Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Guia

Estrada Do Engenheiro Trigo No. 1-5, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Guia Macao - Exteriér hotelu Hotel Guia Macao - Okolí Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Apartmá Hotel Guia Macao - Apartmá Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Noční klub Hotel Guia Macao - Noční klub Hotel Guia Macao - Restaurace Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Vchod Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Restaurace Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Lobby
Hotel Guia Macao - Exteriér hotelu Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Koupelna Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Zahrada Hotel Guia Macao - Balkón/terasa
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 90
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1286 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
6,8
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1286)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 4. prosince 2013
jedna noc v macau

velikostně slušný pokoj s obrovskou koupelnou s vanou
7,3
spal jsem zde pouze jednu noc, hotel je cca 2,5 km vzdálen od přístaviště trajektu a poslední část chůze je do kopce, leží cca 5 min chůze na pevnost, pokoj veliký, koupelna obrovská, po slevě na agodě odpovídala cena pokoji
Nahlásit hodnocení
Erwin K. Páry Indonesia, 5. července 2015
Good Hotel .... Near Casino .... Staff OK

Good Hotel .... Near Casino .... Staff OK
8
Good Hotel .... Near Casino .... Staff OK
Nahlásit hodnocení
David C. Obchodní cestující Hong Kong, 24. června 2015
Low cost hotel convenient for business

Low cost, close to town, nice view
5,7
The hotel had the best rate among the various hotels during a week day. It is also close to the traditional Macau central area so it is within a short walking distance to the more traditional town centre. A benefit is that the hotel is located on the mid level of a small hill, so the room had a good view of the bridges and ports of Macau. This is also a slight disadvantage as there is a 10 minute walk uphill to get back to the hotel.
Nahlásit hodnocení
Paul C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 5. června 2015
Ok stay

Bathroom, cable TV, room space
6
Stayed here for 1 night (June 2015). Part of the hotel was under renovation and there is also some construction going on in the nearby area. Room space is enough, and bathroom was spacious too, and they have cable TV. But we got itchy when we lied down on the bed.. It may be because of soot from the nearby construction. Hotel is also a bit too far from the central area (e.g. Lisboa). It's located uphill, so we had to take a cab going back to the hotel to pickup our luggage.
Nahlásit hodnocení
Joji M. Páry India, 26. května 2015
Bit far from town

View , clamness
6,3
we booth for double room they offer twin room
Nahlásit hodnocení
Abigail C. Jednotlivci Philippines, 17. března 2015
Worth the price

rooms, staff, price
7,7
Our stay was great. Although the location is above the hills and far from Taipa (where the famous casinos located), the hotel room is big with desktop PC two twin sized bed. Etc. Strong wifi. The staffs are accommodating. I wish we had a lot of time to stay there.
Nahlásit hodnocení
Ying H. Obchodní cestující Singapore, 14. března 2015
Very good hotel, clean room and quiet

Clean, good location, quiet
8
Very good experience
Nahlásit hodnocení
Pedro R. Páry Portugal, 10. března 2015
little far from city center

room, service, price
7
Nahlásit hodnocení
David C. Páry Canada, 18. února 2015
Pros and Cons

Price, location, concierge
8,3
First day before checkin wife went home early to hotel very sick, but jerk desk clerk would not let her into room because it was not in her name and i was not present. Wife stayed in bed sick for two days, but temperature could not be set above 19.5 degrees Celsius. After much complaining and visits from staff they finally brought in a portable heater.
Nahlásit hodnocení
Meiyee C. Skupiny Malaysia, 30. ledna 2015
Helpful staff, nice view room

nice view room, comfort bed
7,3
Helpful staff but never provide us the information about public bus because this is very tired to walk the slope back to hotel.Room is comfort and clean.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Guia MacaoHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - OkolíHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - VchodHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - LobbyHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - KoupelnaHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - ZahradaHotel Guia Macao - Balkón/terasa


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06