Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlín, Německo 10707 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Europa City Berlín - Exteriér hotelu Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Koupelna Hotel Europa City Berlín - Interiér hotelu Hotel Europa City Berlín - Interiér hotelu Hotel Europa City Berlín - Pub/lounge Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Vchod Hotel Europa City Berlín - Restaurace Hotel Europa City Berlín - Restaurace Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty
Hotel Europa City Berlín - Koupelna Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Europa City Berlín - Lobby Hotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty
Oblast: Wilmersdorf Počet pokojů: 65
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 72 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,8
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (72)
Seřazeno podle:
Albert V. Jednotlivci Spain, 2. srpna 2015
Value for money, breakfast included

Value for money, breakfast included
7,3
Simple hotel but for its price more than enough if you are only looking for staying overnight and because breakfast is included, simple but included. Nice staff, quite area and just 3-5 min walking to subway.
Nahlásit hodnocení
Christopher B. Jednotlivci United States of America, 20. července 2015
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Nahlásit hodnocení
Olya N. Páry Israel, 19. července 2015
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Nahlásit hodnocení
Micha M. Jednotlivci Israel, 22. června 2015
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Nahlásit hodnocení
Teng P. Jednotlivci Malaysia, 20. února 2015
Front counter rude staff

nil
4,3
On a scale 1-10 I rate 3 walls to thin sound coming all directions got a room 101 next to lift shaft
Nahlásit hodnocení
Yeung W. Jednotlivci China, 12. srpna 2014
Good location and breakfast

Varied food provided for breakfast
7,7
A front desk staff is not helpful and unfriendly. When i asked him to help for reservation, he refused to help and said that he was busy. But it should be just a few minutes thing. Other staff are fine. The hotel is old but clean.
Nahlásit hodnocení
Rebecca B. Páry Israel, 22. května 2014
The staff were very helpful and attentive

Staff, location, quiet
9,3
We were very satisfied, the staff catered to out special needs and helped us out. The bath was wonderful and the room was quiet and clean. We were very close to olivear plats
Nahlásit hodnocení
Mikko P. Páry Finland, 19. května 2014
Nice value for money

cheap, good breakfast, ok location
8
Good
Nahlásit hodnocení
Prosselkov P. Páry Australia, 30. září 2013
Fantastic

Great value for money.
10
Would recommend it for everyone but suspect that it costs more to stay there what I actually paid.
Nahlásit hodnocení
Laszlo V. Obchodní cestující Hungary, 10. září 2013
Good location, reconstruction needed!

Good location, good breakfast
8
No aircondition on noisy street, not recommended for summer. Carpets, bathroom is old, not really clean, but acceptable. Location is very good, close to subway. Breakfast really good.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Europa City BerlínHotel Europa City Berlín - Exteriér hoteluHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - KoupelnaHotel Europa City Berlín - Interiér hoteluHotel Europa City Berlín - Interiér hoteluHotel Europa City Berlín - Pub/loungeHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - VchodHotel Europa City Berlín - RestauraceHotel Europa City Berlín - RestauraceHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - KoupelnaHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hostyHotel Europa City Berlín - LobbyHotel Europa City Berlín - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04