Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Brisbane Centrum města, Brisbane, Austrálie 4000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkávání Hotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sál Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepce Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vybavení Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hosty Hotel Jen Brisbane Brisbane - Zahrada Hotel Jen Brisbane Brisbane - Jídlo a nápoje
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Lobby Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostory Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vchod Hotel Jen Brisbane Brisbane - Zahrada Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Zahrada Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vchod Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Lobby Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restaurace
Oblast: Brisbane Centrum města Počet pokojů: 191
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 421 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,9
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (421)
Seřazeno podle:
Nicola M. Páry New Zealand, 26. července 2015
Superb!

Staff were exceptionally helpful. Room was very clean. Location was perfect for us as we were transiting through Brisbane for the night.
10
Fantastic stay! Not only did we get a great room with an amazing view, we had excellent service from the front desk staff - Scott & Aaron (I think was his name). We had 6 hours to fill in before going to the airport. They happily looked after our luggage but more importantly gave us some ideas of things we could do. The City Cat ride was fantastic. Being from Christchurch, NZ, we were also asked how things are going here after he earthquakes. They was a really lovely touch. Thanks Hotel Jen for a great stay in Brisbane.
Nahlásit hodnocení
David H. Páry Australia, 18. července 2015
Great Hotel well worth the stay

Location, Friendliness of staff cleanliness
9,7
Very enjoyable, Location was very close to all amenities, Staff was very friendly, Rooms very comfortable and price was very reasonable
Nahlásit hodnocení
Geoffrey D. Rodiny se staršími dětmi Australia, 10. července 2015
Ideal Location

Ideal location to town shopping, public transport at your doorstep and very close to Southbank & Suncorp Stadium
9
Our room needed a few cosmetic touch up's. Although the pillows were quite big, they were a little bit hard to sleep on. Ask for a city view room.
Nahlásit hodnocení
Lee F. Jednotlivci Australia, 9. července 2015
room not ready

location
8,3
Arrived at 14.20hrs to find room was not ready. As we were due to register shower and then leave for an appointment this was not satisfactory. Was offered the use of the showers in the gym and lights in both showers did not work. For an overnight stay this was far from the level of service we were expecting. The staff seemed to think that as they were fully booked it was acceptable.
Nahlásit hodnocení
Joey T. Skupiny Singapore, 17. června 2015
Excellent Stay!

Clean, cosy, modern
9
Excellent stay! 1 min walk to Roma Street station, very accessible. very clean and cosy room.
Nahlásit hodnocení
Gim C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 10. června 2015
The surprise package

Breakfast was good, location in central and competitive price
7
Generally good in all aspect. The main lobby entrance ( taxi waiting area) was really smelly and the furnishing of the room truly need to be upgraded especially the toilet .
Nahlásit hodnocení
Thomas K. Obchodní cestující Sierra Leone, 8. června 2015
Hotel Jen Brisbane

Location, cleanliness, food
9
Excellent
Nahlásit hodnocení
Peter M. Jednotlivci Australia, 7. června 2015
Train noise

Location bed comfort room size
9,3
Great hotel however sound of trains all night not so good.told on checkout next time I book I should request a room on ROMA Street side.
Nahlásit hodnocení
Charlotte R. Obchodní cestující Australia, 3. června 2015
Easy

Location, quiet,
7,7
Easy for work
Nahlásit hodnocení
Ronald M. Páry Australia, 1. června 2015
deliccious food room service

room service food quality, room service food price, room facilities
8,7
very comfortable stay. very good food ,one big annoyance charged a fee to pay by credit card,so unnecessary
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Prostory pro setkáváníHotel Jen Brisbane Brisbane - Taneční sálHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepceHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - VybaveníHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - Pokoj pro hostyHotel Jen Brisbane Brisbane - ZahradaHotel Jen Brisbane Brisbane - Jídlo a nápojeHotel Jen Brisbane Brisbane - LobbyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Fitness prostoryHotel Jen Brisbane Brisbane - VchodHotel Jen Brisbane Brisbane - ZahradaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - ZahradaHotel Jen Brisbane Brisbane - VchodHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - LobbyHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - RestauraceHotel Jen Brisbane Brisbane - Zahrada


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05