Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlín, Německo 10117

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 346 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,9
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (346)
Seřazeno podle:
Ralph B. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 27. dubna 2016
Great location
6,7
Small but perfectly formed, the hotel is comfortable, quiet and in a very convenient location for the central Berlin sights. The rooms are a good size and shower excellent, but clothes storage is limited. You may need to beef up however to get through the revolving entrance door which is VERY stiff for some reason!
Nahlásit hodnocení
Chew K. Páry Malaysia, 21. dubna 2016
Poor Cleanliness and hotel facilities
2,7
1) Location not so perfect, need to walk around 150m-200m to reach UNDERGROUND Metro. 2) Bathroom tiles so many stain 3) Stay 2 nights, Nescafe and tea without refill . Complain at Reception and she reply me Our hotel only provide for the first night. 4) Poor internet connection 5) Hotel ENTRANCE with BIG MANUAL GLASS ROTATION DOOR. This is the 1st time I saw 4 stars hotel still using Manual. I'm with 3 big luggage. I need 1 hand push the door and 1 hand take the luggage. Total 3 times to get all luggage inside hotel. 6) Cup and glass didn't wash properly. Everyday still with a bit coffee/tea stain
Nahlásit hodnocení
Sunil B. Obchodní cestující Sri Lanka, 19. března 2016
change of food choices recommended
5,3
Thanks for the help of staff
Nahlásit hodnocení
Tze K. Páry Malaysia, 23. prosince 2015
Cool Hotel

location, value for money, friendly staff
7,7
Nahlásit hodnocení
Hillary M. Páry United States of America, 15. srpna 2015
Great location very nice space

Excellent service. Staff went out of their way to help. The hotel is on a quiet street in a busy location and was quiet. Easy access to underground and some sights in easy walking distance. recomend.
9,3
Would highly recommend. Really liked the appearance and design of hotel. The breakfast is good but cost more than a budget traveler probably wants to spend (12 e). Plenty of food options close by. Would stay again if I visited Berlin
Nahlásit hodnocení
Kim H. Rodiny s malými dětmi Australia, 9. srpna 2015
Great location funky hotel

location, decor, price
8,3
Great. Was unusually hot that weekend and there is no cooling however they were able to provide a fan which helped me and my 8 month old son to sleep.
Nahlásit hodnocení
Bjorg D. Skupiny Faroe Islands, 26. července 2015
Good

Clean, Staff, Food
10
Nice stay :-)
Nahlásit hodnocení
Pin X. Jednotlivci Singapore, 8. května 2015
Recommended

Good location, clean and friendly staff
9
Nahlásit hodnocení
Thomas F. Obchodní cestující Norway, 6. března 2015
Bad beds

N
3,7
Nahlásit hodnocení
Milan M. Obchodní cestující Croatia, 6. března 2015
Good life

Location, Atmosphere, Staff
10
Nice time of my life, I would like to come back again soon!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Gat Point Charlie BerlínHotel Gat Point Charlie Berlín - KoupelnaHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - RestauraceHotel Gat Point Charlie Berlín - ApartmáHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - ApartmáHotel Gat Point Charlie Berlín - ApartmáHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlín - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - RestauraceHotel Gat Point Charlie Berlín - BufetHotel Gat Point Charlie Berlín - RestauraceHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - KoupelnaHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - VybaveníHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - KoupelnaHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - RecepceHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08