nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Brisbane Centrum města, Brisbane, Austrálie 4000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vchod Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sál Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Lobby Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostory
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty
Oblast: Brisbane Centrum města Počet pokojů: 191
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 388 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,8
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (388)
Seřazeno podle:
Samuel H. Páry Australia, 22. února 2015
good hotel

location, restaurant, decor
9
Easy check in & check out, friendly staff, good location for walking around the city plus undercover parking for around $30/night, room was very comfy with a good view, loved the unique decor and ambience, restaurant was very nice for dinner (didn't try the breakfast).
Amy M. Rodiny s malými dětmi Australia, 11. února 2015
Transit hotel

Proximity to rail, cleanliness, staff
9,3
We were very pleasantly surprised by this hotel. We needed to catch a 4am train so its location was perfect - but the Roma St parklands were also a very nice way to fill in our afternoon. The hotel felt fresh and welcoming.
Lenard E. Páry Australia, 2. února 2015
Weekend away with style

We enjoyed our stay due to freindly efficient staff. Meals at the new resturant were fantastic. Hotel meets our needs in full.
10
Our stay was first class
Dean P. Páry Australia, 2. února 2015
good stay

location at the train station, close to the mall, nice room
7,3
A clean comfortable hotel in the city. Nice rooms, good service. Only just 4 star ... nothing really special. Fitness area small, didn't find the sauna. staff helpful. price ok.
Robert G. Páry Australia, 25. ledna 2015
Comfortable

Clean room , comfy bed and good shower.
9,3
It was an over night stay and was clean modern and close to everything we needed. Will stay again.
Bryan S. Páry United States of America, 4. ledna 2015
Fantastic Staff

Friendly Staff, Great View, Nice Rooms
9,3
The staff made this a great stay for us. They were very friendly upon check-in and gave us some great tips on where to visit in Queensland.
Choon S. Páry Singapore, 4. ledna 2015
Excellent location

Location
7
It is an average stay. As it is converted from Holiday Inn, I felt that the change of name is refreshing but it is overrated as a four star.
Wu J. Jednotlivci Taiwan, 2. ledna 2015
mabye the best hotel in Brisbane

1、amazing location 2、super low price 3、good service
10
excellent, if I go to Brisbane again, I will pick Hotel Jen for my first choice ~
Lin W. Jednotlivci China, 31. prosince 2014
good location, comfortable room

good location, location, nice room
8
very good location, near queen street, train ,coach center,
Chunmei X. Rodiny s malými dětmi China, 29. prosince 2014
Good

Good location good staff clean
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - VchodHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sálHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - LobbyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostoryHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Zahrada


AS-AGWEB-3A04