Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Město Cebu, Cebu City, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restaurace Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Okolí Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restaurace Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Koupelna Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty
Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Recepce Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Prostory pro setkávání Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Koupelna Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interiér hotelu Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Recepce Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Vybavení
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 131
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 249 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,8
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (249)
Seřazeno podle:
Hans-Werner M. Rodiny s malými dětmi Germany, 26. července 2015
Short nice stay

Big rooms, good beds, good breakfast
8,7
Nahlásit hodnocení
Kristine J. Páry Philippines, 26. července 2015
Comfort and convenience at its best!

Location, Cleanliness, Food
8,7
Nahlásit hodnocení
Yeongdoo K. Jednotlivci South Korea, 25. července 2015
I won't visit ever

food
5,3
old and
Nahlásit hodnocení
Joy T. Skupiny Australia, 22. července 2015
Elizaberh hotel cebu simply the best

Friendly courteous staff, cleanliness, close to shopping centres
8
Very good
Nahlásit hodnocení
Martin S. Obchodní cestující Philippines, 22. července 2015
Just OK

Price, Location, Location
5,7
The stay is ok but upon checking in the front office staff made a couple of mistake they over swiped my card for the room guarantee and they gave us a room thats not yet fully set up but besides that the stay was ok
Nahlásit hodnocení
Sheng C. Obchodní cestující Taiwan, 17. července 2015
Wifi need improve so slow

1. Good location near the mall 2.fair price 3. Wifi too slow not suit for business user.
8,3
Nahlásit hodnocení
Joy T. Skupiny Australia, 8. července 2015
Hotel Elizabeth Cebu simply the best

Friendly and courteous staff, location & cleanliness
8
Very good, will surely recommend Elizabeth Hotel Cebu to family and friends
Nahlásit hodnocení
Lim K. Obchodní cestující Singapore, 29. června 2015
Just soso...

really nothing special.
5,7
room not really nice, i smell something odd when i go in to the room.
Nahlásit hodnocení
Michael B. Rodiny s malými dětmi Australia, 27. června 2015
Staff were really accommodating

The friendliness of staff, the location and the comfort of the room
9,3
Staff were very accommodating - Our kids were not well behaved and the staff helped and did their best to make our stay enjoyable.
Nahlásit hodnocení
Celia P. Páry Philippines, 25. června 2015
Value for money

Location, spacious room, value for money
7
We were satisfied with our stay as this was our second time in this hotel. Our only suggestion is to improve their breakfast buffet with enough choices for them to be rated as 4-star hotel.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu CityHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestauraceHotel Elizabeth Cebu Cebu City - OkolíHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestauraceHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RecepceHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interiér hoteluHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RecepceHotel Elizabeth Cebu Cebu City - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interiér hoteluHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interiér hoteluHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03