Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Koupelna Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Lobby Hotel Icon Hong Kong - Bazén Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Exteriér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Bufet
Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Bufet Hotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkávání Hotel Icon Hong Kong - Recepce Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Lázně Hotel Icon Hong Kong - Lázně
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 262
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2588 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,2
Personál
9,3
Stav hotelu/čistota
9,5
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (2588)
Seřazeno podle:
Petr N. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 12. února 2012
Great services

Skvělý personál a služby nad standard
2,3
Personál hotelu je velmi milý, hotel obslohován vlastním minibusem k přívozu či metru, po check-outu máte možnost až do odletu využít zázemí hotelu - sprchy, bazén saunu, odpočívárnu s nealko nápoji.
Nahlásit hodnocení
Hawys E. Páry United Kingdom, 19. srpna 2015
Excellent hotel

Free mini bar, swimming pool and breakfast
9,3
We had a great stay at hotel Icon. We splashed out a bit for a harbour view room which was definitely worth it. The swimming pool was lovely, it did have a sauna which sadly we did not have the time to use during our stay. A great buffet breakfast and a free mini bar in the room! The location was good but not excellent, however, there is a free shuttle bus to take you to the ferry terminal and metro station and if arriving by train the hotel is a very short walk from the station.
Nahlásit hodnocení
Wai T. Páry Hong Kong, 18. srpna 2015
Comfy with modern style

New, modern design room, good food
9
The stay is nice, the room is spacious , clean and well-designed. The buffet is very good too.
Nahlásit hodnocení
Mukul M. Obchodní cestující India, 17. srpna 2015
It's one the best hotel I have stayed in hk

Hotel staff , cleanliness , rooms
9,7
Nahlásit hodnocení
Sanjay D. Páry Singapore, 16. srpna 2015
The best hotel in East Tsim Sha Tsui

View, bathroom, pool
9,3
Everything was great & surpassed expectations except for the wifi which kept disconnecting intermittently though it was fairly strong.
Nahlásit hodnocení
Kiu S. Páry Hong Kong, 16. srpna 2015
unforgetable !

Good food. Good design. Good service.
10
Everything went well in this hotel. I must choose Hotel Icon next next and next trip. Must go to try the buffet inside the hotel restaurant - the market.
Nahlásit hodnocení
Hyunjun S. Obchodní cestující South Korea, 12. srpna 2015
good

food , shuttle bus, room service
7,7
very good
Nahlásit hodnocení
Robert N. Obchodní cestující Germany, 31. července 2015
Top Choice @ HK

Design / Feel, Staff Performance, Room Design.
9,3
Nahlásit hodnocení
Lim S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. července 2015
Free Mini Bar Hotel

Free mini bar, food and Very helpful staff
7,3
This is my first time staying at Icon Hotel, We was surprised when the receptionist said there was a Handphone that we can use with free calls for 24 countries and internet data service, so we can use as a hotspot for other handphone devices. Also free minibar and delicious breakfast. The hotel also provide free shuttle bus.
Nahlásit hodnocení
Gary H. Páry United Kingdom, 25. července 2015
Excellent Stay

Staff, Location and price
9,7
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - KoupelnaHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - LobbyHotel Icon Hong Kong - BazénHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Exteriér hoteluHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkáváníHotel Icon Hong Kong - RecepceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04