Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Bazén Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hotelu Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty Hotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkávání Hotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápoje
Hotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízení Hotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárna Hotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty
Oblast: Bugis Počet pokojů: 239
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1826 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,5
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1826)
Seřazeno podle:
David S. Páry Czech Republic, 20. dubna 2014
Ideální na poznaní Singapuru

Poloha, snídaně,
8,7
Ideální na poznaní Singapuru
Rinda R. Páry Indonesia, 24. května 2015
Satisfied

Clean. Affordable. Good location
8
Serene L. Jednotlivci Singapore, 24. května 2015
Good location, near to everything

Location, Value for money and reasonable size room
8,3
It was good considered the cost and location. However the cleanliness of the bathroom can be improved. Also the pillows/pillow cases have an unpleasant smell.
Young H. Obchodní cestující South Korea, 21. května 2015
Good location

Location
8,3
Very good
Mohamed V. Obchodní cestující Maldives, 21. května 2015
Cinamon Red is nice and beautiful boutiqe

location, , comfortable hotel, value
7
nice and had relaxing time. but the bad
June R. Páry United Kingdom, 21. května 2015
Good Hotel at a great price

Great location. Polite Staff. Good Service
9,7
Great stay at this hotel . Convenient for airport and sightseeing . Very clean room with tea making ,fridge , safe and bottled water . Nice pool . Ideal for my 5 night trip to Singapore .
Erwin S. Páry Indonesia, 20. května 2015
Comfy and enjoyable

wide room space, clean, near mrt station
8,7
Very comfortable
Kristi M. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 19. května 2015
Vert strategic location, spacious rooms

1. Strategic location ( near 3 MRT station, mall, and mini market. 2. Big room with affordable prices 3. Friendly Services
7,3
I'm so glad to spend my night in this hotel..i dont get any bad experiences when i was there. This hotel has a great facilities, big room, near public transportation and i definitely will come to this hotel again when i come to singapore next time
Erick H. Obchodní cestující Indonesia, 19. května 2015
Good location, big room, reasonable rate

The location is good and easy to access, good rate
8,3
Everything is good, housekeeping need improvement, our room not cleaned until we came back at 4 pm
Safrudin S. Páry Indonesia, 17. května 2015
Spacious room and good staff

Location, cleanness, good staff
9,7
Spacious deluxe room, with good helpful staff and the most important thing for me it is less than 2 minutes walk to Bras Basah MRT Station.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - BazénHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Exteriér hoteluHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hostyHotel Grand Pacific Singapur - Prostory pro setkáváníHotel Grand Pacific Singapur - Jídlo a nápojeHotel Grand Pacific Singapur - Rekreační zařízeníHotel Grand Pacific Singapur - Obchod s kávou / kavárnaHotel Grand Pacific Singapur - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Hotel Grand Pacific, Singapur

AS-AGWEB-3A06