Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlín, Německo 10117 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Gat Point Charlie Berlín - Koupelna Hotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Restaurace Hotel Gat Point Charlie Berlín - Apartmá Hotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Gat Point Charlie Berlín - Apartmá Hotel Gat Point Charlie Berlín - Apartmá Hotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu
Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty Hotel Gat Point Charlie Berlín - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlín - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hotelu Hotel Gat Point Charlie Berlín - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty
Oblast: Mitte Počet pokojů: 140
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 337 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
8,9
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (337)
Seřazeno podle:
Hillary M. Páry United States of America, 15. srpna 2015
Great location very nice space

Excellent service. Staff went out of their way to help. The hotel is on a quiet street in a busy location and was quiet. Easy access to underground and some sights in easy walking distance. recomend.
9,3
Would highly recommend. Really liked the appearance and design of hotel. The breakfast is good but cost more than a budget traveler probably wants to spend (12 e). Plenty of food options close by. Would stay again if I visited Berlin
Nahlásit hodnocení
Kim H. Rodiny s malými dětmi Australia, 9. srpna 2015
Great location funky hotel

location, decor, price
8,3
Great. Was unusually hot that weekend and there is no cooling however they were able to provide a fan which helped me and my 8 month old son to sleep.
Nahlásit hodnocení
Bjorg D. Skupiny Faroe Islands, 26. července 2015
Good

Clean, Staff, Food
10
Nice stay :-)
Nahlásit hodnocení
Pin X. Jednotlivci Singapore, 8. května 2015
Recommended

Good location, clean and friendly staff
9
Nahlásit hodnocení
Thomas F. Obchodní cestující Norway, 6. března 2015
Bad beds

N
3,7
Nahlásit hodnocení
Milan M. Obchodní cestující Croatia, 6. března 2015
Good life

Location, Atmosphere, Staff
10
Nice time of my life, I would like to come back again soon!
Nahlásit hodnocení
You Y. Jednotlivci Taiwan, 20. února 2015
Very clean

very convenient
8
feel comfortable
Nahlásit hodnocení
Olivia B. Skupiny United Kingdom, 19. února 2015
Second time in Berlin

- Value for money - Location -Cleanliness
7
Upon staying here last year I had no hesitation when booking another trip to Berlin to use this hotel again. It is good value for money, clean and the location is perfect. However, It would be interesting to know whether it has changed management, due to standards of customer service below what I experienced the first time, I found the tone of staff quite abrupt and felt like they were fed up with customers, I hope this was a rare occurrence and they were just having one of ' those days' that we all have once in a while. Apart from the above, every other aspect was fine, albeit not as good as my first visit and I may be hesitant to book again but value for money and the location for first time beginners is perfect.
Nahlásit hodnocení
Shahryar R. Páry Pakistan, 11. listopadu 2014
Location, location, location

Very close to check point Charlie, most of the staff very friendly and helpful
6,7
We stayed for 3 nights here and yes the hotel was very conveniently located close to some of the major attraction in the city (15 min walk to the Jewish museum, 2 min walk to check point Charlie, 5 min walk to the museum of communication...). The only negative point I can think of was that we had requested for an early checkin and we were hoping to get a quick nap after taking a very early flight into Germany but when we arrived at 10 we were informed that we wouldn't be able to checkin until 3pm. I understand that special requests are always subject to availability but I hope the hotel could have emailed me informing me beforehand that this may not be possible. Most of the staff at the hotel were very helpful (had one lady who came off as slightly rude but everyone else was great) and fluent in English.
Nahlásit hodnocení
Sari M. Rodiny se staršími dětmi Finland, 20. října 2014
Nice location, that's all

Only location..
5,3
Location and staff was nice. Room was cleaned really badly. Towels and sheets were not changed daily althoug left in the floor. Also, the past hotels booked by Agoda has has really poor view. Could it be because rooms are prepaid?
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Gat Point Charlie BerlínHotel Gat Point Charlie Berlín - KoupelnaHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - RestauraceHotel Gat Point Charlie Berlín - ApartmáHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - ApartmáHotel Gat Point Charlie Berlín - ApartmáHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlín - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - RestauraceHotel Gat Point Charlie Berlín - BufetHotel Gat Point Charlie Berlín - RestauraceHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - KoupelnaHotel Gat Point Charlie Berlín - Interiér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - VybaveníHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - KoupelnaHotel Gat Point Charlie Berlín - Exteriér hoteluHotel Gat Point Charlie Berlín - RecepceHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hostyHotel Gat Point Charlie Berlín - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06