nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkávání Hotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápoje
Hotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízení Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Bugis Počet pokojů: 239
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1666 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
8,5
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1666)
Seřazeno podle:
David S. Páry Czech Republic, 20. dubna 2014
Ideální na poznaní Singapuru

Poloha, snídaně,
8,7
Ideální na poznaní Singapuru
Ronald M. Páry Australia, 1. března 2015
A bit dated and excellent location

Breakfast was good/ Staff were freindly/Room was clean
7,7
Abdullah D. Obchodní cestující Pakistan, 1. března 2015
It's good experience but kind of ni halal food .

near to city
8,3
So so...
Yee L. Páry Singapore, 1. března 2015
Enjoyable stay

3mins walk to bugis mrt, good food nearby, comfortable bed
8,7
The stay was pleasant. Staff was efficient in checking-in/out. It is very near bugis mrt station and out side the hotel there are buses to go other places such as orchard. If you don't mind walking, it is very near city hall and dhoby ghaut. There is also a 7/11 downstairs.
Yan C. Obchodní cestující Hong Kong, 27. února 2015
Good value for money

Great staff service
8
Very friendly helpful staff
Warwick G. Jednotlivci Australia, 26. února 2015
Former Allsoms

Position pleasant staff elevators
7,3
Up to expectations clean helpful staff handy position
Rudi N. Obchodní cestující Indonesia, 17. února 2015
Great hotel Great location

1. Great service, we were given free upgrade to their premier rooms 2.great location 3. Great rooms
9,7
Very pleasant and really enjoyable...
Yihsuan L. Jednotlivci Taiwan, 17. února 2015
Hotel Grand Pacific

Nice location, large and clean room, and good staff
9,3
Nice experience, I would like to stay again.
Grace L. Páry Singapore, 16. února 2015
Not bad

budget friendly, great service, awesome location
8
We were given a free upgrade which was nice. Rooms are decently sized and clean. The bed was really hard at first but we ended up sleeping pretty well on them, both my 6 ft tall husband and I agreed on that. We are used to a soft king sized bed at home but this bed was alright. We picked a no frills hotel as we was going to spend most of the day exploring the city. We didn't try the buffet breakfast as we are low carbers and felt there wouldn't be much options for us. We did order room service once and it was pretty good. Lamb Shank with veggies. The service was great. They held our bags till the evening on check out day so we could still make use of our last day which was lovely for us. I would definitely stay here again esp with such low rates. Thanks!
Ang F. Páry Singapore, 14. února 2015
Clean, room is spacious, good location.

Spacious room
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkáváníHotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápojeHotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízeníHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hotel Grand Pacific, Singapur

AS-AGWEB-3A02