nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Guia

Estrada Do Engenheiro Trigo No. 1-5, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Guia Macao - Exteriér hotelu Hotel Guia Macao - Okolí Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Apartmá Hotel Guia Macao - Apartmá Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Noční klub Hotel Guia Macao - Noční klub Hotel Guia Macao - Restaurace Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Vchod Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Restaurace Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Lobby
Hotel Guia Macao - Exteriér hotelu Hotel Guia Macao - Pokoj pro hosty Hotel Guia Macao - Koupelna Hotel Guia Macao - Interiér hotelu Hotel Guia Macao - Zahrada
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 90
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1185 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
6,8
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1185)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 4. prosince 2013
jedna noc v macau

velikostně slušný pokoj s obrovskou koupelnou s vanou
7,3
spal jsem zde pouze jednu noc, hotel je cca 2,5 km vzdálen od přístaviště trajektu a poslední část chůze je do kopce, leží cca 5 min chůze na pevnost, pokoj veliký, koupelna obrovská, po slevě na agodě odpovídala cena pokoji
Leo S. Obchodní cestující Switzerland, 12. září 2014
Nice location but moldy room on level 5

Location and anbience
7
Everything fine expect the room was mouldy on level 5. Some disruption because of renovations. Oh, the hospital is close and you can hear the sirenes any time of day.
Raymond L. Páry Canada, 9. září 2014
Great menu. Very clean, good size room & bathroom

Fabulous menu, dim sum, nicely appointed room for decent price.
9
Helpful staff, great restaurant on site, quiet room, clean. Even though non-smoking, we could smell it coming through ventilation occasionally should have entire floor smoke- free and certainly separate air system.
Ching K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 9. září 2014
Quite good

Environment , food, night
7,7
Ira D. Skupiny Philippines, 4. září 2014
Awesome

Air conditioning, clean, comfort
10
Will be back
Victor T. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 30. srpna 2014
Childhood memories

The view over the Grand Prix track right under your nose was thrilling.
8,7
I enjoyed the stay as it brought many fond memories of my childhood days. However, one little thing to grumble about is that the price charged was about $200 more than what was quoted on the Agoda website.
David C. Jednotlivci United States of America, 4. srpna 2014
Above average

Cleanness, close to the park, friendly staff
7,7
Stayed for just one night, but was happy with the experience.
Sat H. Jednotlivci Hong Kong, 9. července 2014
Small but relaxing.

Friendly, helpful staff. Close to Guia Hill - big attraction to me & my partner. Not far from town centre.
7,3
Elizabeth A. Páry Hong Kong, 8. července 2014
Not bad

Quiet, clean
6,7
Not bad but the hotel is up the hill have to take taxi
Mei K. Jednotlivci Hong Kong, 4. července 2014
good

nice room environmentquick elevatornice staff
5,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Guia MacaoHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - OkolíHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - ApartmáHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - Noční klubHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - VchodHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - RestauraceHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - LobbyHotel Guia Macao - Exteriér hoteluHotel Guia Macao - Pokoj pro hostyHotel Guia Macao - KoupelnaHotel Guia Macao - Interiér hoteluHotel Guia Macao - Zahrada


AS-AGWEB-3C08