Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkávání Hotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápoje Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna
Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Fitness prostory Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Bugis Počet pokojů: 239
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1885 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1885)
Seřazeno podle:
David S. Páry Czech Republic, 20. dubna 2014
Ideální na poznaní Singapuru

Poloha, snídaně,
8,7
Ideální na poznaní Singapuru
Yun J. Jednotlivci South Korea, 30. června 2015
Very welcoming receptionist

Very helpful staff. Very convenient location with MRT and buses going most places. Clean rooms
8,3
Receptionist who checked me in around 10p.m. was courteous and helpful. When I stopped by about 30 minutes after checking in she greeted me by name and provided me with an adapter. Worth staying there though honestly the room was small. But then I was there most of the time just to sleep.
Ang C. Páry Singapore, 29. června 2015
TOO OLD HOTEL

Near to MRT. Shopping and places of interest
5,3
Too upsad. such a big hotel. old n no upgrade. parking is not free. Worst. The room door is so narrow. Pillow is not comfortable
Ang C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 29. června 2015
Upsad

Near MRT. Shopping and places of interest
5
Room door too narrow. pillow is too old need to change. mosqitous in the room. Parking is not free...Very costly ...
Loo Y. Páry Malaysia, 28. června 2015
Good location

Location is great,walking distance to bugis and city hall mrt station.10 minute to orchard by mrt.
6,7
The second time I stayed this hotel. Check in very slow.Reach hotel at 2pm,room not ready yet.1st stayed wait 2 hours to get room,2nd stay wait about 1 hour. Carpet not very clean,overall ok.
Young M. Jednotlivci South Korea, 28. června 2015
Convenient

Fast lifts , walk distance to 3 stations, attentive staff
10
Lovely tidy and clean room. Up for using the hotel again in next holiday.
Saliya R. Obchodní cestující Sri Lanka, 26. června 2015
Great stay at Hotel

Location, very nice room, friendly service
8
My stay was short ( One day Only). I really enjoyed my short stay. I loved the location. great restaurants around the hotel too. Just few min walking distance to MRT too. friendly staff and always available for information and help. Will stay at the same hotel during my next visit too.
Iwan J. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. června 2015
nice stay

good location, staff helpfull, room ok
9,3
Andy L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. června 2015
good

good
10
good
Sing Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 24. června 2015
Strategic location with great bed!

Comfortable bed, Cleanliness, Good location between bra basah and bugis mrt
8
Stayed 2 nights with mum in 2 single bed room. Good location at Bugis. Can travel to Chinatown/MBS/Orchard/Tiong Bahru/Sentosa via mrt. I love the super single bed that comfortable but the Pillow is too soft. The room is spacious and quite clean. Definitely a pleasant stay and value for money. Thanks!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkáváníHotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápojeHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Fitness prostoryHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hotel Grand Pacific, Singapur

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08