Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Restaurace Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Okolí Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Restaurace Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Vybavení Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Koupelna Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty
Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Recepce Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Prostory pro setkávání Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Koupelna Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Interiér hotelu Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Recepce Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Vybavení
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 131
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 237 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,8
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (237)
Seřazeno podle:
Michael B. Rodiny s malými dětmi Australia, 27. června 2015
Staff were really accommodating

The friendliness of staff, the location and the comfort of the room
9,3
Staff were very accommodating - Our kids were not well behaved and the staff helped and did their best to make our stay enjoyable.
Celia P. Páry Philippines, 25. června 2015
Value for money

Location, spacious room, value for money
7
We were satisfied with our stay as this was our second time in this hotel. Our only suggestion is to improve their breakfast buffet with enough choices for them to be rated as 4-star hotel.
Celia P. Páry Philippines, 17. června 2015
Value for money

Value for money, location, affordable
7
It was a satisfying stay. The location is great especially for shoppers. My only observation that needs improvement is their breakfast buffet that they should add more choices for them to be rated as a 4-star hotel.
Paul A. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 16. června 2015
my Hotel Elizabeth experience

the hotel is just a walking distance from Ayala mall, my Executive suite room is very spacious, clean and comfortable.
8,3
my check in process was a mess. I don't understand why they couldn't find my booking through Agoda even if I supplied them wilth all the necessary documents with my booking. it was my first booking with agoda and with hotel elizabeth and I dont think I'll use it again.
Yuadyong K. Skupiny Thailand, 5. června 2015
hotel location is good near to Ayala center

Good location / Room Clean / Nice breakfast
9,7
Hotel location stay in the center of the city and near Ayala center take 5 mins by walk. Room is clean but look old. For the staff perfromance is okay but not smilely. Restaurant recommend name Rico's lechon, just only 200-300 meters from hotel.
Justerienni T. Obchodní cestující Philippines, 4. června 2015
Hotel Elizabeth Review

location, price, comfort
9,7
The hotel was good, except that i was expecting a wifi in my room, but only the lobby has wifi.
Yee L. Obchodní cestující Malaysia, 21. května 2015
Three and a half star.

Nothing
6,7
F&B not good I'm vegetrian I don't fine any food shoulable to me so sad I ask eggs the staff talk to me we don't has eggs....
Kathrina J. Skupiny Philippines, 17. května 2015
comfortable stay

good location, peaceful, nice room
7
we booked the executive suite, nice room, spacious and confortable king size bed. the only downpart was the check in, supposedly hotels check in is 2 pm.. we arrived at the hotel around 1 pm and was told that the room is not available yet and so we waited at the restaurant and key was given around 2:30 or 3pm.. since we booked executive suite, 2 extra beds are included, we had to call housekeeping twice to remind them of our beds and it arrived around 6pm.. so my friend had to sleep in the sofa while waiting for the beds. hotel is nice but poor service.
Fely C. Rodiny s malými dětmi Australia, 10. května 2015
great location, value for money ,great food

location, restaurant staff are friendly and great food. comfy bed
2,3
We enjoyed the great and yummy food at the restaurant lovely staff .also the concierge we're helpful. 😊
Armando J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 2. května 2015
Excellent location

Location
9
Great

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Elizabeth Cebu CebuHotel Elizabeth Cebu Cebu - RestauraceHotel Elizabeth Cebu Cebu - OkolíHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu - RestauraceHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - RecepceHotel Elizabeth Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interiér hoteluHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - RecepceHotel Elizabeth Cebu Cebu - VybaveníHotel Elizabeth Cebu Cebu - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu - KoupelnaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interiér hoteluHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interiér hoteluHotel Elizabeth Cebu Cebu - Prostory pro setkáváníHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hostyHotel Elizabeth Cebu Cebu - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06