nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Brisbane Centrum města, Brisbane, Austrálie 4000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vchod Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sál Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Lobby Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostory
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hotelu Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty
Oblast: Brisbane Centrum města Počet pokojů: 191
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 381 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,8
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (381)
Seřazeno podle:
Bryan S. Páry United States of America, 4. ledna 2015
Fantastic Staff

Friendly Staff, Great View, Nice Rooms
9,3
The staff made this a great stay for us. They were very friendly upon check-in and gave us some great tips on where to visit in Queensland.
Choon S. Páry Singapore, 4. ledna 2015
Excellent location

Location
7
It is an average stay. As it is converted from Holiday Inn, I felt that the change of name is refreshing but it is overrated as a four star.
Wu J. Jednotlivci Taiwan, 2. ledna 2015
mabye the best hotel in Brisbane

1、amazing location 2、super low price 3、good service
10
excellent, if I go to Brisbane again, I will pick Hotel Jen for my first choice ~
Lin W. Jednotlivci China, 31. prosince 2014
good location, comfortable room

good location, location, nice room
8
very good location, near queen street, train ,coach center,
Chunmei X. Rodiny s malými dětmi China, 29. prosince 2014
Good

Good location good staff clean
8
Jipeng H. Skupiny China, 29. prosince 2014
excellent

everything, food, location, room comfort
10
everthing is excellent. Room is spacious, clean, comfortable. Has gym. Location is good. Breakfast is excellent.
Made C. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. prosince 2014
Good location

Location, spacious room
7,7
This hotel is really perfect for us, a family with two children. They have two double beds in their twin room. The location is the second thing that makes this hotel perfect. It is just right beside the train station. From the airport we only need to take a train to reach the hotel then take less than 5 minutes walk from the station. It is also just minutes away from the famous Queen Street Mall. And there is free wifi in our room, so we could keep connecting to our socmed 😊. I would recommend this hotel to all families and friends.
Sing Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 27. prosince 2014
Good room good breakfast

Room is clean and comfortable
9,7
The room is good The breakfast is good
Ka C. Páry Hong Kong, 25. prosince 2014
Good location with clear environment

good location
9,3
Jennifer L. Jednotlivci Singapore, 25. prosince 2014
staff were very helpful and frienknowledgeable

Good location, very convenient to travel to the towns , city and other cities
10
Great, recommended and will still my choice. Hotel Jen, wonderful!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - VchodHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sálHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - LobbyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostoryHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Exteriér hoteluHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Zahrada


AS-AGWEB-3C08