nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Koupelna Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Lobby Hotel Icon Hong Kong - Bazén Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Exteriér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Bufet
Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Bufet Hotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkávání Hotel Icon Hong Kong - Recepce Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Lázně Hotel Icon Hong Kong - Lázně
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 262
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2437 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,2
Personál
9,3
Stav hotelu / čistota
9,5
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2437)
Seřazeno podle:
Petr N. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 12. února 2012
Great services

Skvělý personál a služby nad standard
2,3
Personál hotelu je velmi milý, hotel obslohován vlastním minibusem k přívozu či metru, po check-outu máte možnost až do odletu využít zázemí hotelu - sprchy, bazén saunu, odpočívárnu s nealko nápoji.
Markus G. Obchodní cestující Austria, 26. března 2015
like to come back

location, staff, convenience
8,7
all good there, come many times, find all what I Need for a Business trip, convenient and nice, Hotel staff friendly, all fine
Shuxia L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. března 2015
really good

clean,comfort,value
9,3
really recommend this hotel icon, better than what I can describe, value for money as in hong kong , the mini bar in the room are all free, and have a cell phone free to use to call local and also international , no doubt to choose, sure will come back again and again
Kunal G. Páry India, 18. března 2015
Best value for money

Location, elegance & room size
9,7
Icon hotel is my all time favorite & I choose this hotel at my all time visit to HK
Andrew S. Obchodní cestující United Kingdom, 17. března 2015
Business stay

Breakfast, The shower, the pool
7
It was OK. I have stayed in better hotels for the price.
Matjaz B. Obchodní cestující Slovenia, 12. března 2015
Nice experience

Room, food, people
2,3
Very good.
Carolina T. Obchodní cestující Brazil, 8. března 2015
Very good

Food, location, clean
10
very good hotel and service.
Robert N. Obchodní cestující Germany, 7. března 2015
Favourite in Hong Kong

Design / Concept, rooms, rooftop pool
8,7
Anastasia Z. Obchodní cestující Russia, 6. března 2015
Very nice and modern hotel

Nice stuff, comfortable room very good service
9,3
Heloisa F. Obchodní cestující United States of America, 5. března 2015
Sensational surprises

free phone, great a la carte breakfast, friendly happy staff
9,3
I would stay again, and I think the free phone with free calls to the usa was the highlight as well as the great breakfast and beautiful view from the harbor side view.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - KoupelnaHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - LobbyHotel Icon Hong Kong - BazénHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Exteriér hoteluHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkáváníHotel Icon Hong Kong - RecepceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Restaurace


AS-AGWEB-3A02