Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Traders Hotel by Shangri-la
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Vchod Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Fitness prostory Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Bazén Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Bazén Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Bazén Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hosty Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Mapa Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Okolí Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Koupelna Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 283
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 1241 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,2
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1241)
Seřazeno podle:
Karla P. Rodiny s malými dětmi Canada, 15. června 2015
Excellent service

Service, room, breakfast
9,7
As a mom travelling alone with 2 young children, I really enjoyed my stay here. The staff were fantastic and very helpful in meeting my needs. They were kind and polite to my children as well. The breakfast in the club room on the 28th floor was great as well. And now with the MTR around the corner, the location is fantastic.
Joon K. Obchodní cestující Malaysia, 8. června 2015
Even better after rebranding to Jen from Traders.

1) Great Accessibility and Connectivity. 2) Comfortable Room and Immaculate Housekeeping Standard. 3) Always Friendly, Efficient and Helpful Staff.
9,3
Michael K. Jednotlivci Denmark, 8. května 2015
Great hotel, good value for money

Staff exceeded expectations with room upgrade, knew my name and late check-out
7,3
Very good !
Samuel H. Páry Malaysia, 3. května 2015
Convenience

Proximity to MTR, food and comfortable rooms
8
Michael K. Páry Denmark, 30. března 2015
Great Staff !

Staff very friendly and helpful, from housekeeping to executive floor. Conveniently located next yo the MTR
8
Shane O. Obchodní cestující United Kingdom, 6. března 2015
Good business hotel - now with MTR on the doorstop

Value for money, Staff efficiency, Location
7,7
I've stayed here before several times as it is nearly always very good value by Hong Kong standards, but was delighted this time to discover the MTR extension was complete and there is a newly opened station - Hong Kong University (HKU)- just 2 minutes walk from the hotel. The hotel has been recently rebranded (used to be Traders Hotel) and is a bit more hip and cool. Room size is good by Hong Kong standards and the higher floor harbour view rooms have fantastic views.
Torben B. Obchodní cestující Germany, 4. března 2015
Great

we love the lounge
8
We had a wonderful stay and enjoy coming back.
Thomas O. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 1. března 2015
Great Hotel. Room very clean and neat.

Great layout, clean & cosy.
6,7
Wonderful! Which there are good eating places. Location a bit out.
Kwangwen C. Rodiny se staršími dětmi Taiwan, 19. února 2015
clean room with a tub

free wifi, near subway, near many restaurants
9,7
The gym was a nice touch. staff were friendly. had fast speed wifi.
Yong W. Páry Singapore, 18. února 2015
one of the best hotels I ever had in HK

Accessible, superb staff service, nice room
9,7
Hotel is very accessible as it's located right beside a MTR station. Staff (reception and room keeping) are all very friendly and professional. Would especially like to compliment reception staff Daniel for his great service and patience. thank you! Hotel rooms are clean and well maintained. Unlike some hotels, Hotel Jen has rooms that look exactly as shown in the website photos. A very comfortable stay I had.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Hotel Jen Hong Kong Hong KongHotel Jen Hong Kong Hong Kong - VchodHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Fitness prostoryHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazénHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazénHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazénHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Pokoj pro hostyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluHotel Jen Hong Kong Hong Kong - MapaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hoteluHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiHotel Jen Hong Kong Hong Kong - OkolíHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KoupelnaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05