nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Guia

Estrada Do Engenheiro Trigo No. 1-5, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Guia Macao - Exteriér hotelu Hotel Guia Macao - Okolí Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Apartmá Hotel Guia Macao - Apartmá Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Noční klub Hotel Guia Macao - Noční klub Hotel Guia Macao - Restaurace Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Vchod Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Restaurace Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Lobby
Hotel Guia Macao - Exteriér hotelu Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Koupelna Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Zahrada
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 90
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1172 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
6,8
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1172)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 4. prosince 2013
jedna noc v macau

velikostně slušný pokoj s obrovskou koupelnou s vanou
7,3
spal jsem zde pouze jednu noc, hotel je cca 2,5 km vzdálen od přístaviště trajektu a poslední část chůze je do kopce, leží cca 5 min chůze na pevnost, pokoj veliký, koupelna obrovská, po slevě na agodě odpovídala cena pokoji
Sat H. Jednotlivci Hong Kong, 9. července 2014
Small but relaxing.

Friendly, helpful staff. Close to Guia Hill - big attraction to me & my partner. Not far from town centre.
7,3
Elizabeth A. Skupiny Hong Kong, 8. července 2014
Not bad

Quiet, clean
6,7
Not bad but the hotel is up the hill have to take taxi
Mei K. Skupiny Hong Kong, 4. července 2014
good

nice room environmentquick elevatornice staff
5,3
Stefano P. Skupiny Italy, 13. června 2014
Three days in Macau: enough to see everything!

QuietnessLow pricesGood quality
7,3
Good, relaxing and very satisfying because of the central position in Macau area
Miklos K. Páry Austria, 31. května 2014
decent hotel at a nice location

cleanness,location,style
7,3
Located just at the fort guia, well styled, nice room big enough (not so small as the rooms in the hotels in near Hong Kong)
Jollin G. Skupiny United States of America, 31. května 2014
Good

Clean Quiet
6
Good. Friendly staff. Clean. Close to attractions.
Lian S. Skupiny Indonesia, 26. května 2014
The cheapest hotel in macau

Cheap , nice room and good staff
6
Hotel guia near guia hill, im the morning many foreigner come to there
Peixin W. Skupiny Malaysia, 14. května 2014
Great. Huge spacious room.

Good service. Upgrade me to a better room when they couldn't give me what I wanted Spacious room Good staff service
7
Overall great! Huge spacious room. Couldn't ask for a better place given the budget
Peter C. Skupiny Australia, 12. května 2014
Good hotel. Poor internet connectivity. Avg bfast

Views and green surrounds. Quiet.
7
Internet connectivity was well below acceptable for a hotel of this class. Very poor breakfast options. Staff excellent.Taxis unfamiliar with the name, make sure to show the card.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Guia MacaoHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - OkolíHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - VchodHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - LobbyHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - KoupelnaHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - Zahrada


AS-AGWEB-3B03