Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Guia

Estrada Do Engenheiro Trigo No. 1-5, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1320 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
6,8
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1320)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 4. prosince 2013
jedna noc v macau

velikostně slušný pokoj s obrovskou koupelnou s vanou
7,3
spal jsem zde pouze jednu noc, hotel je cca 2,5 km vzdálen od přístaviště trajektu a poslední část chůze je do kopce, leží cca 5 min chůze na pevnost, pokoj veliký, koupelna obrovská, po slevě na agodě odpovídala cena pokoji
Nahlásit hodnocení
Vanda C. Páry Macau, 29. ledna 2016
Good

Comfortable
7,7
Nahlásit hodnocení
Peter S. Páry Canada, 18. ledna 2016
Good to stay

Nice service
4,7
Nahlásit hodnocení
Yeung Y. Páry Hong Kong, 31. prosince 2015
Good staff

staff good , view good, room clean
8,3
Nahlásit hodnocení
Mohan M. Jednotlivci India, 12. prosince 2015
best

nothing to say all was gud
10
like a dream
Nahlásit hodnocení
Wan L. Obchodní cestující Hong Kong, 22. listopadu 2015
shuttle bus is mislead

Chinese restaurant, close to racing line, watching racing at rooftop
8
very limited shuttle bus service provide although they claim they have
Nahlásit hodnocení
Tong H. Páry Malaysia, 16. října 2015
Nice Hotel

Clean, Location, Friendly staff
8,7
This is my second time stay at Hotel Guia. I like the location, its located uphill and short walking distance to city and historical site. 5min walk to the market and nice local food around. Room is very clean, space, and strong wifi. Recommended!
Nahlásit hodnocení
Cheong W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 13. září 2015
Comfort but inconvenient

Clean, Comfort
7,7
There is nothing around the Hotel area as it is located on the hill side. There is restaurant around for food and so on. The only 7-11 located is within 5-10Mins walk down hill. Walking distance to Senado square but you wouldn't want to walk all the way back as its walking up hill.
Nahlásit hodnocení
Lai C. Obchodní cestující Hong Kong, 2. září 2015
Nice stay

Great value. Nice staff. Clean room
8
Enjoy my stay there with a comparatively reasonable price.
Nahlásit hodnocení
Kuah T. Páry Malaysia, 28. srpna 2015
2 star hotel in Macau

Far, Smoke smell, No facility
5,3
In my subsequent Macau trips, will not stay this hotel and will never recommend to anyone else. The hotel is located up the hill where far from the tourist main attraction. I sent 2 emails to ask whether they provide transport from airport, they never reply me because they didn't provide any "to" hotel transport, they only provide "from" hotel transport hourly, drop you at certain passby casino and HK-MACAU ferry terminal only. The room filled with some smell. You can feel the disco/night club music rocking your bed when sleeping. You may heard some china tourist talking loud/shouting outside your room, calling each other along the corridor. The only things we satisfied are the room quite spacious, toilet clean, the driver uncle is very friendly and patiently explained the way of going back to HK.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Guia MacaoHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - OkolíHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - VchodHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - LobbyHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - KoupelnaHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - ZahradaHotel Guia Macao - Balkón/terasaHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pub/loungeHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - LobbyHotel Guia Macao - Pub/loungeHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - KoupelnaHotel Guia Macao - RecepceHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - LobbyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - Dopravní spojení v blízkostiHotel Guia Macao - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04