nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Brisbane Centrum města, Brisbane, Austrálie 4000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vchod Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sál Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Lobby Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostory
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty
Oblast: Brisbane Centrum města Počet pokojů: 191
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 362 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,8
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (362)
Seřazeno podle:
Ahmad Z. Obchodní cestující Malaysia, 13. prosince 2014
Nice Hotel

Big room, nice staff, good location
8,7
Will stay again in future
Peter O. Páry Australia, 8. prosince 2014
No concierge

Location Comfort Cleanliness
8,3
Due to renovations breakfast was disappointing due to limited seating.No concierge.Everything else was spot on
Pui Y. Páry Hong Kong, 1. prosince 2014
Great location

Great to have guest rate parking fee which save us a lot.
8
A short stay, location is great and hotel is clean and considerably large room.
Chan C. Páry Hong Kong, 30. listopadu 2014
Good Experience

Friendly Staff, Good Location, Great Facilities
8,3
Kay S. Jednotlivci Australia, 29. listopadu 2014
loved our stay

staff, very accomodating, late check out, loved that, beds very comfy
8,3
yes we really liked our stay and would recommend it. staff very helpful and accomodating with towels and glasses etc. enjoyed the buffett breakfast. and late check out. regards kay
Murray M. Páry Australia, 11. listopadu 2014
In Transit stopover

(1) Excellent location near roma St. Station. (2) friendly welcome by staff (3) helpful reception staff who showed us to our room on the 15th floor.
8,7
We really enjoyed our stay. Great for seniors like us ( aged 77 and 83 years ) Very helpful and courteous staff. Thank You ! for making our stay so enjoyable. Kathleen and Murray Millar Woodgate Beach Qld
Ocea F. Páry Australia, 9. listopadu 2014
Nice and relaxing

Great service, Large good size room, Nice views
9
It was nice
Clara N. Obchodní cestující Australia, 7. listopadu 2014
A nice and comfortable stay

Size of the bed, Size of the room and friendliness of the staff
9
Badrol H. Jednotlivci Malaysia, 2. listopadu 2014
Quick stay at Brisbane

Centrally located, near Metro Station and mall
8
Kathi N. Jednotlivci United States of America, 31. října 2014
Best hotel

Location was perfect for me. A quick train ride from airport. Clean. And quiet
9
The hotel was clean and I was able to get a peaceful night sleep. The restaurant wasn't anything great. As a single female traveler, I was concerned by evening time seeing men loitering outside The hotel. The hotel is secure, it's just getting to and from. I would however stay there again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - VchodHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sálHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - LobbyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostoryHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Zahrada


AS-AGWEB-3B04