nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkávání Hotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápoje
Hotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízení Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Bugis Počet pokojů: 239
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1658 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
8,5
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1658)
Seřazeno podle:
David S. Páry Czech Republic, 20. dubna 2014
Ideální na poznaní Singapuru

Poloha, snídaně,
8,7
Ideální na poznaní Singapuru
Rudi N. Obchodní cestující Indonesia, 17. února 2015
Great hotel Great location

1. Great service, we were given free upgrade to their premier rooms 2.great location 3. Great rooms
9,7
Very pleasant and really enjoyable...
Yihsuan L. Jednotlivci Taiwan, 17. února 2015
Hotel Grand Pacific

Nice location, large and clean room, and good staff
9,3
Nice experience, I would like to stay again.
Grace L. Páry Singapore, 16. února 2015
Not bad

budget friendly, great service, awesome location
8
We were given a free upgrade which was nice. Rooms are decently sized and clean. The bed was really hard at first but we ended up sleeping pretty well on them, both my 6 ft tall husband and I agreed on that. We are used to a soft king sized bed at home but this bed was alright. We picked a no frills hotel as we was going to spend most of the day exploring the city. We didn't try the buffet breakfast as we are low carbers and felt there wouldn't be much options for us. We did order room service once and it was pretty good. Lamb Shank with veggies. The service was great. They held our bags till the evening on check out day so we could still make use of our last day which was lovely for us. I would definitely stay here again esp with such low rates. Thanks!
Ang F. Páry Singapore, 14. února 2015
Clean, room is spacious, good location.

Spacious room
7,3
Mohamad Z. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 3. února 2015
Worst 4 star hotel in Singapore

Location
6
I waited 2 hours for hotel and was given only one towel. I have to search the cleaners for another towel for my wife. The hot water temp is not stable. It can get hot and cold of a sudden.
Ismail A. Obchodní cestující Maldives, 30. ledna 2015
Not Value for Money

The worm Welcome and the Freindly Staff And room Confort.
5,3
This hotel location is fine but the picture at the website and when you physically experience the hotel is totally different And the toilets so I in future please rates the hotels accordingly and customers want be mislead by the pictures.
Hannibal G. Obchodní cestující Philippines, 30. ledna 2015
My stay in Grand Pacific

Location, food and comfort.
7,7
Basically its a comfortable stay and good location near shopping malls, churches and transport.
Huazheng H. Obchodní cestující Singapore, 29. ledna 2015
Not so good

Maybe the restaurants. But honestly everything is too old.
5
Kong M. Obchodní cestující Hong Kong, 26. ledna 2015
not good not too bad

not too bad
5,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkáváníHotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápojeHotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízeníHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hotel Grand Pacific, Singapur

AS-AGWEB-3A03