Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Brisbane Centrum města, Brisbane, Austrálie 4000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vchod Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sál Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Lobby Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostory
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty
Oblast: Brisbane Centrum města Počet pokojů: 191
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 404 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,9
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (404)
Seřazeno podle:
Dave S. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 18. dubna 2015
Be happy, stay with Jen

Location, comfort, value
8
Great. Simple but comfortable style. Would recommend
Wendy P. Rodiny se staršími dětmi Australia, 10. dubna 2015
Relaxing overnight stay

Comfortable Bed,coffee machine,Friendly amazing staff
10
It was a lovely relaxing night girl time for my daughter and I. So we relaxed watched TV ate food and had coffee from the coffee machine in the room great new addition. We slept very well in the most comfortable beds with amazing pillows. Had a beautiful shower using the lovely bag of toiletries in the bathroom then off to a delicious breakfast at the nest after we went to the Theatre which is what we come to Brisbane for and shopping of course. We love Brisbane and this Hotel it is so close to everything and has all you could want in a hotel.The staff are amazing all of them. We will be back next month Thanks Wendy & Sarah.
Colin B. Páry United Kingdom, 3. dubna 2015
Great short stay location

Ease of checking in and checking out, large comfortable bed and generous size of room.
8
Lok Y. Páry Hong Kong, 3. dubna 2015
nice

clean, helpful and good location
10
Phichkeang I. Páry Cambodia, 29. března 2015
Excellent

Good location, large room, and clean
8,7
Lau V. Skupiny China, 27. března 2015
Good location

clean, tidy and good location
9,3
The location is near City center and it is very convinent to find the restaurant and convinent shop.
Nola D. Páry Australia, 26. března 2015
Showtime

Proxomity to rail and bus transport
7
Wendy P. Páry Australia, 13. března 2015
Great Night

Wonderful Bed,Great view,friendly staff
10
It was a lovely night stopover after a long flight arrived late and nothing was to much trouble changed our room to the riverside when requested the bed was amazing and the breakfast at the nest was delicious.We hope to stay again someday we have stayed at this hotel when it was Holiday Inn then Traders and now Hotel Jen great location and it just keeps getting better the staff are so friendly.
Roslyn Y. Rodiny se staršími dětmi Australia, 7. března 2015
Best place to stay in Brisbane

Comfort and cleanliness, great staff best location.
10
Loved it! Room was perfect, so close to everything, excellent staff.
Amanda L. Rodiny s malými dětmi Australia, 6. března 2015
Very impressed

Location, cleanliness & value for $
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - VchodHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sálHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - LobbyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostoryHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - ZahradaHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - OkolíHotel Jen Brisbane Brisbane - Okolí


AS-AGWEB-3B02