nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkávání Hotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápoje
Hotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízení Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Bugis Počet pokojů: 239
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1627 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
8,5
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1627)
Seřazeno podle:
David S. Páry Czech Republic, 20. dubna 2014
Ideální na poznaní Singapuru

Poloha, snídaně,
8,7
Ideální na poznaní Singapuru
Ming W. Páry Singapore, 22. ledna 2015
good location

good location, clean n spacious
8
The room is very clean and spacious in a good location. Worth staying
Ajit K. Páry Malaysia, 22. ledna 2015
the location was excellence,

the location was very convenience and easy access to city area
8,3
I would recommend this hotel a great place to stay..
Jonathon E. Rodiny s malými dětmi Australia, 20. ledna 2015
Good Location

Price service location
7
Jia L. Páry Singapore, 18. ledna 2015
Pleasant stay but can be improved

cleanliness and comfort
7,3
It was a great stay, hotel was relatively clean n pleasant though abit old. Reviews online stating breakfast was good n wide spread which was not very true. Food are still so so only and the spread is not as wide as mentioned.
Yin S. Obchodní cestující Malaysia, 18. ledna 2015
Strategically located near city centre.

Strategically located, easy accessible to town center and shopping mall and room quite spacious.
6
Nice hotel with spacious room and near to city centre.
Raizal R. Páry Singapore, 15. ledna 2015
our 5th time staying

friendly staff
8
My 5th staff staying with Grand Pacific, staff is friendly.
Alvin P. Skupiny Philippines, 11. ledna 2015
not recommended

walking distance to bugis street and mrt
4,3
not good
Syed W. Páry Singapore, 11. ledna 2015
Comment

Clean..quiet..cosy room
3
Im happy..staffs are friendly n helpful
Susette B. Jednotlivci United States of America, 5. ledna 2015
Good value, I'll stay there again.

1. Location is really great. Clean. Spacious room on 9th floor where I stayed. Staff very attentive
8,3
Very pleasant. I was out sightseeing all day but I felt the hotel was a place I could relax in if I wasn't so busy. Staff was courteous, helpful, professional. Great value for the money. I was there during New Year holiday so high season price but no complaints. I'll Stay there again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkáváníHotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápojeHotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízeníHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hotel Grand Pacific, Singapur

AS-AGWEB-3B01