Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malajsie 50200 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Fitness prostory Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazén Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazén Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Taneční sál Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Taneční sál Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreační zařízení Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurace Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bufet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreační zařízení Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hotelu
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bufet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Prostory pro setkávání Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hotelu Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty
Oblast: Bukit Bintang Počet pokojů: 505

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 4471 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,8
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (4471)
Seřazeno podle:
David S. Páry Czech Republic, 10. dubna 2014
Ideální na poznání KL

Poloha, snídaně, atmosféra
9
Nahlásit hodnocení
Tarja A. Jednotlivci Finland, 4. února 2013
Hyvä sijainti, ylimielinen hlö-kunta aika ajoin

sijainti, aulabaari
5,7
Nahlásit hodnocení
Saravanan S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 8. února 2016
Not very happy

Location is good , hotel lobby nice & good choice of breakfast.
7
Not happy because the hotel overrated, washroom not clean in room , toilet bold spoiled & the hotel modified it in very cheap way .Long bath spoiled & the hotel just painted with white . Carpet in room not clean & curtain full with dust .
Nahlásit hodnocení
Shadila I. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 8. února 2016
the best hospitality

1. kids & baby friendly, 2. best foodie 3. very helpful staff
10
it was great escape for my family. i chose to stay here for having my candle light dinner celebrating my wedding anniversary. i decided to have it by poolside. it was light rainy at the night, while the F&B staffs were very helpful setting up my table for two. 3 times brought our table in & out just to make my dinner succeed (cause to rain). they were very sporting with smile entertained us for our dinner photoshoot as well. it gave us an unforgettable memories till now. feel blessed 😊 thanx for the Chef for your great cook ! 👍
Nahlásit hodnocení
Sjech A. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 5. února 2016
superb,nice staff

good staff,location,clean
9
best stay in kl ever!!!
Nahlásit hodnocení
Adnan H. Páry Bahrain, 5. února 2016
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Nahlásit hodnocení
Adnan H. Páry Bahrain, 5. února 2016
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Nahlásit hodnocení
Mindaugas J. Páry Lithuania, 2. února 2016
Super location, friedly stuff

Location, friendly stuff
7,7
The Hotel is run down, not 5 stars. Must be renovated. I THINK IS OVERPRICED. but location very good and staff performance was great!
Nahlásit hodnocení
Mindaugas J. Páry Lithuania, 31. ledna 2016
Overrated

Location, very friendly staff
7,7
Location super. Friendly stuff. Pool has to many chlorid, to less chairs near the pool for guests. Hotel is run down, really not 5 stars.
Nahlásit hodnocení
Nuruliza N. Páry Singapore, 30. ledna 2016
Very classic hotel. Love it.

Near to LRT. Easy to find food. Easy to go to Town area.
8,7
Was having a short vacation & cums to my husband birthday. The hotel staff made a simple decoration on our bed & also with a complimentary cake. Such an impressive! All of the staffs were so helpful & kind. Keep it up. And we enjoyed our holidays too! *thumbs-up*
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Fitness prostoryHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazénHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazénHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Taneční sálHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Taneční sálHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreační zařízeníHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestauraceHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BufetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreační zařízeníHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Exteriér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BufetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Prostory pro setkáváníHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interiér hoteluHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/loungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreační zařízeníHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazénHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Fitness prostoryHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - ZahradaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KoupelnaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/loungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/loungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestauraceHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestauraceHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - LázněHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - LázněHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08