Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1275 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,2
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1275)
Seřazeno podle:
Winnie P. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 18. ledna 2016
Comfort hotel

Convenient, comfort and clean
7,3
Nahlásit hodnocení
Besancon C. Páry France, 28. prosince 2015
Very pleasant stay at Hotel Jen.

Efficient check in and out: very convenient and clean rooms; Nice breaksfast, Quiet. Tube station and tramway at door step. wouls also be excellent for business
8,7
Nahlásit hodnocení
Adalberto C. Páry Macau, 22. prosince 2015
Good location hotel

Close to metro exit, down sheet , 4 bottles of Water
7,3
Hotel is close to metro exit but you need to walk a long way to reach the exit. Room is clean and neat but the water pressure for shower is too small. Overall it is worth to stay for one night.
Nahlásit hodnocení
Li C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 19. prosince 2015
Clean hotel

clean. Good location. Good service.
8,3
Overall. A good hotel to stay, although room a bit small.
Nahlásit hodnocení
Evelyn C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. prosince 2015
Thank you, Hotel Jen Hong Kong

Conveniently situated location, close to local amenities and eatery. Friendly and approachable reception staff. Room is clean and very comfortable bed.
10
Good location, friendly staff, nice harbour view, clean and spacious room. My family and I had a memorable stay at Hotel Jen, Hong Kong. A big thank you for all the surprises! We will definitely return soon.
Nahlásit hodnocení
John A. Obchodní cestující Hong Kong, 11. prosince 2015
Comfortable and good price

Friendly and helpful staff, clean and tidy, location.
7,3
A pleasant stay
Nahlásit hodnocení
Ian W. Obchodní cestující Canada, 10. prosince 2015
very convenient and clean

convenient to the HKU MTR station, clean, good internet
8,7
I was quite satisfied by this hotel. Didn't try the food, but the system is making me rate it anyway (hence the "3").
Nahlásit hodnocení
Winnie P. Rodiny s malými dětmi United States of America, 2. prosince 2015
great service, happy stay

the staff was wonderful and at timeswent out of their way to assist us. I enjoyed the food available to us most of the day. the location was conveniently located near restaurants and transportation
8,7
It was wonderful, albeit a little pricey. We had a small room to start but with a great view, and changed to a larger suite with an equally great view. The staff was super helpful and courteous. The only 2 things I was less than satisfied with were 1) hotel environment not too kid friendly and 2) the rooms could be cleaner (mostly dust under the beds and there was a spot on the toilet seat for days and when I finally tried to rub it off with tissue, it mostly came off).
Nahlásit hodnocení
Suk M. Obchodní cestující Hong Kong, 2. prosince 2015
Good for business

Clean, tidy and friendly staff
8
Near office - the only option can pick
Nahlásit hodnocení
Ian L. Páry Australia, 19. listopadu 2015
Value

Value and location
10
Great
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Hotel Jen Hong Kong Hong KongHotel Jen Hong Kong Hong Kong - RestauraceHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prostory pro setkáváníHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazénHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazénHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazénHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluHotel Jen Hong Kong Hong Kong - MapaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHotel Jen Hong Kong Hong Kong - OkolíHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KoupelnaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03