its very small, the bed is not tat clean, feel itchy, but location wise is good, near to times square, near to mrt, many restaurant around. but its cheap la, so worth it
Daniel G. Jednotlivci Ethiopia, 24. března 2015
Very small rooms

location
4
the rooms are extremely small even for a Hong Kong standard
Daniel G. Jednotlivci Ethiopia, 21. března 2015
Fair

Location value for money
6,3
the rooms are extremely small for the value the location is good
Lydia L. Jednotlivci Australia, 10. března 2015
Handy location but small room

Handy location to all amenities and transportation. Helpful staff. Overall is top of 3 stars hotel.
7,3
Enjoy the convenient of hotel location. Very close to public transport and different grades of restaurant. Only short distance from MTR.
Giang V. Obchodní cestující Vietnam, 9. března 2015
Hotel Bonaparte By Rhombus

Closed to Expo, small cozy room
8
Closed to Expo, small cozy room
Siow L. Obchodní cestující Singapore, 8. března 2015
Not too bad

Good location, clean and neat, mordern layout.
6,3
In general I think the hotel is ok, good location with a lot of eatery and walking distance to Time Square. But the rooms are a bit small but ok for us, because most of the time we were outside. Staff wasn't very friendly. I think they can improve in that aspect.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Bonaparte By Rhombus Hong KongHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Interiér hoteluHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - LobbyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - VybaveníHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pub/loungeHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - VybaveníHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - OkolíHotel Bonaparte By Rhombus Hong Kong - Okolí


AS-AGWEB-3B06