nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Koupelna Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Lobby Hotel Icon Hong Kong - Bazén Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Fitness prostory Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Restaurace
Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Executive Lounge Hotel Icon Hong Kong - Exteriér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Bufet Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Icon Hong Kong - Apartmá Hotel Icon Hong Kong - Taneční sál Hotel Icon Hong Kong - Restaurace Hotel Icon Hong Kong - Pub/lounge Hotel Icon Hong Kong - Bufet Hotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 262
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,9

na základě 2310 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,2
Personál
9,3
Stav hotelu / čistota
9,5
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2310)
Seřazeno podle:
Petr N. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 12. února 2012
Great services

Skvělý personál a služby nad standard
2,3
Personál hotelu je velmi milý, hotel obslohován vlastním minibusem k přívozu či metru, po check-outu máte možnost až do odletu využít zázemí hotelu - sprchy, bazén saunu, odpočívárnu s nealko nápoji.
Marlowe E. Rodiny s malými dětmi Australia, 13. prosince 2014
Very high standard Hotel Icon

Great location. Family friendly and Very clean and new hotel.
10
The friendly front desk gave us an upgrade to the water view with amazing Christmas light decorations and laser show. Thank you to hotel icon staff that made our stay very accomodating and we enjoyed our stay. We can't wait till next visit soon.
Michael L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 13. prosince 2014
Nice Surprises

Quality of service, free hand phone within HK for local and international calls, big gym with quality equipment and view
9
Surprisingly high quality of service, free use of mobile, great gym with Tecnogym treadmill views (underutilised), good sized room
Tung S. Obchodní cestující Hong Kong, 11. prosince 2014
decent hotel

great staff, nice room with wonderful view, good handy phone
9,7
Mayed A. Páry United Arab Emirates, 9. prosince 2014
-

-
9
-
Robert R. Jednotlivci United States of America, 3. prosince 2014
Nice Hotel with an Interesting Twist

Free internet phone, nice shuttle bus to harbor city, central location
10
The hotel, though not flashy and grand, is nonetheless, topnotch in all the necessary amenities expected of a five star hotel- including a decent in-house dining experience, clean facilities, helpful staff, central location, option of an executive lounge and club floors as well as free internet and free phone service locally and internationally! Also, the best part free in-room bar which is well stocked!. Good value for the money.
Levente U. Páry Hungary, 22. listopadu 2014
A hotel of complimentary

1) Free minibar is a fantastic gesture 2) Very friendly and helpful staff 3) A free mobile in the room which we could use during our tour in the city
10
It is a fantastic hotel, the spa and pool are beautiful, the view from the room is also nice. What I liked most was the complimentary minibar and the free phone. They are small things but really nice gesture. I tend to try out different hotels when I revisit towns, but for Hong Kong, I'm staying at Icon next time I visit.
Samar G. Obchodní cestující Singapore, 19. listopadu 2014
iconic indeed

Breakfast, Room and Phone
7,3
Merrick S. Obchodní cestující Philippines, 13. listopadu 2014
This hotel deserves a 5-star rating.

Super nice club rooms. Very friendly and helpful staff. Very reasonsable price.
9,3
Sau N. Páry Hong Kong, 11. listopadu 2014
Clean

Food , service , location
9
Hotel it's in TST east , 15mins walk to TST MTR station n close to Hong Kong island area such as central , we haven't try the resturant there but we saw reviews in different platform about the market at second floor of our hotel which it's famous and difficult make reservation , maybe next time will try to go again

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - KoupelnaHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - LobbyHotel Icon Hong Kong - BazénHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - Fitness prostoryHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - Executive LoungeHotel Icon Hong Kong - Exteriér hoteluHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - ApartmáHotel Icon Hong Kong - Taneční sálHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Pub/loungeHotel Icon Hong Kong - BufetHotel Icon Hong Kong - Prostory pro setkáváníHotel Icon Hong Kong - RecepceHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - Interiér hoteluHotel Icon Hong Kong - KoupelnaHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - LázněHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - RestauraceHotel Icon Hong Kong - Restaurace


AS-AGWEB-3C02