Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Koupelna Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Lobby Hotel Icon Hong Kong - Bazén Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Exteriér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Bufet
Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Bufet Hotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkávání Hotel Icon Hong Kong - Recepce Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Lázně Hotel Icon Hong Kong - Lázně
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 262
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,9

na základě 2539 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,2
Personál
9,3
Stav hotelu/čistota
9,5
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (2539)
Seřazeno podle:
Petr N. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 12. února 2012
Great services

Skvělý personál a služby nad standard
2,3
Personál hotelu je velmi milý, hotel obslohován vlastním minibusem k přívozu či metru, po check-outu máte možnost až do odletu využít zázemí hotelu - sprchy, bazén saunu, odpočívárnu s nealko nápoji.
Jaena R. Skupiny South Korea, 28. června 2015
Good breakfast

many kinds of food for breakfast
5,7
good breakfast however the location is little bit far away from the centre even they have a free shuttle bus servies
Markus G. Páry Austria, 28. června 2015
firendly and nice hotel

loaction, friendly staff, access to the city
8,7
all good in this Hotel, friendly staff, nice welcome, all good, great facilities, very nice gym, really good and this Hotel can be recommended. check-in took Long this time, as the room was not ready due to high occupancy before, but ok, you can wait and enjoy
Erjin Z. Jednotlivci Singapore, 21. června 2015
Fabulous room, fabulous staff

Very helpful and friendly staff, beautiful pool
9,3
Hotel Icon makes much effort in ensuring that guests' needs are met so that they have an enjoyable stay. Central to this is of course their very friendly staff who smile and acknowledge every guest. Their Club Floor agents, Jessica and Yuki, were patient in listening to my needs and offering helpful suggestions and solutions. Other than the staff, Hotel Icon also tries to anticipate what guests may need and offer pre-emptive solutions. I love the concept of their Timeless Lounge which affords guests who arrive early or who have a late flight a place to rest and refresh themselves. I also loved their laundry concept which charges a flat HKD 200 for a bag of laundry, regardless of the number of items. The hotel's location was actually a negative point for me as I was not into shopping. On my 2nd day at the hotel, there was periodic heavy rain which greatly hindered my movement out of the hotel as there was no sheltered route to the MTR. Even though a shuttle bus was provided, both drop-off points were not sheltered so a heavy rain will definitely leave you wet or stranded. Furthermore, the shuttle only goes TST which is again, not very helpful for those who are not into shopping.
Warren S. Jednotlivci Australia, 18. června 2015
Home away from home

The staff are always fantastic,I like the area and finely it's not a pretentious hotel
10
Been there a few times now and I always look forward to going back. The staff remember who I am when I come back and there has never been any problems. The rooms are always good and I like the area...great wine store 2 minutes away
Yaron B. Páry Israel, 17. června 2015
Defenitly best stay ever!!

Free mini bar, service, smart phone in the room, Nespresso machine in the room
10
Great experience ! We enjoyed every second, Amazing service ! rich breakfast and where did you hear about an hotel that provids you with cellphone that you can use for WiFi and international calls!? We will defenitly visit again !!!
Munechika Y. Obchodní cestující Japan, 5. června 2015
COOL

stylish simple polite
9,3
Tor S. Páry South Africa, 1. června 2015
Great stay for a weekend in TSTEWART@TRIDENTTRUST.

Staff, Comfort, Food
9,3
Michael W. Jednotlivci Australia, 31. května 2015
Great hotel

Service, convenience, facilities
9
Great hotel with friendly staff. Loved the phone they give you.
Yu C. Obchodní cestující Taiwan, 30. května 2015
Trendy and comfortable!

Clean; friendly staff; security
9
Love it! In fact, I stayed here twice within a month. My first choice in HK.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - KoupelnaHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - LobbyHotel Icon Hong Kong - BazénHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Exteriér hoteluHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkáváníHotel Icon Hong Kong - RecepceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6C07