Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Manila Bay, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel H2O Manila - Pub/lounge Hotel H2O Manila - Lázně Hotel H2O Manila - Fitness prostory Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty Hotel H2O Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Manila Bay Počet pokojů: 147
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 3573 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,8
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (3573)
Seřazeno podle:
Rino T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. července 2015
Nice and good for families

staff were very polite, nice bay view and good food
9
We enjoyed our stay, everything was good its just about the price. I hope it can be a little cheaper for a basic bay view room.
Rowena D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. června 2015
Fambam

room, room and room
6,3
Jonjie G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. června 2015
Fantastic😄

Location,comfort,cleanliness
9,3
Overall great😊
Powell D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. června 2015
Aqua experience

aqua attractions
8,3
Jose S. Páry Philippines, 24. června 2015
Good location

Location, breakfast buffet, aqua room
7,7
Christine S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. června 2015
Hotel by the bay

Location, Manila bay & the bed
7,7
The very reason why I booked this hotel is because of the Manila bay. Some of the desserts are not good so they better improve on it. Overall I keep coming back to this hotel because of their service and because of the calm and serene water next to the hotel and the very beautiful sunset.
Maria R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. června 2015
okay

aqua rooms are great, my youngest son enjoyed watching the fishes
7
ok in general though, they were not able to meet the agreed time for the room service (breakfast).
Richard D. Rodiny s malými dětmi United States of America, 19. června 2015
Overrated

room
5
Not satisfied. The lady who work during breakfast in the front need more knowledge what's going on before start charging the guest for additional person. When u order something late night d person who answer the phone doesn't even have a clue what's kind of beer they got n how much it is, he has to asked me how much was it, maybe they don't have the menu.
Goh P. Skupiny Singapore, 17. června 2015
Excellent staff Service

1) Staff service, 2) Comfort and Cleanliness of the room, 3) Good quality of restaurant food
9,3
Ronald M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 14. června 2015
excellent

clean and good place with friendly hotel staff.
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Pub/loungeHotel H2O Manila - LázněHotel H2O Manila - Fitness prostoryHotel H2O Manila - Pokoj pro hostyHotel H2O Manila - Pokoj pro hostyHotel H2O Manila - Pokoj pro hostyHotel H2O Manila - Pokoj pro hostyHotel H2O Manila - Pokoj pro hostyHotel H2O Manila - Pokoj pro hostyHotel H2O Manila - Pokoj pro hostyHotel H2O Manila - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06